"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 14

• 56 048
  • 717
  •   1
Отговори
# 375
Не знам какво да кажа освен че Никъде не съм писала 3 дена след половия акт ,много точно и ясно съм написала ,че на 26.01 е било евентуалното зачеване(имплантация)не оплождане  ,а самата овулация е била по-рано ... Не съм ходеща книга ,но НЕ съм и глупава ... Достатъчно зряла съм за дете и недейте да нападате преди да знаете през какво е минал даден човек в живота ! До сега получавах подкрепа ,но сигурно станах банална и трябва да се започва с нападките мислех ,че поне тук ,ще намеря утеха но уви..  Пожелавам на всички да се сбъднат желанията за 2 чертички.

# 376
  • София
Не знам какво да кажа освен че Никъде не съм писала 3 дена след половия акт ,много точно и ясно съм написала ,че на 26.01 е било евентуалното зачеване(имплантация)не оплождане  ,а самата овулация е била по-рано ... Не съм ходеща книга ,но НЕ съм и глупава ... Достатъчно зряла съм за дете и недейте да нападате преди да знаете през какво е минал даден човек в живота ! До сега получавах подкрепа ,но сигурно станах банална и трябва да се започва с нападките мислех ,че поне тук ,ще намеря утеха но уви..  Пожелавам на всички да се сбъднат желанията за 2 чертички.
Добре де, хубаво, темата била за това...Ясно е желанието на всички ни за успех. Обаче повтарянето на едно и също и търсенето на симптоми не помага по никакъв начин.
А и никой тук не може да ти каже дали си бременна или не, независимо от това какви "симптоми" имаш. А ако искаш някой дс ти дава надежди и да говори празни приказки, само ще се разочароваш ако ти дойде.

# 377
Tupungerche разминаването идва от там, че казваш зачеване. Под зачеване аз а може би и другите, разбираме оплождането на яйцеклетката от сперматозоида. Около 7 дена след това оплождане идва имплантацията, чак след която могат да се очакват някакви признаци. А както го беше написала, излиза, че търсиш признаци още докато оплоденото ице тепърва пътува по тръбите, което е невъзможно.
Стискам палци скоро да видиш положителен тест  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 378
Добре де, хубаво, темата била за това...Ясно е желанието на всички ни за успех. Обаче повтарянето на едно и също и търсенето на симптоми не помага по никакъв начин.
А и никой тук не може да ти каже дали си бременна или не, независимо от това какви "симптоми" имаш. А ако искаш някой дс ти дава надежди и да говори празни приказки, само ще се разочароваш ако ти дойде.
. Знам ,че е така ,но знаете ,че като гложди нещо отвътре дори да знаете отговора трябва да се попита иначе няма успокоение и започват всякакви мисли ,а така не знам точно ,но има някакво успокоение ,търпение и така .От много одавна чета форума и много пъти ми се е искало да имам отговор на тяхните въпроси ,но като нямам отговор освен сила и кураж ... Знам също така ,че писва всеки ден да се пита едно и също нещо ..много добре се знае ,че освен съвет друго не може да се направи ,а от нас си зависи дали искаме да разберем със сигурност какво става, като на правим тест ,преглет и така ... Но самото писане и питане успокоявам,дава надежда ,знам ,че повечето момиче знаят какво трябва да направят,но питат и точно определение затова пинате няма ,защото задаваме въпроси на който знаем отговора или по точно само ние можем да направим така че да си отговорим  Simple Smile

# 379
Tupungerche разминаването идва от там, че казваш зачеване. Под зачеване аз а може би и другите, разбираме оплождането на яйцеклетката от сперматозоида. Около 7 дена след това оплождане идва имплантацията, чак след която могат да се очакват някакви признаци. А както го беше написала, излиза, че търсиш признаци още докато оплоденото ице тепърва пътува по тръбите, което е невъзможно.
Стискам палци скоро да видиш положителен тест  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
Да определено може да не съм се изказала правилно дори и погрешно ,но така ми е останало в главата ..Извинявам се поради което се получило това объркване ..не трябваше да прибързвам да подскачам,но определено доста се засегнах от някой коментари ..Пак много се извинявам не обичам да съм груба   Sad

# 380
Около 7 месеца пробваме. Цикъла ми е различно дълъг между 31-35 дни. Следях си цервикалната слуз, този месец в двата дни, в които ми стана прозрачна (малко количество и трудно я разпознах- 18 и 19 ден от цикъла Simple Smile) правихме секс. Последната менструация ми беше на 31.12.2014г. Сега очаквам да ми дойде около 31.01-03.02 .
Болят ме гърдите ( не силно, в някои месеци преди цикъл не мога да ги докосна), имах някои дни болка и в яйчниците, но като че ли започна да отслабва от днес и съвсем не ми остана надежда, че ще стигна до тест. Дали все пак мога да имам още малко надежда?????
 Weary Weary Weary

# 381
  • Варна
Щом правите опити разбира се че ще имаш надежда.Но по добре изчакай да видим дали ще ти дойде цикъла има още няколко дни.Ще стискам палци.

# 382
Щом правите опити разбира се че ще имаш надежда.Но по добре изчакай да видим дали ще ти дойде цикъла има още няколко дни.Ще стискам палци.
Благодаря  Simple SmileДай боже, да не дойде Simple Smile

# 383
Няма ли цикъл и праят ли се опити в правилния момент винаги има надежда  Peace рано ти е за симптоми, така че не го мисли  Peace пий си фолиевата киселина и изчакай закъснение за теста  Peace

# 384
  • Germany
Няма ли цикъл и праят ли се опити в правилния момент винаги има надежда  Peace рано ти е за симптоми, така че не го мисли  Peace пий си фолиевата киселина и изчакай закъснение за теста  Peace

+1  Peace

И не правете секс само в предполагаемите дни, правете си, когато ви се иска. Колкото по-често (естествено не прекалено), толкова по-добре. Стискам палци! Hug

# 385
Tupungerche важното е че се уточнихме. Стискам ти палци да не дойде лелката Simple Smile

# 386
Момичета,въпреки,че имам още 2 дни до М имам усещането,че и този месец няма да ме подмине. cry
Вярно,че този месец гърдите ми станаха по-болезнени доста едва преди няколко дни,а по принцип са така поне 2 седмици преди М.Странно ме боля и продължава да ме наболява левия яйчник и често ми се случва 3а усещането ниско долу,че ми идва.С предната бременност така постоянно имах лъжливи симптоми,че ми идва и така и не ми дойде в близките 9м,но някак си нямам вярата,че ще е станало този месец! Cry

Последна редакция: пт, 30 яну 2015, 20:19 от rosit@

# 387

Погрешното място за успокоение надежда и подкрепа. Вместо жени, които като нас им е трудно да имат рожбичка, да бъдат подкрепа, те ни нападат заради нашите съмнения.  Било то и въображение.  Не смятам,  че жени, които желаят много едно и също нещо трябва да се нападат.  И извинете ме много,  не познавам историите Ви и премеждията Ви,  но когато ние имаме нажежда - не се озлобявайте към нас. Не сме невежи, но чакането и надеждите те карат да се взираш във всичко.

П.С. Пожелавам Ви красиви и здрави бебоци и нека бъдем малко по-добри, защото всички ние щом сме тук не пишем,  за да ни нападате, а за да намерим малко разбиране.

# 388
  • Germany

Погрешното място за успокоение надежда и подкрепа. Вместо жени, които като нас им е трудно да имат рожбичка, да бъдат подкрепа, те ни нападат заради нашите съмнения.  Било то и въображение.  Не смятам,  че жени, които желаят много едно и също нещо трябва да се нападат.  И извинете ме много,  не познавам историите Ви и премеждията Ви,  но когато ние имаме нажежда - не се озлобявайте към нас. Не сме невежи, но чакането и надеждите те карат да се взираш във всичко.

П.С. Пожелавам Ви красиви и здрави бебоци и нека бъдем малко по-добри, защото всички ние щом сме тук не пишем,  за да ни нападате, а за да намерим малко разбиране.

Не се чувствайте обидени. Понякога наистина тонът е по-груб, но съм сигурна, че никой не иска да ви нагруби нарочно. Просто понякога е по-добре нещата да се кажат диретно, в прав текст. Точно, защото момичетата тук имат опит в тези неща, предпочитат да казват истината, за да няма разочаровани после. Не казвам, че няма и по-груби СФ, но най-лесно е някой да дава напразни надежди и да казва на другите това, което искат да чуят... Когато някой пита нещо, не иска ли да чуе истината?

Аз също се надявам всички да се радваме на пухкави и здрави бебоци в най-скоро време!  Hug

# 389
хубаво е да се подкрепяме и да се съветваме,но според мен е по-добре да си казваме истината и какво мислим аз също съм търсела някакъв признак нещо което да ми покаже дали съм бременна,но тогава като чели повече се разстройвам и ми става адски тъпо и ние искаме да си имаме още едно малко човече и с нетърпение очакваме деня в който ще видим двете чертички,чак ми се плаче,но явно си има време кога да дойде така,че ако всичко ви е наред или не е невъзможно имайте търпение защото и когато го мислим много пак не става защото се притесняваме дали пак ще дойде лелката дали ще закъснее ами ако закъснее и не ми покаже положителен резултат знам много добре как се чувствате защото и аз го изживявам.

Общи условия

Активация на акаунт