"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 14

• 56 096
  • 717
  •   1
Отговори
# 570
  • Пловдив
Слаби болки и пристягане, като преди менструация са нормални за първите седмици на бременността.
Силни болки, зацапвания и т.н. трябва да те притеснават.
Втория тест направи след 2 или повече дни, а може и да не правиш.
Отвори си календар (калкулатор на бременността) и предвиди според показаното там към 6-7 г.с. (т.е. след около 2 седмици) да направиш първото си посещение при АГ (можеш да вземеш направление от личен лекар) за потвърждаване на бременността (ехографска проверка за плоден сак, вида и местоположението му).

# 571
Слаби болки и пристягане, като преди менструация са нормални за първите седмици на бременността.
Силни болки, зацапвания и т.н. трябва да те притеснават.
Втория тест направи след 2 или повече дни, а може и да не правиш.
Отвори си календар (калкулатор на бременността) и предвиди според показаното там към 6-7 г.с. (т.е. след около 2 седмици) да направиш първото си посещение при АГ (можеш да вземеш направление от личен лекар) за потвърждаване на бременността (ехографска проверка за плоден сак, вида и местоположението му).
благодаря

# 572
  • Варна
Честито!  bouquet

# 573
Честито и от мен! Лека и безпроблемна бременност ти желая и здрав и голям бебок!   bouquet

# 574
Аз пък имах 2 дни някакви червени точици.. точно след ову-то... и вчера се събудих в 3 през нощта.. червата си върнах, никога не ми е било толкова зле.. сутринта също и през цялото време само като си помисля за цигара и отново ми се сгаждаше( като се има впредвид, че пуша по кутия дневно), закъснение нямам..  Sad Grinning

# 575
ladyshrew ако не си бременна ,може да е вирус ..аз изкарах подобен наскоро

# 576
Мисля, че няма как да се случи, защото трябва да ми дойде след 7дни.. възможно ли е?

# 577
ами и да си и да не си,едва ли пречи да те хване нещо или нещо да е размътило стомаха ти...стискам палци  Peace

# 578
Благодаря, не искам да се разочаровам ако не закъснее..  Heart Eyes

# 579
Момичета да питам може въпроса да е глупав миналия опитвахме и сега но имах ужасно парене сега мина можели заради това да не мога да забременея не ми се ходеше на лекар защото щяха да ми изпишат антиботици може и от стрес нали

Последна редакция: пт, 20 фев 2015, 15:29 от iva0009

# 580
Отиди задължително на лекар. Peace

# 581
Момичета да питам може въпроса да е глупав миналия опитвахме и сега но имах ужасно парене сега мина можели заради това да не мога да забременея не ми се ходеше на лекар защото щяха да ми изпишат антиботици може и от стрес нали

Парене по време на секс или постоянно?
Ако е постоянно, най-вероятно са гъбичкии или някакви бактерии, ТРЯБВА да идеш на лекар да ти пуснат микробиология и ще му кажеш, че правите опити за бебе. Той вече ще прецени какво да изпише. Представи си , че забременееш и тогава ти открият бактерии , тогава се лекуват много трудно, всякакви лекарства са забранени.  Peace

# 582
иди на лекар задължително  Simple Smile

# 583
декември месец ходих на гинеколог цитонамазка ми прави нищо ми нямаше след това опити за забременяване и след 5 дни парене  като при цистит защото имам проблем с бъбреците не отидох защото мислех че съм бременна но не бях закъснями 5 дни  дойде ми цикъла на 25 януари след това нямах парене пак опити този месец  имах парене  за 1-2 дни много леко и отшумя и сега чакам ако не съм  бременна ще отида пак на гинеколог Всичко ми беше наред на прегледа  декември

Последна редакция: пт, 20 фев 2015, 16:50 от iva0009

# 584
  • София
Ако пишеш с препинателни знаци всички ще те разбират по-добре и може да получиш повече отговори...

Общи условия

Активация на акаунт