"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 14

• 56 093
  • 717
  •   1
Отговори
# 585
  • Пловдив
Цитонамазката няма нищо общо с бактериалната среда във влагалището и микробиологичните проблеми. Цитонамазката е изследване на отривка от маточната шийка, на която се гледат клетки от епитела и т.н., а не микроорганизми. Не всичко, което се гледа под микроскоп е диагностика за микробиология.

# 586
Ако пишеш с препинателни знаци всички ще те разбират по-добре и може да получиш повече отговори...
+1. Аз почти не разбрах първия пост

По принцип може декември месец да ти няма нищо, а януари вече да инфектирана. И да си бременна, и да не си пак отиди на лекар.

# 587
момичета  след като ми дойде да 15.02   ми беше обилна М.     след 3 дни  ми течеше  по 1 път на  ден  и то като много леко зацапване  и дориииии доста бледоооо  розово  а на мен винаги ми е била  нормална и по 7 дни винаги е било такa    странно е  и  се чудя какво да мисля

# 588
  • В един копнеж!
Какво има да се чудиш?! По темата- не си бременна с това кръвотечение.

# 589
abe momicheta ne si mislete ot nai-malkata promqna che ste bremenni ako bqhte shtqhte da razberete cikala moje da se izmenq kakto vremeto nemoje vseki pat da e ednakvo na men sashto tozi mesec mi beshe 4 dni a po princip mi e po 7 i az li sum bremenna  ooooh!

# 590
не казвам че съм бременна просто споделям с момичетата ..........

# 591
  • София
Какво точно споделяш? И какво питаш?

# 592
казвам при мен какво се случва  и не питам нищо  newsm78 #Crazy #Crazy #Cussing out  Twisted Evil  Close  Rolling Eyes  Embarassed  Confused  Cry  Sad

# 593
Здравейте! Това, което ще чуете от мен може да е малко тъпо, но бях доста наплашена и не знам вече дали просто си внушавам. Последният ми цикъл беше 27-31.01 ако е важно. Правих секс на 7,8 и 14 :Д този месец с презерватив. Всичките пъти, в които го правихме с гаджето ми беше с презерватив и той не е свършвал в мен. Презервативите са здрави и не са се късали, но имам малки опасения тъй като на 14 първият път свърши много бързо, отиде да го измие и ръцете си също, а след това сложи нов презерватив и го правихме отново. Страх ме е, че може да са останали сперматозоиди по ръката му и че може да са влезли в мен, защото слагаше лубрикант по презерватива и върху входа на вагината ми. След 2 дни забелязах, че ми тече безцветна слуз и изпитвах леки болки в единия яйчник. Също така усещам и лека болка в гърдите. Сега трябва да ми дойде на 27. Може да ви звучи абсурдно това, което ви разказах, но наистина бях наплашена от майка ми, която сякаш искаше по едно време да ми каже, че мога да забременея от въздуха. Също така искаше да взема и Ескапел, но не го направих. Добра постъпка ли е това? По принцип с приятеля ми винаги ползваме презервативи. Чела съм доста и за другите начини за предпазване и мисля да отида на гинеколог, за да се консултирам с него за противозачатъчни понеже цикъла ми понякога идва много рано или понякога много късно, а преди 2 години ми казаха, че ако е нередовен трябва да дойда пак и да ми изпишат за регулиране.
Та след целия този роман въпросът ми е има ли някакъв шанс от бременност или просто си внушавам?
Благодаря предварително!  newsm51

# 594
  • София
казвам при мен какво се случва  и не питам нищо  newsm78 #Crazy #Crazy #Cussing out  Twisted Evil  Close  Rolling Eyes  Embarassed  Confused  Cry  Sad
Само дето темата е "Бременна ли съм?". Има теми в другия ряздел за празни приказки. Идеята тук не е всеки да си пише, каквото му хрумне. Кога е ял, спал...и др.

# 595
  • София
Здравейте! Това, което ще чуете от мен може да е малко тъпо, но бях доста наплашена и не знам вече дали просто си внушавам. Последният ми цикъл беше 27-31.01 ако е важно. Правих секс на 7,8 и 14 :Д този месец с презерватив. Всичките пъти, в които го правихме с гаджето ми беше с презерватив и той не е свършвал в мен. Презервативите са здрави и не са се късали, но имам малки опасения тъй като на 14 първият път свърши много бързо, отиде да го измие и ръцете си също, а след това сложи нов презерватив и го правихме отново. Страх ме е, че може да са останали сперматозоиди по ръката му и че може да са влезли в мен, защото слагаше лубрикант по презерватива и върху входа на вагината ми. След 2 дни забелязах, че ми тече безцветна слуз и изпитвах леки болки в единия яйчник. Също така усещам и лека болка в гърдите. Сега трябва да ми дойде на 27. Може да ви звучи абсурдно това, което ви разказах, но наистина бях наплашена от майка ми, която сякаш искаше по едно време да ми каже, че мога да забременея от въздуха. Също така искаше да взема и Ескапел, но не го направих. Добра постъпка ли е това? По принцип с приятеля ми винаги ползваме презервативи. Чела съм доста и за другите начини за предпазване и мисля да отида на гинеколог, за да се консултирам с него за противозачатъчни понеже цикъла ми понякога идва много рано или понякога много късно, а преди 2 години ми казаха, че ако е нередовен трябва да дойда пак и да ми изпишат за регулиране.
Та след целия този роман въпросът ми е има ли някакъв шанс от бременност или просто си внушавам?
Благодаря предварително!  newsm51
Ех...ако се забременяваше толкова лесно...

# 596
Не си бременна, не се забременява от въздуха.
Продължавайте да се предпазвате добре и всичко ще е наред.
Добре си направила, че не си пила Ескапел.

# 597
Здравейте момичета,
Редовно ви чета и реших,че е време и аз да пиша Simple Smile С приятеля ми работим по "проект бебче"   babyuu (опитваме от 3 месеца) .Този месец трябваше да ми дойде на 20-ти и още на първия ден от закъснението си направих тест и беше отрицателен  Cry .Попринцип никога не съм имала ПМС,а директно ми идва (като от нищото), и ден след това започват болките.Сега странното е,че имам болки все едно,че вече ми е дошло,боли ме кръста,тъпата болка долу ниско в корема....,но М го няма...Ще изчакам още 1-2 дни и ще повторя теста,ако се окаже отново отрицателен и гостите не идват ще ходя на лекар.На някой случвало ли се е нещо подобно...? А как се надявам да видя чаканите  EFP

# 598
По принцип можеш да повториш тестът 48 часа след първия.
Възможно е при по-късна овулация да имаш отрицателен резултат с 1 ден закъснение.

# 599
По принцип можеш да повториш тестът 48 часа след първия.
Възможно е при по-късна овулация да имаш отрицателен резултат с 1 ден закъснение.

Тая един тих ужас да не видя отново  EFN . Ще се тествам отново тези дни и ще споделя резултата.Стискайте ми палци  за EFP  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт