"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 14

• 55 541
  • 717
  •   1
Отговори
# 600
аз имах същите болки когато бях бременна не искам,да ти давам празни надежди,но аз си направих тест на 10-ия ден след закъснението можеш да изчакаш малко и да повториш теста не бързай,ако има нещо то ще си е там и след седмица успех и дано да има  EFP

# 601
И на мен ми закъснява вече 9ти ден, но си знам, че не съм бременна...чудя се обаче защо не идва?  Thinking

# 602
може да е от времето,и на мен този месец ми закъсня след два отрицателни теста,ми дойде лелката на гости а такива надежди имах  Weary

# 603
може да е от времето,и на мен този месец ми закъсня след два отрицателни теста,ми дойде лелката на гости а такива надежди имах  Weary

Не изключвам и варианта да е от времето,странното е,че никога не съм имала болки преди да ми дойде,винаги започват 1-2 дни след като са ме навестили гостите,а сега ги имам от 3 дни вече,а лелката я няма.След 2 отрицателни теста не съм много обнадеждена,но ако не се появи до края на тази седмица ще ходя на кръвен,ако и той е отрицателен ще тичам при чичо доктор.

Ани,стискам палци следващия път да видиш чаканите  EFP

# 604
благодаря Кики  Hug

# 605
Тази тема много активна станала покрай 14-ти февруари сякаш  Whistling
Направо ви се чудя на търпението, момичета! Все пак темата е в раздел Искам бебе........

# 606

Не изключвам и варианта да е от времето,странното е,че никога не съм имала болки преди да ми дойде,винаги започват 1-2 дни след като са ме навестили гостите,а сега ги имам от 3 дни вече,а лелката я няма.След 2 отрицателни теста не съм много обнадеждена,но ако не се появи до края на тази седмица ще ходя на кръвен,ако и той е отрицателен ще тичам при чичо доктор.

При два отрицателни теста и 3 дни закъснение ,означава че просто закъснява цикъла.На мен ми е закъснявало  с 10дни и колкото и тестове да направих ми дойде.Не си хабете парите и нервите излишно!Когато има бебе веднага ще покаже.

# 607

При два отрицателни теста и 3 дни закъснение ,означава че просто закъснява цикъла.На мен ми е закъснявало  с 10дни и колкото и тестове да направих ми дойде.Не си хабете парите и нервите излишно!Когато има бебе веднага ще покаже.

И аз си помислих същото затова реших да изчакам,но днес ми е 7-ми ден от закъснението и отново си направих тест и ми показа много бледа 2-ра черта   Praynig  След почивните дни отивам на лекар Simple Smile

# 608
Ех, че се множите бремелинките! Честито отново! Кики, всичко хубаво ти желая.  Много здраве и лека бременност!   bouquet

# 609
  • Варна
Честито!Още повече бремелинки да има. Grinning

# 610
Момичета,благодаря ви,но аз още не смея да се радвам...Нека видим първо какво ще каже доктора.  Praynig

# 611
Е момичета, от вчера-63 ден съм в цикъл. Явно трябваше по-рано да си запиша час при доктора, та да си предизвикам МЦ. Не съм имала подобна М- яко ми се гади!!! Дано е нормално... Sick #Cussing out

# 612
Здравейте момичета.Преди година ходих на преглед и цитонамазка.Нямах никакви проблеми.На 34 години съм и проблема ми е следния: Менструацията ми дойде на 8 януари за три дни и след това на 19 януари отново за 5 дни,февруари ми дойде на 15 и днес отново на 28.През тези два месеца близо гърдите ми са напрегнати,болезнени особенно сутрин,едва изтърпявам през деня сутиен,едно придърпване имам в яйчниците и кръста в седящо положение мн ме боли чак си внуших,че са бъбреци.В това положение от днес освен на видеозон няма как да направим др преглед.На какво може да се дължат симптомите.Нямам деца от половин година сме в процес на правене с ММ.

# 613
Аз лично, ако бях на Ваше място, щях да отида на лекар, вместо да пиша във форум.

# 614
  • София
Естествено, че трябва лекар. За такова често кървене причините могат да са много и различни - хормонални смущения, полип, удебелна лигавица и още, и още...

Общи условия

Активация на акаунт