"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 14

• 55 523
  • 717
  •   1
Отговори
# 615
Аз лично, ако бях на Ваше място, щях да отида на лекар, вместо да пиша във форум.

Със сигирност си права и споделям мнението,че форума не е лекър,но все пак е утеха до след седмица час при специалист(тогава запазих ) А и нали затова сме тук задружни и ако можем със съвет да си помогнем една на друга.Не смятам,че с това отношение  си помагаме. Достатъчно разумна съм за да отида на лекар веднага  щом усетя  проблем.Само споделих с вас - не бях приета добре.ОК. Здраве и късмет за всички.

# 616
Честита Баба Марта пожелавам Ви щастливи мигове през цялата година и много усмивки  ylinfantТози месец сигурно ще ме подмине радостта но имам кураж да продължа ще изчакам 5 дни защото миналият път с толкова ми прескочи .На другите пожелавам EFP

# 617
Честита Баба Марта и от мен. И мен този месец радостта ще ме подмине, имам още 3 дни до цикъла, но гърдите ми станаха меки, корема леко ме боли, а бе всички симптоми, че ми идва. Пожелавам си спокойствие на мен и на всички които с нетърпение чакат двете чертички и дано през следващия месец и ние усетим радостта pregnant

# 618
Честита Баба Марта!!!!! и от мен мами аз имам още време до цикъла,но и аз мисля,че ще ме подмине не усещам някакви промени..... Laughingзнам,че няма и такива и то много добре,но вече година очаквам това щастие,надявам се скоро всички да видим двете чертички  EFP

# 619
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=830703.0;topicrefid=6 милички направих тази темичка,за да си пишем може да се запишете очаквам ви с нетърпение  Hug

# 620
Аз ще се побъркам вече.. Grinning МЦ ми прави някакви номера Grinning - първо беше на 06.01, след това на 31 отново и оттогава ни вест, ни кост.. и календара отчита 4дни закъснение Grinning Обяснявам си го с дългия месец, но ми е много отпаднало, повръщах веднъж и ми се гади, силно ме боли кръста - все си мисля, че може да са бъбреци, макар да не съм имала проблем с тях досега, гърдите ми ще се пръснат и съм постоянно с вълчия апетит и странните вкусове - от луканка и шишчета, минаваме веднага на кашкавалени солети и огромно количество фурми Grinning И все си мисля, че е рано за тест.. а Вие?

Последна редакция: ср, 04 мар 2015, 11:27 от ladyshrew

# 621
  • София
Рано за тест? При 4 дни закъснение?

# 622
Просто мисля че си внушавам от толкова неща ..

# 623
  • Варна
Направи тест не е рано!

# 624
Ако има бременно вече теста ще покаже.

# 625
Да, утре с първата, днеска изтървах. И все пак предполагам, че това е защото цъфна 2 пъти януарския месец  Grinning. Да подчертая, че днес  имам леки болки, не са точно като ПМС - на приливи и отливи са, в яйчниците и розово зацапване.. и много ниско кръвно сутринта  Grinning

Последна редакция: ср, 04 мар 2015, 12:40 от ladyshrew

# 626
  • София
При закъснение не е нужно тестът да е с първа урина.

# 627
подкрепям мнението на Васето - щом има закъснение, може по всяко време на денонощието. успех Peace

# 628
Хайде и да се похвалиш. Прави още днес. Hug

# 629
  • Варна
Хайде прави го чакаме с нетърпение! Laughing

Общи условия

Активация на акаунт