Кюретаж и забременяване след това - тема 55

• 33 718
  • 709
  •   1
Отговори
# 120
Да, доста изчетох и за серклажа, но не мисля да се подлагам, ако не е наложително Simple Smile А иначе и доктора, който ме оперира и гинеколога ми казаха, че две години е нормалния срок за бебеправене и чак след това, ако не се получава може да се говори за стерилитет. Благодаря Ви, че ми вдъхвате кураж Simple Smile

# 121
  • София
Здравейте, момичета! Досега само ви четях, но днес се престраших да се регистрирам и да пиша.
Вчера ми направиха кюретаж в болница "Надежда" след диагноза мисед Sad. Малката ми точица спря да се развива в 5 седмица+5дни. Беше ми първа бременност и след огромното щастие за двете черти въобще не очаквах такъв край Sad.
Реших да ви пиша, защото само човек, който е преминал през това знае как се чувствам в момента.
Изписаха ми широкоспекърен антибиотик за 5 дни, но не ми казаха кога да отида на контролен преглед. Вие колко време след К отидохте на контролен преглед?

# 122
Мария86, добре дошла, много съжалявам! На преглед обикновено се ходи около седмица след К и след първия цикъл пак, поне при мен беше така.

# 123
  • NE
Мария Съжалявам, че си тук, но си права че само човек който го е преживял разбира. Hug Въпреки това почти всички се радваме на живо и здраво детенце след това. Горе главата! Hug
Ако нямаш болки, дискомфорт, силно кървене и висока температура можеш да изчакаш до появата на първата менструация, която идва обикновено до 50 ден в зависимост от процеса на възстановяване. Иначе за твое успокоение можеш да отидеш и след приключване на антибиотика. Hug

# 124
  • София
Много ви благодаря момичета за светкавичните отговори. За моя радост нямам дискомфорт, нито много силно кървене. Казаха ми, че епикризата ми ще е готова след 14 дни и мисля след като я вземе да ида на контролен преглед, но се притеснявам да не е не е късно.
Иначе вече се опитвам да мисля само положително и да гледам напред.... доколкото е възможно на този етап де Sad.

# 125
  • София
 4470 Феичка, мерси! Много целувки за Вилито! И за теб!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 126
  • NE
Мария Много важно условие е да гледаш с надежда напред. Hug
Не очаквай нещо ново да научиш от епикризаата, но от болницата са длъжни да я издадат. Няма да е късно и тогава да отидеш, но знай че за ново бебеправене е хубаво да отидеш отново непосредствено преди подновяване на опитите за да се види как си се възстановила. Hug
Кашмирче Целувки и на теб от нас. Hug Силни гушки. Hug Hug Hug

# 127
Момичета, копирам от другата тема понеже няма как да напиша наново нещо оригинално без да заспя Simple Smile. Благодаря много за пожеланията на всички. Наистина не бе леко, но пък както и всички тук ме уверявахте, когато сложиха момиченцето върху корема ми секунди след раждането и, всичко изведнъж доби смисъл! Нека никога не губим кураж и Бог да е с нас в преследването на мечтите. Стискам палци на всички скоро да са с такава радост у дома.

Момичета, моята дъщеря се роди на 11 октомври, 3390 грама и 50 см, 36 часа след спонтанното пукване на водите ми, с нормално раждане без усложнения, но бая трудничко. Два дена по-късно, на 13 октомври, бяхме у дома, където се гледаме, кърмя на повикване (да се разбира почти нон стоп), и се радваме с татко и, въпреки умората. Нямаме помощ наоколо, чак утре идват свекърите ми и сме едновременно пределно изтощени и невероятно щастливи. Поздрави и скоро ще се опитам да наваксам тези дни с четенето.

# 128
  • Tам през Атлантическия океан
Eх , че хубави ноивини  Flutter

elenna , честита рожбичка  Hug живи и здрави всички  Grinning

При мен нещата са ок , юнака много активен. Flutter
В началото на седмицата имах контракции с болки и прекарах броени часове на с-ма в клиниката  Crazy
Трябва повече да се пазя/почивам  и повче течности  Simple Smile аз и без това не си давам зор  Crazy Ще устискам  още 2 месеца  Wink

На новите момичета едно виртуално  spoko

# 129
Елена, честита дъщеричка, по хубава умора от тази няма.  bouquet
Дес пази се повече, почивай сета ти е момента за се глезиш.  bouquet

# 130
честита госпожица

# 131
elenna, честита дъщеричка! Да ви е жива и здрава!

# 132
  • В градината...
Елена, честита рожбичка  Hug

Дес, аз започнах да си правя фрешове от всякакви плодове, моркови и цвекло. Определно течностите са си голям плюс.

# 133
  • NE
Перу Пий повече течности колкото можеш. Именно с тях се спасих от ред контракции. Peace То и сега когато кърмя активно пия много течности, основно вода за да работи млечният бар.

# 134
Елена, честито щастие и тук  Hug
Десс, пази се и стискай крачета  Hug
Перу, пий и много вода, помага за кръвообръщението, особено както сме с ниско кръвно  Peace

Общи условия

Активация на акаунт