Кюретаж и забременяване след това - тема 55

• 33 748
  • 709
  •   1
Отговори
# 165
Феичке, аз говорих на визитация с лекарката и каза, че нямам нужда от друг АБ, този,който са ми влели бил достатъчен. Доколкото разбрах е бил гентамицин. Но нищо не помня, когато се събудих нямах банка. Буквално си я изпфосих рецептата, но с тази болка в ляво се чудя въобще дали да го пия, да не си утежня положението.

# 166
  • NE
Пате И аз не помня моята банка кога бяха ми я вляли, явно на бърза капка. Peace Гентамицин е широкоспектърен АБ и вероятно е достатъчен. Обади се на АГто ти за мнение.
Как се чувстваш?

# 167
Здравейте момичета,

за втори пут ми се налага да пиша в тази тема за съжаление.
В петък се откри че плода няма сърдечна дейност отново, въпреки фраксипарина и аспирина. Аз нямам тромбофилия, но имах леко завишени TLA. Лекарят каза че щом с такава терапия не стават нещата значи положението е доста по сериозно и просто организма ми не е пригоден да износи бременност. Предлага нова агресивна терапия, а аз съм смазана. Не виждам смисъл в нищо вече.
Кажете някой може ли да сподели нещо за терапий и опит в такъв случай.

# 168
Teddytoi, много съжалявам, че се налага да минеш през това! Бъди силна! Към терапиите нямам отношение и не мога нищо да кажа. Дай си сега почивка и като дойде време ще мислите план. Вярвам, че колкото и да е трудно, ще си струва усилията!

# 169
  • В градината...
Пате, добре, че тази лекарка те е разбрала и са те приели  Hug
Все повече се убеждавам, че са ми били спестени много /физически/ мъки и добре, че се бях наплашила от други съфорумки и не предприех самоизчистване.
Дано на никоя от нас н есе налага повече, НИКОГА  Naughty

# 170
Пате, Клиндамицина го изписват особено за меките тъкани, като за тези случай е добре наравно с Ципрофлоксацина. Мен специално ме предупредиха без антибиотик да не оставам. Това е превантивна мярка и аз препоръчвам да го направиш за един курс на лечение си е съвсем достатъчен.
Teditoi, съжалявам много Hug Почини си известно време и после търси отговорите и от още поне два източника. Успех!

# 171
Елена, честита рожба!   bouquet Да е много здрава!  Hug Hug
Пате, радвам се че всичко е минало добре! Пожелавам ти оттук нататък да няма повече такива лоши неща, а само хубави да се случват!  Praynig Hug
Teditoi, съжалявам за загубата ти отново...Кураж  Hug

# 172
Днес гледам да полежавам и засега положението е добре Praynig Навихте ме ще си изпия ципрофлоксацина с пробиотик, дано червата ми не се бунтуват много. Аз преди два дни изпих едно хапче и го спрях, че много ми се гадеше. Надявам се сега да подейства като го започна пак. Знам, че не е хубаво така да се прави, но много си разбутах стомаха с този прогестерон.

# 173
  • NE
Пате Пий нещо и противогъбично. Peace

# 174
  • Варна
И аз пих Ципрофлоксацин след К - няма да ти навреди  Peace 

# 175
  • София
Прегръдки на всички новозаписали се  Hug Hug Hug Hug Повода да влезете в тази тема е ужасен, но пък темата наистина е позитивна и тук сме много близки. Причината може би е че дори такива като мен който вече имат едно пухкаво бонбонче, продължават да пишат тук т.к. сме много привързани. Знам, че живот и здраве при следваща бременност пак ще споделям най-големите си страхове с момичетата тук. Няма кой по-добре да ме разбере.
Пате много се радвам, че всичко е минало и че гледаш с оптимизъм на пред. Браво и адмирации, защото понякога момичетата са много отчаяни, а от това ползва няма. Мъката си е мъка, но от депресия нужда няма. И аз ти препоръчвам противогъбично, може Б комплекс, поне на мен това са ми изписвали.

Ох снощи пак се сещах иначе за моята загуба и макар малкия Боян да спеше на метър от мен, все едно нещо ме ръгна с нож в сърцето. Но съм щастлива, че имам бебо и знам, че така е трябвало да стане, за да имам точно това бебе сега, което е като слънце Simple Smile Няма да забравя как като бях ученичка и разбрах, че майка ми е имала спонтанен аборт преди големия ми брат и казах "Ех колко жалко, можеше да имам и по-голяма сестра" и майка се засмя и каза: "Да ама тогава теб нямаше да те има" ....това не прави загубата по лека, нито ще намали страховете ми ......не съм спряла да се вглеждам в Боян и дали всичко му е наред, но той пък се развива чудесно сякаш , за да ми спестява всички тревоги. Утре ще го водя на първа ваксина след родилното и се притеснявам, доста я отложихме, че имахме сополки...то утре ставаме и на 2 медеца де. Сега ще го храня и ще почна да се готвя за разходка навън, че времето поне още е хубаво. Целучки на всички.... Hug Hug Hug

# 176
Какво противогъбично ще ми препоръчате? Преди май са ми изписвали нещо, което се пиеше еднократно. Сетих се за Микомакс.
Но гледам, че не май не може да се взима заедно с някои АБ. Има ли някой, който е бил на Ципрофлоксацин да каже с него какво противогъбично са му изписали. Искам нещо по-безобидно. Пробиотикът, който приемам няма ли да ме предпази newsm78
Много сте мили момичета, много съм ви благодарна Hug
Аз въобще не съм силна, просто съм длъжна да гледам напред. За себе си разбрах, че като се поотпусна да плача повече и да тъжа за ембриончето положението с нервите става много зле и има голяма опастност да затъна. Затова гледам да се дистанцирам, правя се, че проблема на съществува, че животът е розов. Гледам да мисля ден за ден и за сега да не кроя никакви планове. Преди след всеки отрицателен тест плановете ме вдигаха, но сега е различно. Има много време да мине, докато започнем отново опити. Знам, че времето ще мине неусетно, знам, че не е удачно да бягам от проблема, но аз така за момента се чувствам най-добре. Много ми е прясно, като мине малко време ще се връщам и ще мога да му се отдам Hug
Вчера лекарката каза, че можело да се върна веднага на работа. Но моята работа е физическа в някаква степен, свързана е с много движение и малко ме е страх да не се усложнят нещата. Реших за себе си да остана 2-3 дни в къщи.
Много прегръдки на Боян, на Вилито и на другите малки човечета Hug

# 177
  • В градината...
Пате, аз заех същата позиция. И много по-леко го преодолях. Отложих мъката за след вреем, а тя не дойде. Явно е важно началото. А и казваш "правя се, че животът е розов". Скоро ще разбереш, че няма нужда да се преструваш, а то е така  Peace

# 178
Нали знаеш, че те обичам Hug Колко време тропаме заедно по клавиатурите, изтъркахме копчетата hahaha

# 179
  • В градината...
Сега се сещам и друго - даже в началото бях изпълнена с оптимизъм, живеех с мисълта, че щом веднъж е станало, пак ще стане, важен е пробивът  Peace

Общи условия

Активация на акаунт