Кюретаж и забременяване след това - тема 55

• 33 738
  • 709
  •   1
Отговори
# 150
Миседът го установиха в края на 7-ма, това беше миналата събота.
Благодаря на всички за подкрепата Hug

# 151
Ооо добре, че се обади Hug Hug
Как си сега? Олекна ли ти? В болницата ли ще пренощуваш?

# 152
Да, тази вечер съм в болницата. Живот и здраве утре по обяд ще ме изпишат. Много са мили, много съм благодарна на екипа на Черноморска болница Hug Чувствам се добре, кървенето е слабо слава Богу. Но как изкарах днес аз си знам. Болките бяха както, когато раждах с тази разлика, че продължиха по дълго и нямах стимул. Защо трябваше да го изживея това, не знам. На всяко момиче, което чете темата и е пред дилемата дали да се чисти само, не го правете! Може би има значение г.с. и това как е захванат ембриона. Днес като ме приемаха моето ембрионче си стоеше в матката милото и нямаше намерение да излиза. Лекарката ми каза, че ова може да продължи с дни. Надявам се всичко лошо вече е зад гърба ми, ще гледам само напред. Написах тези редове, ако мога да помогна на някой  си спести ненужните физически болки, те душевните са ясни Hug

# 153
  • София
Подкрепям те в мнението ти.  Peace

# 154
Изтървала съм новата темичка ooooh!
Мацето, благодаря Hug Съжалявам за новозаписалите се, кураж момичета, и след най-тъмната нощ, идва утрото Hug
Пате, на теб специално леко възстановяване, и физическо и психическо и след нова година с хубави вести Hug
Елена, добре сте се пребрали у дома с дъщеричката ти, да расте здрава и щастлива Heart Eyes
Много сини гащи се събраха тук Simple Smile Пулса не е показателен, и малкото ми момченце имаше пулс около 160. Не съм повръщала, всъщност само веднъж, когато си изпих витамините на гладно.Иначе ми беше лошо основно вечер, от миризми, но това до 3я месец. Нямах пъпки, но си хапвах умерено от всичко. Ах, говоря в минало време, а сякаш беше вчера... След около 3 дни, преди година видях двете чертички. В една календарна година и кюртажа, толкова ужасно тежко го преживях в деня като разбрах, че е мисед, че чак не искам да се връщам... Не се забравя, но пък ми даде нови сили, въпреки всичко да се боря за още едно детенце. Тук, за радост повечето момичета имат нормални бременности след това, моята също протече нормално, но бях на доста сериозна терапия, която дори вече съм забравила. Всичко си струва в името на живота!
Нека напълним темата оттук нататък с хубави новини и да няма нови момичета!

# 155
Кашмирче, четох те и аз какви си ги прекарала Hug Само ние си знаем. Четох много и се рових и взех за себе си решение, че ще правя К. Отидох в сряда гладна жадна, но ме върнаха да се чистя сама, въпреки, че настоях.
Днес лекарката като ме видя превита, ми каза, че и тя го е преживяла и ме разбира. После ми пита тези доктори, които ме пращат сама да се чистя дали знаят за каква болка става дума. Но те нали са мъже, няма как да хо знаят.
Ох, само се моля от тук нататък да няма никакви усложнения Praynig
Звездичке Hug

# 156
Пате, радвам се че е минало  Hug Аз преживях и болките, и К като теб. За щастие, тук не ме бавиха много много, наложи се просто. Но да, дано да няма новозаписали, но определено К е най-щадящо за тялото.
Кашмирка, добре ли си, радвам се че завърна при нас, все се присещах за теб  Hug
Всичко ще забременеете един ден, то си стои, няма мърдане  Hug

# 157
Хайде от тук на сетне само да има за какво да се похвалим  Hug

# 158
Хайде дано, всички дружно Hug

# 159
  • Tам през Атлантическия океан
Mмого светла ми е тази тема , въпреки и кофтите постове от време на време  ...... случва се ..... Такъв е животът понякога  Rolling Eyes

Има една тема в Рискова бременност на същата тематика  Rolling Eyes ама много мрачна , мого  Confused

Hug

# 160

Радвам се че всичко е минало добре,сега само напред до следващия път до финал.

# 161
Пате много се радвам, че всичко е минало. От тук на татко ни чакат само хубави новини.  Hug  bouquet

# 162
Вчера са ми вляли гентамицин и казаха, че е достатъчно. Сега като минаха на визитация казаха, че всичко е нормално и ме изписват. Аз обясних за уроинфекцията и поисках да ми изпишат някакъв комбиниран АБ и за двете неща и с неохота ми изписаха Клиндамицин, но гледам че и той не се препоръчва при възпаление на дебелото черво и при тромбози. И по двата показателя имам проблем. Пак ще говоря с лекарката като тръгвам, но според нея гентамицинът ми е достатъчен. Има ли някой без втори АБ след К?

# 163
  • Варна
Пате, радвам се че се чувстваш добре и че всичко е минало  Hug

Аз преживях едно такова "раждане" в края на 11-та седмица, всички знаете че в 11-та седмица бебчето вече си е бебче.....никога няма да мога да изтрия този кошмар от спомените си, беше истински ад....Затова и съм абсолютно за К , не бих си го причинила отново- затова и сега когато бях в 13-та седмица бях решила че ако не искат да ме К ще настоявам, но не се наложи.... Sad 

# 164
  • NE
Пате Обикновено след вливка с АБ не е нужно още един, но ти говори с док за твоя случай, че е по-различен.
Мен след вторият К ми вливаха една банка Flogyl и после нямаше нужда от изписаните хапчета Flogyl, но пих и ЦИПРОФЛОКСАЦИН 500 за всеки случай, но аз бях с втори К поради неизчистена матка от първият К (ужас направо ooooh!). После същият ЦИПРОФЛОКСАЦИН майка пи за уроинфекция така че попитай. Peace
Деси И аз не бих си го причинила без К. Да не ми се налага, обаче такава болка не си струва. Добре, че никой не ми е предлагал самоизчистване.

Общи условия

Активация на акаунт