Кюретаж и забременяване след това - тема 55

• 33 717
  • 709
  •   1
Отговори
# 645
Момичета ТСХ хормона ми е 3.650 mIU/l, това нищо не ми говори, някой ще ме светне ли?  newsm78 #Crazy

висок е, за забременяване 2.5 или под 2.5. Консултирай се с ендокринолог.  Само TSH ли изследва?
Ф3, Ф4, антитела?

Спази ли изискванията, на чист ден, без да си яла и пила кафе?
Изследвах само ТСХ на чист ден да, т.е само за забременяване ли е висок или по принцип?

# 646
  • София
Момичета ТСХ хормона ми е 3.650 mIU/l, това нищо не ми говори, някой ще ме светне ли?  newsm78 #Crazy

висок е, за забременяване 2.5 или под 2.5. Консултирай се с ендокринолог.  Само TSH ли изследва?
Ф3, Ф4, антитела?

Изследвах само ТСХ на чист ден да, т.е само за забременяване ли е висок или по принцип?

ТСХ прави поразии първото тирмесечие, и е напълно възможно при забременяване да се повиши още повече. Терапията за него е най-лесна и най-евтина, пусни си всичко свързано с щитовидната и при ендокринолог.

# 647

Ф3, Ф4, антитела?

Благодаря ти много, ще отида задължително  Hug и ще пиша

ТСХ прави поразии първото тирмесечие, и е напълно възможно при забременяване да се повиши още повече. Терапията за него е най-лесна и най-евтина, пусни си всичко свързано с щитовидната и при ендокринолог.

# 648
kasmetchence, maceto добре те е посъветвала.
Аз също съм с леко високо ТСХ.
Първия път забременях с 2,5 ТСХ(при положение, че вече взимах лекарства), не знам дали заради неправилно лечение или просто така се е случило, но докато ми определят нова доза ТСХто ми беше вече 6. Била съм така поне 5 седмици, след още няколко седмици се разбра, че бебчето не се развива Sad
След като се преместих при друга лекарка, тя държеше ТСХ да е между 0,5 и 1,5 и след като забременях, постоянно ме изследват и при нужда и ми увеличават дозата на лекарствата.
За сега да чукам на дърво всичко е наред с бебчето.  Praynig
Идеята ми е, че наистина е много важно да се консултираш и то с добър лекар, който да ти обръща достатъчно внимание  Hug

# 649
Вече ми е 43-ти ден и го няма този Ц, направо изперквам вече...

# 650
vili_t0,  не се притеснявай на мен по принцип цикъла си ми е доста нередовен и дълъг. След кюретажа мисля че ми дойде чак на 47ми ден. При всеки е различно, някои имат нужда от малко повече време докато се нормализират нещата. Но ако се притесняваш и не ти дойде до няколко дена може все пак да се консултираш с лекар за всеки случай и за твое успокоение.  Hug

# 651
  • София
vili_t0 до 50-я ако не ти дойде иди на лекар, много зависи колко ти е бил цикъла преди, и как е направен кюретажа  Peace

# 652
Не ми е правен кюретаж (и слава богу, че тогава какви неща щяха вече да са ми в главата...), цикълът ми е на 29-30 дена, случвало ми се е да ми закъснява (за последната година имам 2 закъснения с 3 и 5 дена и то от стрес).

# 653
  • NE
babyd0ll За съжаление опита ни с ТСХ е горчив, но при строго следени се раждат много хубави бебета. Hug

# 654
kasmetchence, maceto добре те е посъветвала.
Аз също съм с леко високо ТСХ.
Първия път забременях с 2,5 ТСХ(при положение, че вече взимах лекарства), не знам дали заради неправилно лечение или просто така се е случило, но докато ми определят нова доза ТСХто ми беше вече 6. Била съм така поне 5 седмици, след още няколко седмици се разбра, че бебчето не се развива Sad
След като се преместих при друга лекарка, тя държеше ТСХ да е между 0,5 и 1,5 и след като забременях, постоянно ме изследват и при нужда и ми увеличават дозата на лекарствата.
За сега да чукам на дърво всичко е наред с бебчето.  Praynig
Идеята ми е, че наистина е много важно да се консултираш и то с добър лекар, който да ти обръща достатъчно внимание  Hug

Tи от Сф ли си? Може ли да ми препоръчаш добър ендокринолог, аз малко се съмнявам в резултата, защото го правих в гр.Дупница чрез ваучер от Цибалаб  newsm78 и затова пак ще го повторя заедно с останалите

# 655
  • София
Вече ми е 43-ти ден и го няма този Ц, направо изперквам вече...

иди на лекар да те видят ако се притесняваш, но имаш поне още седмица аванс да му дадеш

# 656
  • NE
В София са доволни от Начев, но на практика всеки кадърен ендокринолог ще иска ТСХ под 2,5 максимум преди забременяване.
kasmetchence Защо се съмняваш в резултата? ТСХ се изследва без кафе/кола/ или друг вид кофеин и без хапче, по възможност сутрин.

# 657
maceto85, определено ще изчакам първо още седмица, че хич не ми се ходи по лекари...А дано се появи, ще се похваля.

# 658
kasmetchence, съжалявам, но не мога да ти помогна с избор на лекар тъй като не съм в България. Сигурна съм, че другите момичета ще те насочат към някой.  Hug
babyd0ll За съжаление опита ни с ТСХ е горчив, но при строго следени се раждат много хубави бебета. Hug
Flower Fairy, при теб резултата наистина е страхотен.  Grinning Да му нацелуваш бузките от мен  Simple Smile
Надявам се и при мен този път всичко да е наред до финала  Praynig
[/color]

# 659
  • NE
babyd0ll Всеки месец като правиш контроли и се релулира дозата ще постигнеш същият резултат. Hug

Общи условия

Активация на акаунт