До миналата година се мръщеше всеки път като кажехме, че правим ремонт на нещо вкъщи при положение, че превръщаме развалината(с огромни пукнатини по стените) в чистичък и уютен дом със собствени средства.В първия случай може да го правиш с мисълта "Детето да се справи с началните трудности, а после ако и другото дете след години има нужда, и на него ще предоставя същото жилище. Ако няма, ще го продам и ще ида на почивка или ще разделя парите между децата си, за да им помогна с нещо." Ако става дума за козметични ремонти, не е редно да се месиш - но за основни преустройства, според мен е нужно от уважение да попиташ собственика за неговото мнение и съгласие. Ако си решил да влагаш средства в чуждо жилище, поне да си наясно какво мисли собственика и колко може да изгубиш.
Във втория (вероятно това случай е такъв), подаряваш и оставяш на собственика да си взема решения.
Впрочем, при повече от едно дете, за мен е редно тези въпроси да се обсъдят заедно и между всички, за да няма после сърдити, на бате даде, на мен - не.

всяка си е права за себе си miss jull ,не бих искала такава снаха струва ми се доста с голямо самочуствие...перфектната жена