С какво ви дразнят свекървите- 37

• 49 570
  • 815
  •   1
Отговори
# 615
Не мога да си представя как ще се меся в живота на дъщеря си и в личните решения, които взема за себе си, за децата си или за партньора си (ако има такива). И на сина си също, де, но него не го броя, защото още не се е родил  Laughing. Като се роди вече може да ми дойде куража, че един ден и аз ще диктувам парада, като Популе (шегувам се).
Струва ми се извратено, даже. Всички тези родови глупости ми се струват направо вредни. Кога си живее човек живота от толкова съобразяване и робуване на глупости, не знам  Stop Вместо да учиш детето на самостоятелност със съответния пример, ще му пълниш главата с бабини деветини  newsm78

# 616
  • София
Popule, приеми, че има и мъже, които могат да се държат достойно и не водят двойнствен живот

Приех.

Най после да постигнем съгласие Grinning

С едно уточнение - ако е нисък, дебел и грозен. Flutter

# 617
щом казваш Grinning Grinning Grinning

# 618
  • София

Laughing Laughing ... и беден...и стискаме ръцете. Party

# 619

О, ако мислиш, че уродливият вид на мъжа е гаранция за вярност, много грешиш.
Само че моногамността в отношенията е нещо като уважението- няма как да го изискваш насила. Нито можеш да заставиш някой да ти е верен, нито да те уважава. Можеш, ако не получиш някое от двете и това не те устройва, просто да си вземеш сам решението как да промениш нещата. Насила хубост не става  Wink

# 620
  • София

О, ако мислиш, че уродливият вид на мъжа е гаранция за вярност, много грешиш.
Само че моногамността в отношенията е нещо като уважението- няма как да го изискваш насила. Нито можеш да заставиш някой да ти е верен, нито да те уважава. Можеш ако не получиш някое от двете и това не те устройва, просто да си вземеш сам решението как да промениш нещата. Насила хубост не става  Wink

Така е.

# 621
  • I want it all and I want it now.
Много жалко , че има такива хора ,който си мислят ,че живеят в 18 век.  ooooh!
Добре ,че не спазвам  традиции и не ме интересува мнението на хората .

# 622
  • София
Много жалко , че има такива хора ,който си мислят ,че живеят в 18 век.  ooooh!
Добре ,че не спазвам  традиции и не ме интересува мнението на хората .

Ти пък...то цели държави има, които се подчиняват на традициите, като започнем от Великобритания, ти за хора говориш. Традициите са хубаво нещо за тези, които ги уважават. Показват приемственост, принадлежност, съвкупност, единомислие, такива неща, които за съжаление в съвременното българско общество все повече и повече започват да липсват. Дано това да не ни навреди безвъзвратно...

П.С. Говоря за добри традиции, не за извращения - да уточня за буквалистите.

# 623
Мисля, че Popule всъщност търси форума на вестник "Трета възраст". Явно пенсионерският клуб в кварталното и читалище е спрял да провежда сбирки.

# 624
  • I want it all and I want it now.
Мисля, че Popule всъщност търси форума на вестник "Трета възраст". Явно пенсионерският клуб в кварталното и читалище е спрял да провежда сбирки.

rotfImao rotfImao Определено си права.  Laughing

# 625
  • Насред хаоса
Тъжното е, че Популе е далеч от пенсионерската възраст. Моите баби имаха по-съвременни разбирания.

# 626
  • Blondeville
Тъжното е, че Популе е далеч от пенсионерската възраст. Моите баби имаха по-съвременни разбирания.

На мен дори прабаба ми имаше по-съвременни разбирания...

# 627
Не я съдете, важно е човек на колко се чувства. Laughing

# 628
  • Blondeville
Честно, като чета тази тема, всеки ден балгодаря за семейството, което имам, защото в него любовта винаги е била безусловна, а не срещу имена, имоти и т.н. С такава основа и уважението, и разбирателството вървят ръка за ръка.

Благодарна съм и за семейството на половинката, защото още от самото начало подходихме взаимно с добри намерения и откритост, които също прерастнаха в уважение и любов.

# 629
Popule, приеми, че има и мъже, които могат да се държат достойно и не водят двойнствен живот

Приех.

Най после да постигнем съгласие Grinning

Чета, чета и не мога да повярвам, че още съществуват хора с мисленето на Popule...
Това, което ме ужасява обаче е, че тази жена е отгледала и възпитала с тези си виждания мъж- горката му жена...

Общи условия

Активация на акаунт