С какво ви дразнят свекървите- 37

• 49 688
  • 815
  •   1
Отговори
# 90
На никого нищо не отричам и моля да не ми се слагат думи в устата.  Peace

Казах само, че на това се дължат по-голямата част от конфликтите между млади и възрастни.
Кой каквото си е надробил, това ще си сърба.

# 91
Казах само, че на това се дължат по-голямата част от конфликтите между млади и възрастни.
Кой каквото си е надробил, това ще си сърба.
      Така е  Peace
      Само първото изречение, казано на шега, беше към теб. Ще редактирам поста, щом така ти звучи принципното ми мнение по въпроса.

# 92
Популе,сина ти единственно дете ли ти е?

Ако е и не мисли за купуване на друго жилище ,което да си е официално ТЯХНО може би се осланя на това ,че така и така този апартамент един ден ще стане негов като наследство от теб,това първо и второ не искат да си дават зор,щом маминка поема и разноските за ремонта...Така ги виждам нещата.

# 93

Ако е и не мисли за купуване на друго жилище ,което да си е официално ТЯХНО може би се осланя на това ,че така и така този апартамент един ден ще стане негов като наследство от теб,това първо и второ не искат да си дават зор,щом маминка поема и разноските за ремонта...Така ги виждам нещата.
Възможно е това да е причината, но аз някъде четох, че Popule  е на 47 години, така, че живот и здраве Laughing, докато апартамента остане за сина, ще са минали още едни 30 - 40 години

# 94
  • София
От култовата диванена тема съм останала с впечатление, че Популе има двама сина, като и за двамата има апартаменти. Да ме поправи, ако греша.  Peace

# 95
  • София
  От малкото прочетени страници напоследък разбрах ,че Популе е олицетворение на съвременната свекърва.
 Преименувайте темата на "С какво ни дразни Популе"?-1 Wink

# 96

Е, не, мама може да го дари на общината, за да настанят нуждаещи се или такива, които ще ги интегрираме постепенно.

Момчето най-добре да вземе да се изнесе заедно с приятелката си, че да си отдъхнат дружно. Страшна драма, страшно нещо.

# 97
  • София
  От малкото прочетени страници напоследък разбрах ,че Популе е олицетворение на съвременната свекърва.
 Преименувайте темата на "С какво ни дразни Популе"?-1 Wink

И Тарталета да смени картинката в началото на следващата тема  Crossing Arms

# 98
Така де,но ако е сам и няма "конкуренция" в наследството,сина и може би се осланя на това,че един ден и официално ще е негов и за това не си дава зор да си купи друго жилище....А пък майката/свекървата все ще я изтърпят някак си.Вероятно това си мислят младите.

# 99
...Да го дари на общината -от къФ зор.Тя може на теория на който си иска да го дари ама няма да стане,да не я е цапнало нещо,яаа. Crazy Peace

# 100
  • Бургас
Аз все още съм в чуденка кой е по-зле: Популе - че толкова й се свиди за собствения й син и изживява толкова тежко всеки подарък и жест към него и чака едва ли не безпрекословно подчинение в замяна или Синчето, което е тръгнало да прави семейство, а не може едни дивани и тапети да си купи сам. Ясно е, че идеята е да се подпомогне младото семейство, ама да се биеш в гърдите, че си вече мъж и съпруг, а да чакаш на мама за всичко, ми е доста смешно и жалко. Като майка му е дала жилището наготово поне да й беше направил един освежителен ремонт със собствени средства, за да й върне жеста. Толкова пък да струва една боя или да смениш ламината в една-две стаи..... Rolling Eyes

# 101
  • София
Като майка му е дала жилището наготово поне да й беше направил един освежителен ремонт със собствени средства, за да й върне жеста. Толкова пък да струва една боя или да смениш ламината в една-две стаи..... Rolling Eyes
Джулка, ти не разбра ли, че Популе не позволява да се прави нещо по апартамента с парите на младото семейство. Тя се подсигурява, за да може по-лесно да манипулира в последствие.  Wink Всичко е пресметнала.

# 102
Като майка му е дала жилището наготово поне да й беше направил един освежителен ремонт със собствени средства, за да й върне жеста. Толкова пък да струва една боя или да смениш ламината в една-две стаи..... Rolling Eyes
Джулка, ти не разбра ли, че Популе не позволява да се прави нещо по апартамента с парите на младото семейство. Тя се подсигурява, за да може по-лесно да манипулира в последствие.  Wink Всичко е пресметнала.
И аз така мисля

# 103
  • Бургас
Джулка, ти не разбра ли, че Популе не позволява да се прави нещо по апартамента с парите на младото семейство. Тя се подсигурява, за да може по-лесно да манипулира в последствие.  Wink Всичко е пресметнала.

По повод на текущия ни разговор се замислих и изчислих, че ако преди 5-6г. бяхме отишли да живеем в някоя от двете баби на мъжа ми /които живеят сами и имахме възможност да отидем там/ вместо да излезем на квартира, сега щях да имам парите да си купя апартамент, без да се налага да тегля кредит. Спокойствието и правото да пратиш по дяволите всеки, който ти се меси в живота, определено си има цена  Confused

# 104

Ужас, ако е това. Така да тормозиш собственото си дете - защо, по дяволите  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт