Мнения за 23 СОУ, 44 СОУ или 130 СОУ за прием в първи клас?

• 14 117
  • 35
  •   1
Отговори
# 30
Здравейте. На познати детето ще е в 1ви клас. Може ли да споделите реални впечатления от учителите, занималнята и английския напоследък?

# 31
Здравейте, търся информация за тези училища, но след 7 клас, ако имате мнения моля да го споделите.

# 32
За 130 СУ "Стефан Караджа".
Има дискриминация спрямо децата с СОП и за тях те не заслужават нищо и трябва да си стоят в вкъщи. Позволяват си да коментират да ли те ще оздравеят или не и че не трябвало да се залъгваме. Тормозят психически децата и родителите.Учителите лъжат и си пишат каквито оценки те си пожелаят.Младите учители напускат на първия месец има само учители пред пенсия на които грам не им се занимава с нашите деца и самите те казват, че за деца с СОП не са подготвени, а Ваня Кастрева твърди обратното. Заявленията когато не сте доволни те ги крият. Крият и тестовете на децата или ги поправят.Самото училище от вътре е ужасно и мириши на wc. Но най-важното е че те не мислят за децата, а само и единствено за себе си. Принождават родителите да си местят децата другата.

Последна редакция: чт, 13 май 2021, 01:42 от Не се сърди, човече

# 33
Здравейте! Моля за актуални коментари за първокласници за 44-то, 199-то и 95-то.

# 34
Здравейте, за 95-то училище мога да дам само положителни отзиви.
Детето ми е седми клас там и ако имаше паралелка с профил история и цивилизации със сигурност щеше да продължи. Учителите са изключително отговорни и при всеки констатиран от тях проблем с дисциплината реагират мигновено Това за мен е важно, защото в другите училища много от конфликтите се прикриват.
 Успех да намерите най-доброто за вас училище.

# 35
Наистина ще е от полза да споделите добитите вече впечатления от 44-то СУ. Не че аз ги нямам, напротив. Разочарована е слабо казано. Всички бяхме впечатлени от директорката... докато не започна учебния процес. Домашни до откат, които се проверяват в час, през това време децата преписват от дъската трите задачи, касаещи новия урок. В къщи материала се обяснява и се пишат домашните, които ще бъдат рецензирани отново в учебния час. Това музика, рисуване... от време на време. Безумни преписи по български език, които с нищо не допринасят за обогатяване на знанията, а само товарят и отблъскват децата. Тестове, съставени по такъв абстрактен начин, явно с едничката цел да извадят незнанието а не знанието. Учителката до 4 кл. по англ. език е под всякаква критика, иначе как да си обясним масовото изучаване на немски!? А да, и понеже всичко живо учи немски, децата имат по 6 часа, за да си изчакат реда. Възпитателката, от която имам впечатления, е по неграмотна и от поверениците си. Безброй помагала, през които се препуска на един дъх за сметка на качеството.
Та ми се ще да споделите впечатления, наистина. Може пък аз да съм твърде заблудена и това да си е най-прекрасното училище Simple Smile
Здравейте . От кое училище сте доволна ?

Общи условия

Активация на акаунт