Лидл ::50::

• 73 282
  • 737
  •   1
Отговори
# 315
  • Русе
Докладвай за това нещо - за стикитата имам предвид, че май за препродажба няма забрана. Поне писмен сигнал до Лидл направи. Това си е супер наглост за мен.

Момчетата от охраната казаха, че ще подадат сигнал, макар, че не ги ли заловиш на място в момента, в който някой си купува, едва ли ще има ефект.

# 316
 hahaha
Отивам да потичам из Лидъл. Simple Smile Обещавам да грабна само едни карначета за довечера, една хартия за печене и право на касата без да поглеждам встрани. Ако видите някоя луда да тича из магазина на Скобелев, аз съм. Ако има издънки, ще докладвам по-късно! Добре че поне проклетите стикита свършиха! Сега очаквам поне едно потупване по рамото за сметка от 15 лева и усмивка от касиерката на сметка за 30 лева! Та няма да се зоря!
Joy Joy Вече си го представих! То и аз трябва така да пазарувам като кон с капаци.

# 317
Аз оня ден така пазарувах - викам, ще грабна само зърнени закуски за детето и ще си бия камшика Laughing....бързах бързах ииииии забравих да погледна хартията за печене, че се канех ...

# 318
  • варна
Излезе ли новия каталог?

# 319
Излезе ли новия каталог?
Малко по-назад е публикуван.

# 320
  • София
Да докладвам  Embarassed - 27 лева сметка - 2 стикита - нямат край и касиерката каза, че уж свършвали, ама им докарали пак.
Награбих от пикантния фъстък 6 пакета, че го бях забравила и кой ме би да се загледам в една женица с шоколади в ръка (от ония големите - 250 грама), уж бяха свършили - та грабнах 4 броя.  Карначетата ги взех, ама без малко да си забравя хартията за печене! Simple Smile Оф, другия път ще стоя пред магазина и ще пратята детето да пазарува!

# 321
  • Пловдив
Хахахаха.Прати го,обаче не забравяй коя е майка му.Да не вземе да излезе с повече покупки от теб

# 322
  • София
Хахахаха.Прати го,обаче не забравяй коя е майка му.Да не вземе да излезе с повече покупки от теб
Разсмя ме яко!Мноооого си права! Joy
Докопах новата брошура, тези боти за 33 лева сигурно ще са изкуствена кожа, а? Никъде нищо не пише!? Как мислите?

# 323
Разсмя ме яко!Мноооого си права! Joy
Докопах новата брошура, тези боти за 33 лева сигурно ще са изкуствена кожа, а? Никъде нищо не пише!? Как мислите?

Със сигурност няма да са естествена.

ПП
Днес много се погнусих от кюфтетата с кашкавал. От едното измъкнах някаква двусантиметрова тръбичка дебела почти, колкото кутрето ми.

# 324
  • Варна
Избягвам да купувам храна от тях.Само когато късно вечер ми се наложи да пазарувам и то с голяма доза резерве.Тази верига е известна с лошото качество на храните си,даже и месото им е боядисано,но когато няма от къде,след 21 часа...А и такова предлагане на храна и обувки,а до тях химикали и бой не ми допада.Като селкооп са  Laughing

Напълно съгласна!
Слава богу,че при нас  стикитата се изчерпаха Mr. Green

# 325
  • оттам, откъдето започва България

ПП
Днес много се погнусих от кюфтетата с кашкавал. От едното измъкнах някаква двусантиметрова тръбичка дебела почти, колкото кутрето ми.
Ние пък много ги харесахме. Съжалявам, че така се е случило.

# 326

ПП

Аз не съм ги яла, видях я докато ги подготвях за печене, много неприятно ми стана, все съм чувала, че в каймата мелят и разни такива работи, но е друго като го видиш с очите си.

# 327
  • оттам, откъдето започва България
Съгласна съм, че въобще не е приятно, даже си е и отвратително, но и на мен ми се е случвало с други кайми. Това винаги ме е отказвало да купувам конкретния продукт и като мине време и забравим отно се купува. Наистина тези кюфтета се харесаха у дома.

# 328
  • SHOOT ME 10 $
Здравейте! Аз също предпочитам и много често пазарувам от Лидл. Оказва се ,че немските "ментета" са доста по-добри от нашите.В общи линии най -доволен съм от тази верига магазини.

Цитат
Неприятно е ,като го видиш. Но ,наистина не знаем със сигурност съдържанието на това ,което ядем. Мои познати са ми казвали ,че с тирове се внасят от чужбина пилешки перушини, човки и др. ,говежди рога и копита ,смилат се и в кренвиршите ,колбасите и т.н. А аз много обичам кренвирши... Моя клиентка пък ми разказа за българо-немска фирма ,в която работи съпруга и. Те доставяли на по-големите месопреработвателни фирми овкусители, ароматизатори, набухватели, освежители,оцветители, и т.н. Значи месото винаги блести и изглежда свежо ... А бе ,на нищо да не вярваш. Тук е така

# 329
  • Пловдив
От типа "повдига килими" ли е? Защото самата тя ми се стори тежичка (в сравнение с моята), но ако и е мощна всмукателната сила си заслужава.
Да, наистина го повдига на min мощност.Тежка е не повече от другите, телескопа е масивен  и по-тежък. На мен ми харесва!

Общи условия

Активация на акаунт