Лидл ::50::

• 73 039
  • 737
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Брошура - в четвъртък.

Margherita - явно си с вътрешна информация - нещо  друго предстоящо интересно от понеделник?  Laughing От нехранителните?

# 46
  • Елин Пелин
Здравейте всички! До сега само ви четях, искам да споделя мнението ми за прахосмукачката, аз си я взех миналата година адски доволна съм от нея а и както сме с камина в къщи и с малко дете понякога и 3 пъти се пуска на ден. Свекърва ми има Rowenta ми тя не чисти Mr. Green А също така купувайки на случаен принцип и миксера със стойката и той за цената си е много добър Simple Smile

# 47
  • Пловдив
Здравейте всички! До сега само ви четях, искам да споделя мнението ми за прахосмукачката, аз си я взех миналата година адски доволна съм от нея а и както сме с камина в къщи и с малко дете понякога и 3 пъти се пуска на ден. Свекърва ми има Rowenta ми тя не чисти Mr. Green А също така купувайки на случаен принцип и миксера със стойката и той за цената си е много добър Simple Smile
А шумна ли е много?С какви торби е?
Мен ми се щеше да си купя с воден филтър или там както са...за по-финния прах.

# 48
  • София
За съжаление съм разочарована от чаршафите с ластик, с голям мерак купих, изпрах и още същата вечер  тествах, но имах неприятно чувство, все едно съм легнала върху чорапогащник, смятам че освен това спарва, едва изчаках сутринта и го махнах  Sad Явно тази материя не е за мен, ще си остане забравен в шкафа.
Благодаря за споделеното, аз ще го връщам, стои си в опаковката   bouquet
Много се радвам за италианската седмица, тя ми е любимата  Heart Eyes
Някой пробвал ли е млечните десертчета, които приличат на Kinder Pingui? Досега не съм взимала, видях ги в брошурата, че са с намалена цена, което предполага, че ги има в постоянния асортимент?

# 49
  • casa dolce casa
Брошура - в четвъртък.

Margherita - явно си с вътрешна информация - нещо  друго предстоящо интересно от понеделник?  Laughing От нехранителните?
Имаше плакат в магазина. Да не помислите, че съм вътрешен човек Laughing

# 50
  • Елин Пелин
Поносимо шумна за укротяване на дете е перфектна а тя е с контейнер няма торбички като се напълни изсипваш в коша за боклук и готово, контейнера го мия от време на време а филтъра само го изчиствам хубаво но може и да се измие Simple Smile

# 51
Някой пробвал ли е млечните десертчета, които приличат на Kinder Pingui? Досега не съм взимала, видях ги в брошурата, че са с намалена цена, което предполага, че ги има в постоянния асортимент?

Взимала съм само тези с шоколад отвън и едва се стъпях да не ги изям наведнъж. На мен ми харесват и ще заредя  Peace

# 52
Брошура - в четвъртък.

Margherita - явно си с вътрешна информация - нещо  друго предстоящо интересно от понеделник?  Laughing От нехранителните?

Не съм Margherita, но да кажа, че видях някакви хелуински неща на плакат в Изток (София).

# 53
  • Русе
Вземай смело. Моите деца ги харесват. Пък и за тази цена... Peace

# 54
  • София
Десертчетата и в къщи се харесват  Peace

От 20.10 гледах в брошурата с дрехите, че ще има ботички. Дали са ги пускали и преди и ев. отзиви?

# 55
  • Пловдив
Пепси, на въпроса ти от предната тема за везната. Взех си същата като на картинката заедно с хлебопекарната, преди месец. От тогава ми е верен помощник, на око не ми се получава, но с нея няма грешка.  Peace

# 56
Явно не всеки се е добрал до каталога щом има толкова въпроси. ОТ 20.11., понеделник ще има много дамски дрехи. Тук има цени, разцветки, всичко общо взето:
http://issuu.com/lidlbg/docs/bg_catalogue-syist_200x200mm_fg?e=9356139/9604216

# 57
Да се пльосна в новата тема, че да не изпусна нещо  Wink

На тези чаршафи с ластик май само цветовете им са хубави! През опаковката си личи супер изкуствената материя.
Отидох снощи за ботички за малката, но не ми харесаха. Накупихме пилешко и разни други текущи потребности и за сметка от 17лв. получихме 4 стикита, но ..... липсващото 1 от колекцията ни пак си липсва  Cry Ей, голям проблем с тея стикита! А са толкова "тъпи"! Ама нали сме си като овцете - където ни поведат......

Искам да попитам за тези стикита, аз за сметка от 16 лв ми дадоха едно, на следващото ходене за сметка от 36 лв ми дадоха 2, как за сметка от 17 са ви дали 4, каква е сумата която трябва да напазариш за 1 стики

# 58
  • Пловдив
...
И аз загледах прахосмукачките - мислех, че е с воден филтър, ама не. Няма да е от Лидл явно.
Иначе съм си аресала една на Арника с воден филтър, май нея ще взема..

# 59
  • Щастлива мама на 3 слънца
конците за зъби са ужасни ....
боти дали ще пускат скоро ......

Общи условия

Активация на акаунт