Лидл ::50::

• 73 035
  • 737
  •   1
Отговори
# 30
Възглавниците 12.99 лв някой ползвал ли е?

# 31
  • Варна
Благодаря за юбилейната тема! Приятен седмичен пазар Hug

Чаршафите омекнаха, и се поуспокоих, понеже, това беше основното притеснение като ги купувах. Peace

# 32
 Благодаря за темата   bouquet

И аз купих един чаршаф с ластик  Simple Smile

Гледам в немския Лидл следва Американска и Хелоуинска седмица, предполагам и нас това ни чака... Crazy

# 33
  • Пловдив
Имаме нужда от прахосмукачка, но тази не ми вдъхва доверие. Досега само 1 мнение прочетох, др да е купувал?
И аз питах,че и на нас ни трябва... Rolling Eyes

Мерси за темата! Peace  bouquet

# 34
Малко рехав ми се стори плата на чаршафите  Rolling Eyes

# 35
Аз да си повторя въпроса от снощи:
Забравих да питам тези, които сте си взели еко пастата за почистване - ставали за иноксови повърхности като печки, аспиратори, хладилници ...  newsm78

# 36

Гледам в немския Лидл следва Американска и Хелоуинска седмица, предполагам и нас това ни чака... Crazy
Благодаря за юбилейната тема   bouquet
Следващата седмица ще е италианска. Има плакат в Лидл на Черни връх.

# 37
  • Пловдив
За съжаление съм разочарована от чаршафите с ластик, с голям мерак купих, изпрах и още същата вечер  тествах, но имах неприятно чувство, все едно съм легнала върху чорапогащник, смятам че освен това спарва, едва изчаках сутринта и го махнах  Sad Явно тази материя не е за мен, ще си остане забравен в шкафа.

# 38
За съжаление съм разочарована от чаршафите с ластик, с голям мерак купих, изпрах и още същата вечер  тествах, но имах неприятно чувство, все едно съм легнала върху чорапогащник, смятам че освен това спарва, едва изчаках сутринта и го махнах  Sad Явно тази материя не е за мен, ще си остане забравен в шкафа.
и на мен ми се сториха ужасни  Shocked Не бих купила

# 39
Благодаря за отзивите за препарата за мухъл, ще го пропусна значи.
Чаршафи купувам само 100% памук, при всички останали имам чувството, че пластмасата е много повече от указаните проценти, а и много ме дразнят при допир.

# 40
  • София
Вчера и аз ентусиазирана отидох за чаршафи в Lidl   ooooh! , материята не ми харесва , нито на тези с ластик нито на комплектите.

Харесаха ми хърватските зелени ябълки.  Crazy  Peace

# 41
Благодарности за споделеното, днес щях да ходя да вземам.   bouquet

# 42
Да се пльосна в новата тема, че да не изпусна нещо  Wink

На тези чаршафи с ластик май само цветовете им са хубави! През опаковката си личи супер изкуствената материя.
Отидох снощи за ботички за малката, но не ми харесаха. Накупихме пилешко и разни други текущи потребности и за сметка от 17лв. получихме 4 стикита, но ..... липсващото 1 от колекцията ни пак си липсва  Cry Ей, голям проблем с тея стикита! А са толкова "тъпи"! Ама нали сме си като овцете - където ни поведат......

# 43
Благодаря за новата тема   bouquet
Искам да пуснат пак италианска седмица. Дали ще ме огрее  newsm78
рано или късно със сигурност Simple Smile
От 20.10. ще има италианска седмица.

Ееее наистина ли  Grinning Колко бързо ми се сбъдва желанието.
От предишната итал. седмица бях взела ризото и паста. Много ми харесаха. Ще се запася доволно, ако и сега ги има.
Маскарпонето също си спомням, че беше хубаво. Една прекрасна торта спретнах с него.
Само не ми харесаха едни топинги за сладолед, много кисели са за моя вкус. Още си стоят в хладилника, използвани по веднъж всичките.
Има ли някъде брошура да видя какво ще пуснат, в сайта на ЛИДЛ нищо не намерих.

# 44
  • Бургас
И аз отидох поне за два комплекта чаршафи и спални комплекти.Тези с ластик си бяха найлонови,а комплектите уж Ранфорс 60/40 памук с полиестер/полу найлон/. Sick

Общи условия

Активация на акаунт