Лидл ::50::

• 73 018
  • 737
  •   1
Отговори
# 15
Благодаря за новата тема   bouquet
Искам да пуснат пак италианска седмица. Дали ще ме огрее  newsm78

# 16
  • София
рано или късно със сигурност Simple Smile

# 17
  • София
Днес ММ е взел на малката ботички - много ми харесаха, на дребосът също, не искаше да ги събуе; космонавт за пак за нея, но за съжаление й е абсолютно точно в момента и ще го върнем утре. Нямао е по-големия размер и съм много нещастна, защото много ми хареса. Някой тази вечер да е видял някъде розов космонавт 86/92 р-р?

Саламът с дивечово месо - еленско - не ми хареса изобщо, много, изключително много е мазен.

# 18
Някой взел ли е от чорапогащниците или да е пазарувал преди от този модел и с точки на колената, удобни ли са за дребусите?

# 19
  • casa dolce casa
От 20.10. ще има италианска седмица.

# 20
От 20.10. ще има италианска седмица.

Сега остава и да пуснат соса със сирене Рикота  Heart Eyes, миналия път го нямаше  Crossing Arms.

# 21
Мерси за темата  Hug
Аз вече ще пращам мъжа ми да пазарува в Лидл  Crossing Arms Той купува каквото му поръчам само, а аз като вляза и се забравям  Whistling
На нас при сметка малко под 15лв не ни дадоха стики понеже не стигала сметката, нищо че малкия през цялото време повтаряше може ли стики. Прави са си касиерките, не им се сърдя.

И аз имам нужда от чаршафи, но последните, които гледах прозираха  Rolling Eyes и нещо не се изкефих.

И да кажа, че не съм доволна от препарата за баня с хлор. Не аз де, мъжа ми понеже той чисти едната баня и каза, че не ставал. Оставам си на Пулирапида явно.

# 22
  • Телиш/Плевен
Да се запиша в юбилейната тема.  bouquet

Допреди година живеех точно срещу Лидл и пазарувах основно оттам, но откакто се преместих, ми е твърде далече. А откакто имам и бебе, съвсем не мога да ида. Sad

Отбих се преди седмица и нещо и накупих това-онова за вкъщи. Голям фен съм на зеленчуците им, на мюсли-блокчетата и на липовия чай. Heart Eyes Също и на част от козметиката - взимала съм си паста за зъби, течен сапун, лосион за тяло, шампоан.

Скоро планирам да отида пак на пазар в Лидл, но първо нещо да ме грабне от брошурата (или от коментарите ви). Wink

# 23
Заредих шкафа със зърнени закуски и днес ни се падна последното липсващо стики Wink. Малката е болна и нямаше как да отида до магазина за това изпратих татко ми, бил е там 10мин след магазина отворил и розовите космонавти 86-92 били свършили. Много ме е яд Sad. Споделете как са другите дрешки, кое си заслужава да се купи, обувчиците заслужават ли си, да знам да пратя утре някой до магазина. Благодаря ви предварително!

# 24
  • София
И аз днес заредих зърнени закуски. Взех и космонавт и бодита на малкия. Дадоха ни и стикита Simple Smile
Днес на обяд имаше много и различни размери от розовите космонавти в магазина на ул. Резбарска.

# 25
Благодаря за юбилейната тема   bouquet
За миксера - предполагам, че началото на декември ще има разни домакински пособия. Все пак това е традиционен подарък за бълг. домакиня  Laughing
Joy Joy Joy Joy значи да съм спокойна до осми март ще ги има Simple Smile

# 26
Отдавна не съм се разписвала в темата. Simple Smile

Взех чорапогащник за малкия, не ми харесва качеството и съответната цена, но ще го ползваме докато се скапе.
От другите неща нищо не ми хареса.
Обувките също не са с добро качество и не взех.

# 27
А бе мацки, само моята ли "еко-паста" е като пресована пръст? Rolling Eyes...мн суха нещо newsm78

# 28
  • Варна
Такава трябва да е  Laughing. С влажна гъбичка търкаш отгоре и то си остава по нея. Чисти супер. Лъснах аспиратора и възрастното джезве за турско кафе  Laughing. Не я пълнете с вода с цел да омекне!

# 29
Момичета преди време пуснаха подобно ренде http://www.technomarket.bg/products/09128153/moulinex-dj-8105 .Интересуваме дали някой си го купи и вършили му работа?

Общи условия

Активация на акаунт