Лидл ::50::

• 73 207
  • 737
  •   1
Отговори
# 360
  • софия
Май месец ми се счупи тостера, който беше НЕО. Решихме да изчакаме лидълските, защото са с голяма гаранция, а на много места съм чела, че са добри. Е, няма и няма! Сега ако ви кажа как си препичам филийки, ще ми се смеете! Включвам фурната на горен реотан( този външния), но така страшно много ток се хаби. Но съм инат и ще чакам!
Ходих за сиренце, взех последните 4 кутии.
А защо не ги печеш на котлона? Дори и да ти е керамичен, не е проблем. Аз съм с такъв и пека филийки на него, но не на най-силната му степен.

# 361
Деси макс една идея
Скрит текст:

с това на село печем хляб на газов котлон и чушки може , там тостерите свекърва ми ги гори като за световно/талант и е вроден  Laughing/

# 362
На котлона ми е някак странно, не го правя. Керамични са ми, да!
Аз си искам тостер Силвъркрест пък!

# 363
  • София
Тостерите са хубави, заслужава си чакането.  Wink
И аз ще проверя на място за ботите.

# 364
  • В една слънчева къща...
Само да кажа, че пилингът за дрехи е с една батерия тип С  Peace

# 365
Инхалаторите трябва да ги пуснат в най скоро време. Аз също съм с техен и съм доволна. Нямам база за сравнение все пак.

# 366
Инхалаторите трябва да ги пуснат в най скоро време. Аз също съм с техен и съм доволна. Нямам база за сравнение все пак.

Ние взехме по време на черния weekend. Би трябвало да има още налични.

# 367
Това  беше парна баня ,а не инхалатор . Мисля ,че има разлика или се лъжа.

# 368
  • Русе
Това  беше парна баня ,а не инхалатор . Мисля ,че има разлика или се лъжа.
Не се лъжеш, има Peace

# 369
  • София
Взех едни вина от Лидъл,но не ми харесаха,мога ли да ги върна но в друг магазин?С касова бележка и неразпчатвани Rolling Eyes

# 370
  • Варна
другия уикенд ще има промоция на бял боб консерва, но никога не съм купувала от него, та да ви питам как е, има ли доволни? Simple Smile

# 371
Искам да благодаря на всички, които споделиха за препарата с хлор. Фугите в банята направо побеляха след 5 мин след напръскването . Много съм доволна!!   bouquet

# 372
  • София
Искам да благодаря на всички, които споделиха за препарата с хлор. Фугите в банята направо побеляха след 5 мин след напръскването . Много съм доволна!!   bouquet
може ли линк с този препарат?

# 373
  • София
Взех едни вина от Лидъл,но не ми харесаха,мога ли да ги върна но в друг магазин?С касова бележка и неразпчатвани Rolling Eyes
Можете със сигурност. Аз бях купувала дънки, които се оказаха малки, от магазина в Луковит и ги върнах в магазина в София в кв.Изток. Върнаха ми парите безпроблемно и на момента, макар че беше 7.15 сутринта, т.е. няма нужда от управители и такива по-високи постове.

# 374
  • София
може ли линк с този препарат?

И аз се интересувам..... Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт