Нощни очи, на тебе ли да изпратя нашите данни с рождените ни мерки и теглилки?Радвам се, че се засичаме и тук
Добре заварили! Как е бебеносенето?
.
ОК, там сме вече 
Не знам дали беше мн правилно и дали няма да ми се разболее сега. Но направо ми се беше стегнала душата ттука между тия 4 стени у дома. Не бях излизала няколко дни че все вали ...
Мн хубаво си прекарахме и мама се разнообрази и си купи нова рокля
Малко ми е тясна още на някои места ама карай. Сега обаче ми е малко гузно че е мн мъничък май за мол ама ... Скоро ни предстои и едно дълго пътуване при баба и дядо, та ще почвам да пиша списъци отсега
.
И също така е важно да се знае, че не е подходящо да се прави с еластичен слинг.
!
Винаги се чудя какво да му облека и дали е облечен добре. После се прибираме и продължавам да се притеснявам дали му е било ок. Да не да му е било студено и т.н. Не знам кога ще претръпна малко поне, че много излишни нерви хабя за това. Вече май ще слагаме космонавта шушляковия, че досега беше с едно като палтенце, ама цялото от много дебела материя, не плюшено, ами едно "рошаво" :
Но с Всеки ден нещата стават все по-добре. Вече си общуваме с бебо. Той говори, гука, протяга ръчички към играчките, но още не може да ги хваща де