Септември 2014 - Тема 1

• 39 930
  • 756
  •   1
Отговори
# 180
Момичета, какви ФБ данни са ви нужни за добавяне в групата там?  newsm78

# 181
Да се присъединя и аз. Ема се роди на 08.09.2014г. 3 250, 49см.

# 182
Здравейте, мами. Ние днес навършваме два месеца. Юлиан се роди на 18.09.2014г., 2,700кг. , секцио. Чета за притесненията на Искам бебче и си мисля- ех, явно не съм само аз. Обаче аз от страх все още не съм извеждала Юлето на разходка. Таткото се притеснява повече и от мен. Нездраво време било. Сега са ме налегнали едни притеснения дали нямаме признаци на рахит. Потни са ни крачетата и ръчичките. И трябваше тук да прочета, че има мами, които са си поглеждали чертата на корема, за да погледна дали моята си е на мястото. Смалена, но си стои. Даже през кантара минах. 8 килограма съм свалила за двата месеца. Иначе се радваме на усмивки и гургуличене през деня, а вечер тренираме за вокал на рок банда.Simple Smile

# 183
Здравейте,
аз родих Георги-3800 на 17.09.14 със секцио. Чета за вашите премеждия и радости и реших и аз да споделя.   Grinning За колограмите, качих над 20 и сега ми остават още около 10. Чертата още си е там, но е много бледа. Бебчо расте и ни радва, много е спокоен, малко ни притеснява честото връщане. За жалост е изцяло на АМ, защото на мен постоянно ми се налага да пия антибиотици, а и кърмата ми беше малко.

# 184
Групата ни става все по-голяма Simple Smile
Фиана, защо се притеснявате толкова? Днес принципно изглежда много мрачно, но беше меко времето и ние се разхождахме, даже малко прикапа, сложих дъждобрана, после пак светна, махнах го и продължихме още да се разхождаме. Ще става още по-студено и съвсем няма да смеете да го изкарате, а е хубаво на въздух и за теб и за бебчо.

# 185
Мами в lidl и dm са пуснали възглавнички с черешови костилки, най-накрая си купих дано има ефект

# 186
за какво се използват тези възглавнички с черешови костилки

# 187
christina1980, затоплят се в микровълнова и се поставят наа коремчето при колики.

# 188
Момичета, който знае да помага. Явно с ММ сме хванали някакъв вирус и днес и двамата ни кара корем. Та въпросът ми е какво алтернативно лечение да предприема ,че знам ,,че докато се кърми не трябва да се пие имдиум. Не ми се ще да замествам хранения с АМ , макар че ако се налага… По стари теми във форума четох, че мамите си кърмят и са пили смекта или ентерол по предписание на педито. Аз си направих и чай от мента за коремчето. Надявам се да не повлияе върху количеството на кърмата ,че някъде четох ,че ментата така действала.

# 189
Смекта става, пий спокойно, в болницата това ми додоха на 2 рия ден

# 190
Докато кърмих предния път имах същия проблем - пих ентерол по предписание на педиатърката на бебето. Бързо оздравяване! Дано не се налага заместване, че нали като кърмиш, предаваш на бебето антитела срещу болестта

# 191
Здравейте
На някой случвало ли му се е следното. Като сменях памперса видях, че явно предишния път съм защипала на бебчо тестисите с ластичето за крака, което е на памперса. Но той така мърда  и се върти, че само гледам да не тупне от повивалника и въобще не съм забелязала. Дали е опасно....

# 192
за присъедняване към фейсбукгрупата само ми метнете на лични по един мейл и ще ви пратя покани, защото групата е затворена, само ние можем да си четемв  нея

# 193
против  диария може да си взмете полезни бактерии

# 194
Да се присъединя и аз. koray се роди на 17.09.2014г. 3 900, 50см.

Общи условия

Активация на акаунт