Септември 2014 - Тема 1

• 39 855
  • 756
  •   1
Отговори
# 600
Честита Баба Марта,нека всички и бебчета и мами сме много весели и замени.П.с. Да се похваля бебк а вече направо си вика,, АААААА....,,  хахха мисля че изпробва до колко силно може да крещи... Party за сега е очарователно,ще видим дали скоро гостите няма да си носят тапи за уши  Joy

# 601
Момичета давали ли сте водичка на hipp???Извинявайте,ако сте го обсъждали
Аз й давам от чешмата като 1во я минавам през кана брита,после я изварявам.Незнам дали е правилно и малко се чудя...

Yoanny и аз опитах Био картофчето такъв невероятен вкус до сега не бях яла...много били вкусни и бебешките плодови и зеленчукови пюрета не очаквах изобщо   Blush

Последна редакция: нд, 01 мар 2015, 12:20 от Galina28

# 602
Момичета давали ли сте водичка на hipp???Извинявайте,ако сте го обсъждали
Аз й давам от чешмата като 1во я минавам през кана брита,после я изварявам.Незнам дали е правилно и малко се чудя...

Yoanny и аз опитах Био картофчето такъв невероятен вкус до сега не бях яла...много били вкусни и бебешките плодови и зеленчукови пюрета не очаквах изобщо   Blush

Честита Баба Марта! Аз също правя като теб Galina28,но реших да купя и да пробвам,тъй като въобще не пие вода,а чай много рядко.По принцип знам,че много бебета не пият вода,но бяхме болни и казаха да пиеме повече течности.Надявам се като оздравеем и се захраним да пиеме Simple Smile

# 603
Julietka,честно да ти кажа моята бебка изобщо не знае как да си смукне вода от биберона.дъвче го като играчка,олИва се...плюнчи се...Изобщо голям сме цирк...
 Момичета,аз да си питам може ли бебка да кашля от много слюнка в устата. покашля от време на времевреме,лекарката каза,че може и да е вирус обаче дробовете са й чисти и да я наблюдавам.всеки път като изкашли ми е притеснено,но няма как постоянно да висим при доктора... Confused

# 604
Може да и моя юнак така прави понякога и аз го наблюдавам по съсредоточено в тези моменти. Кашлицата от слюнка звучи все едно се дави и леко се прокашля не знам как да го обесня по-добре...

# 605
Малък зъл киборг, забелязах нещо в лентичките ти, пак ли си бременна???
Честито, ако е така!

# 606
кашлицата може и да е от желание да му обърнеш внимание - поне моят така прави. днес съм много щастлива защото за първи път направих сок от ябълка и си го изпи. това е първото нещо до сега извън ам, което иска - всичко друго плюе и бута. вече започнах да се притеснявам, сега полека лека ще въведа морков и цвекло.

# 607
  • София
Ехо, почнахме и ние захрянването. Госпожица Бижу направи нази седмица 6 месеца. Вторият ден беше по-усрешен   chef

# 608
selinadi да, ще правим  малкото мишле кака  Blush

# 609
Ехе честито за хубавата вест   bouquet

# 610
Ехааа браво лека и безпроблемна бременност

# 611
Честито отново, малък зъл киборг!
Аз пък бързам да ви се похваля, че кумата ни роди момиченце днес в 4:15ч. сутринта, малката се казва Катерина, тежи 2.650кг. и е 47см.! Поднесе ми най-хубавият подарък за годишнината ни вчера!

# 612
Ехе прекрасно,колко много бебчета  Hug и нашата кума е бременна нямам търпение да разбера пола и да пообикалям за бебешки подаръчета.То не че и сега не обикалям за бебешки неща  hahaha

# 613
Ехее, колко нови бебчета! Страхотно! Само нашата кума значи изостава, ще я наблюдавам внимателно Simple Smile
А новото киборг-че да не е пак септемврийче?!
Да се похваля - тръгнахме и ние с бебчо насам-натам по екскурзии - Боровец много му хареса, трънско - не толкова. По повода се заговорих с един роднина, отдавна живеещ в Германия, за бебетата и пътуванията в страната и чужбина и за пореден път се убедих, че имаме много да наваксваме в България. Там така спокойно се отглеждат децата, никой не се впечатлява от това, че е с бебе, хваща си го в колата/влака/самолета и си го води. А ние все се притесняваме и на когото кажа, че планираме пътувания с бебчо все вдига вежди "Много е малък!". Е, ще свикнем, надявам се, да сме "по-печени", то и ние все се притесняваме и търсим близки дестинации.
А това нашето дете взе да се буди на 2 часа нощем - яде, пълни памперси, сменяме, през деня не се сеща, че е гладно. Пък преди да родя блажено се заблуждавах как по това време вече ще проспива по 10 часа  Joy

# 614
Ние пък пак кашляме лошо,обаче след постоянно висене от моя страна Най-после й изписаха антибиотик.дано я излекува,че вече сериозно се притесних.  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт