Септември 2014 - Тема 1

• 39 825
  • 756
  •   1
Отговори
# 60
  • гр.Варна
Записвам се в новата тема!
 Надявам се, че ще съм по-редовна;)

# 61
Честит първи сняг, мами!  Simple Smile
Днес май няма да има разходки.

# 62
Запис и от мен в новата тема. Как ще изкарваме мъниците през зимата на разходки, на мен ми е трудно да преценям как да се обличаме, като излизаме навън, иначе досега си излизахме навън всеки ден. Не искам да се затваряме вътре, защото знам, че е по вредно за здравето на бебка. Може и за половин час, но трябва да подишваме чист въздух. Четох, че не трябва да има мъгла, силен вятър и да вали, през другото време може да си излизаме.

# 63
  • ул. "Мечтание"
Излизам винаги когато ми се излиза и ми е приятно. Избягвам когато има мъгла и силен вятър. Иначе дъжд, сняг не ми пречат.  Simple Smile
Бебето се облича с една идея повече от възрастния в студено време. Важно е крачетата да остават топли, това е като проверка дали обличането е подходящо за студено време.

# 64
Записвам се и аз, че бая теми пропуснах от киснене във фейсбук  Embarassed
Нощни можеш ли да ни запишеш на първа страничка - бебе Елица се роди на  6.10 с тегло 3860 и ръст 52 см. Отказа да излезе самичка и 10 дни след термин я извадиха със секцио. Предварително благодаря   bouquet
За разходките в тоя студ не смея, макар да я изнесох малко на терасата днес, чакам поне да спре да вали.

# 65
И аз да се запиша в новата тема, нощни благодарим за нея. Аз имам въпрос по повод носенето на сутиен при търсачки - за или против, какъв и по колко време от денонощието. Надявам се стана по редовна, че ми е интересно и полезно но за сега не ми се получава.   Grinning

# 66
  • have faith and be patient ..
търсачки ??  Rolling Eyes кърмачки ли имаш в предвид ?  Laughing

# 67
Здравейте може ли и аз да се включа,родих на 26ти септември момиче на име Ванина 3.600кг.,52см секцио  Grinning от Сливен съм.

Последна редакция: нд, 26 окт 2014, 12:49 от galina dragneva

# 68
Кърмачки, да. Извинявам се за грешката

# 69
ахха, ама и търсачки беше готино Simple Smile)) макар че по-скоро бебетата са търсачи Simple Smile

# 70
И аз запис и ако може да добавите бебе Анна Мария на 04.09 се роди 3404, 49 sm нормално раждане. И аз от киснене във фб бях позабравила мамата Simple Smile

# 71
  • София
Нощни писах ти съобщение във фейсбук за присъединяване към групата. На първа страница не намерих линк- за това.

# 72
  • София
  въпрос към Ла Лече  как мога да махна кърмене със силиконови з рна. Дъщеря ми е на два месеца. В началото беше много сънлива мързелива и реших да
 кърмя със силиконови зърна за да наддаде добре. Трудно ми оформя зърното със сукане при все че нямам вдлъбнати зърна. Пробвах в съвено състояние и нощем, но нещо не успях , дърпаше се

# 73
Освен въпроса за сутиените, искам да ви питам и още нещо: каква е вероятността от забременяване докато кърмиш и има ли някаква зависимост. А докато кърмим въобще проблем ли е правенето на секс?
Мами случайно да знаете как да си намеря надомна работа, че по нета аз вече два пъти се опариха  Cry

# 74
  • ул. "Мечтание"
Мами случайно да знаете как да си намеря надомна работа, че по нета аз вече два пъти се опариха  Cry

Най-сигурно е когато сама си я създадеш.  Grinning
В Интернет има доста хубави статии по въпроса с идеи как да започнеш надомна работа при това без начален капитал, пусни едно търсене.
Обаче си изисква ангажираност при това понякога постоянна. Зависи в какво те бива разбира се и какво ти се прави. С малко дете някои от идеите не стават, но пък ти се отварят други... Разрови се, почети, помисли... Peace

Относно сутиените - както ти е удобно.  Simple Smile Единствено е важно сутиена да ти е по мярка, да е без банели и да не ти стяга никъде за да не нарани гърдите.

Относно кърмене и забременяване тук има подробно обяснено как стоят нещата с фертилността по време на кърмене:
Преходът към пълно възстановяване на плодовитостта
Забременяване по време на кърмене

За секса - ако ви се прави правете си. Simple Smile Единствено заради спецефичния хормонален баланс по време на кърмене е възможно да имате нужда от лубрикант.

Общи условия

Активация на акаунт