Относно BioGaiа съм абсолютно съгласна - при нас също нямаше никакъв ефект.
Но и да е било така, с нея не съм знаела, че това също е проявление на коликите и не съм засякла колко дълго е продължило. 
нямаше да има постоянно сменяне на тия АМ.
Нека започна от начало. Бебо се роди 3750 кг и го изписаха 3550кг. В родилното беше на АМ първия ден, защото аз бях в реанимация след секцио и после от време на време дохранвах с АМ, когато не му стигаше коластрата. Като се прибрахме у дома за около 4-5 дни беше на цедена кърма, защото зърната ми бяха много разранени. Млякото ми не беше тръгнало хубаво още пък и с помпа няма как да изцедя всичко та вероятно е хапвал по-малко от колкото трябва, но не е проявявал признаци на глад. Иначе още от болницата сме на 2.5-3 часово хранене като прави нощна пауза от около 6 часа. До миналата седмица го оставях да стои на гърда, докато я пусне, което беше по час на едната и 40 мин на другата - давам му по една на хранене. После докторът ми каза да не го оставям повече от половин ча. Спи спокойно, освен когато има колики и ака на всяко хранене, пропуска най-много едно за деня... На контролното теглене миналаъа седмица бешв качил само 80 гр (3630гр) и докторът каза да отидем пак тази седмица преди да вземем решение. Днес бяхме при него и бебо е качил 60гр (3690)... Докторът каза, че щом си ака и храни нормално кърмата ми не е хранителна и да дохранвам с 30-50 мл АМ.
Може би защото е Задушница . Аз като питах преди това , ми каза да нося само бебето и после нямаше определена такса. Оставяш колкото парички прецениш. Питката я бях подготвила за в къщи с другите мацки . Но моето момче изобщо невъзмутимо си заспа , напук на всичките кокошки, които се бяхме събрали да му се радваме и шумът , който вдигахме
кърмата нали е сладка , не мисля че имат нужда от още захар