Септември 2014 - Тема 1

• 39 859
  • 756
  •   1
Отговори
# 585
Аз така и не се наканих да взема сушилня Simple Smile

# 586
Гладя все още,но се зочудих докога ще живее в стерилна среда (гладене,стерелизиране на шишета биберони,старателно почистване на играчки....) не е ли време да започне леко полеко да изгражда имунитет😕 вече е почти на 6м.ще направя консултация и с педи.

# 587
И аз си мисля, че след 6-тия месец не е нужно чаак толкова стерилни да са нещата. (Макар и аз още да стерилизирам и гладя с пара.) Все пак вече почват всичко да слагат в устата, после и ще пропълзят. Не може всичко да е стерилно.

# 588
Сигурно много от вас, ще си кажат тази е луда, но аз не съм стерилизирала нищо, относно гладенето също, бях изгладила дрешките само, когато подготвях нещата преди раждането на бебето и после не съм гладила нищо!

# 589
До колкото знам се стерилизира до към шестия месец.Аз стерилизирам всеки ден,имам 6 шилета,които ми стигат за целия ден.Относно гладенето мисля да си гладя,тъй като наистина изглеждат много по-добре

# 590
Аз стерелизирах докато започна захранването или 5 месеца и 2 седмици. Но го правех с ясната представа, че нищо не правя  Laughing Те може да са стерелизирани, но като отвеориш капака, вече не са  и като постоят на сушилката...По скоро беше за собествно спокойствие. Сега измивам с бебешко веро и ги поливам с гореща вода. Купих био препарат за миялна машина и периодично ги пускам там на висок градус.

# 591
Момичета някой давал ли е оризова каша?на пакета пише че може да има следи от фъстъци и аз нали съм от,, най-спокойните,, се притесних за възможна алергична реакция.Съпруга ми казва че е само за презастраховка.    newsm78

# 592
Някои мами започват захранването с оризова каша. Аз пробвах,но я направих с вода а не с мляко....много безвкусна и не я искаше. Може с мляко да е по вкусна.

# 593
Аз да си попитам още нещо  Embarassed смесих пюте от банан с ам с идеята че бебка ще се събуди всеки момент обаче тя си спи сладко.може ли да го затворя херметически и да построи в хладилника към 30 максимум 40 минути ще се развали ли според вас.А не ми се ххвърля... newsm78

# 594
За оризовата каша - аз давам през ден.Яде си я и чиста,но като я смеся с пасиран банан...  тогава не мога да и насмогна да подавам лъжичката,устичката е все отворена   Grinning

# 595
 Момичета давали ли сте водичка на hipp???Извинявайте,ако сте го обсъждали

# 596
  • София
Аз си признавам само до 2я месец гладих.Когато ги простирам ги изпъвам хубаво и после не са намачкани. Flutter
Бебка е родена края на септември и явно още сме на вълна опитване и опознаване на храната,което не е лошо аз не я насилвам за нищо.
Да ви се оплача момичета не си намирам органични зеленчуци за пюретата много ме е яд  Close самите готови пюрета са предимно смесени и е трудно да се въведе само един зеленчук...няма и само с тиква или тиквички,а аз имах желание да й дам да опита. Намерих си само органични картофи и банани Леле че бяха вкусни   chef

На пазара на Римската стена проверила ли си за органични сезонни неща? Аз оттам мисля да пазаря като почна захранване. Лекарят вика от 5ти месец да почвам, ама бебо не ми се вижда готов поне засега. Аз съм за захранване след 6ти месец.
Не гладя и не стерилизирам отдавна Blush

# 597
Yoanny,недей захранва мъничето ако не ти изглежда готово.Нашата беба има всички признаци,че е готова и пак внимавам.днес и дадох оризова каша и си грабна лъжицата да си дояде,явно много бавно й се видя  hahaha  newsm78 благодаря за съвета,ние живеем в малко градче в чужбина и всички ме съветват да купя от фермерския пазар,ама нали пак са пръскани зеленчуците...май се вманиачавам прекалено  Crazy

# 598
Честита първа Баба Марта. Румени засмени и здравички бебони.

# 599
  • София
Yoanny,недей захранва мъничето ако не ти изглежда готово.Нашата беба има всички признаци,че е готова и пак внимавам.днес и дадох оризова каша и си грабна лъжицата да си дояде,явно много бавно й се видя  hahaha  newsm78 благодаря за съвета,ние живеем в малко градче в чужбина и всички ме съветват да купя от фермерския пазар,ама нали пак са пръскани зеленчуците...май се вманиачавам прекалено  Crazy

Дори и да са пръскани (накисни ги във вода) важното е да имат вкус. Не искам дане знае каскъв е вкса на моркова примерно и да си мисли, че всички са пластмасови;)

Общи условия

Активация на акаунт