Златна есен чука на вратата, за две чертички тръпне ни душата (мами над 35)

• 23 897
  • 780
  •   1
Отговори
# 30
Добро утро,къде ще е срещата момичета.

# 31
Момичета, днес е Петковден
Честит имен ден на празнуващите! Здраве и късмет им пожелавам.   bouquet

Хубава Бургаска среща! Нали ще направите снимки и ще ни разкажете после?
Е,аз не знаех и пералнята вече се върти.Имам 2 големи камари за гладене ,от няколко дни им се каня.Все си мисля,че има време за дрешките на бебо,ама май няма да изкарам още дълго.
Мамче ,благодаря за пожеланието.Надявам се и това раждане да е като предното,само 40 мин.
Тарторина,благодаря за закуската.Ако продължавам в този дух ще кача още 8 кг.
Перу,къде се изгуби?

# 32
  • На остров
Добро утро момичета Hug,

Аз не спах много добре, а днес имам много да уча Confused.
ДАРЕ чудна тема браво  Hug  bouquet !

Пачи крак е Кантерела точно тази която ние берем, много вкусна на сос към месо и на запечени филийки.

Мамче мерси  Hug , вече имам признаци на идване та то е ясно а и тем падна още тази сутрин Sad .

С тези сладки закуски, хич не ме грабвате  Wink, нещо соленко за разнообразие да се сервира някой път.

Шерифче почивай си максимално, Перу се изгуби, Ината също и е време вече да се яви.

Много хубаво изкарване на срещата  Hug , Пате на мен за менструални болки най ми помага Ибупруфен.

# 33
Танзу, ако татко ти освен дас е майтапи така, носи и на такъв майтап - ще си паснем Simple Smile

Мамче, и аз не пия никакви добавки. До сега никой не ме е линчувал в темата Simple Smile

Шерифче, айде да ти пожелая едно леко раждане, че с тоя нет може и да не разбера кога е настъпило събитието.

Су, Патето или Тинтина да кажат. Аз в движение ще очаквам навигация по телефона Simple Smile Ще можеш ли да дойдеш? Ще ми бъде приятно.

Бе може би някой съм изтървала по списъците. Да ги прекроявам ли?

Ние отиваме до моренцето ..... вече трети ден сме тук, а още не сме стигнали до там.

шъ се заместваме начи за темичките с Елито Simple Smile

# 34
  Добро утро и честит празник на празнуващите !   bouquet 

Чета тази сутрин новините и ми стана едно такова мъчно .... Cry ..мм многи искаше да отидем лятото до БГ ..само хубави неща е чувал за хората и природата ..даже със сестра ми правехме зедно планове ...ама как да рискувам ?.... и за бебе ще ме е страх ..айде ако са само обиди , не е голям проблем , но те на бременна жена са посегнали , та докъде може да стигне омразата , незнам  ooooh!

# 35
  • На остров
Хана аз не чета бг новини, много рядко някоя статия, която ми е препратена от близки.
Европа като цяло хората са доста критични към всичко различно, ти не се натъжавай.

# 36
Чудесна нова тема и аз да се гмурна.
Днес е страхотен ден и аз се чувствам така,надявам се и вие.
Честит ПЕТКОВДЕН!
На 19.10 чакам да ми дойде,имам ПМС,страшно много ям- сладко солено, не подбирам.Мразя този момент.
Макар и с малко контакти с мъжа ми през месеца се надявам да бъда приятно изненадата и да ме пропусне цикъла през следващите 9 м.  preggo
Спорен ден на всички!

# 37
Хана, твоя мъж какъв беше?
И мен ме потресе тая гнусотия. Що за болен мозък трябва да си да удариш бременна жена с бокс в корема  #Crazy Изроди. Дано на бебенцето нищо му няма, а гадните расисти си получат заслуженото. Хич не вярвам, но все пак  Tired

# 38
  • Варна
 Tired Тази новина съм я пропуснала. И слава Богу!
Но не пропуснах новината за начина, по който се договорят продажбите за деца за осиновяване. И после как да убедя ММ да подадем документи...  Sad

# 39
 Моят мъж е африканец . Естествено и бебе не очакваме да е изцяло европейче . Притеснено ми е, защото аз трябва да си отида с бебе до БГ заради български акт за раждане и ЕГН , Иначе бих пропуснала това удоволствие .  Дано отшумят тези истории и истерии за година .

# 40
  • На остров
Хана дано  Hug

Аз мога да споделя още един отрицателен тест  Cry  Sad , но не ми и идва. Обадих се на клиниката и чакам да ми звънат когато имат време да зпишем час.

# 41
 Сори за теста     Cry Hug
Дано ти запишат час бързо ! Тук е минимум три седмици за час .

# 42
  • На остров
Около 6 седмици за час, после около 8 за изследвания, след това според зависи, ако ставаш за процедура около 6 седмици докато ти дойде ред за започване, това в частна клиника.

# 43
  • Варна
Хана, аз пък си мисля, че няма от какво да се притесняваш. Вярно е, че има изроди навсякъде, но не мисля, че това са масови настроения в България. В София сякаш има по-концентрирани групи на расисти-откачалници, но иначе не мисля, че това е масово явление...  Hug

# 44
Ах, колко са сладички тия дечица- мляко с какао  Heart Eyes
Онче, явно си задържала някой фоликул  или отглеждаш киста.

Общи условия

Активация на акаунт