Златна есен чука на вратата, за две чертички тръпне ни душата (мами над 35)

• 23 956
  • 780
  •   1
Отговори
# 645
Пате, мерси за инфото за токсоплазмозата и листериозата.
На мен нещо не ми е добре. Вчера ми вляха интралипид. Сестрите казват, че от него ми е кофти. Дано не съм хванала някой вирус. Вчера в чакалнята две тетки гълтаха сополи, а с тая никаква имунна система в момента, дано не се разболявам.

Последна редакция: ср, 22 окт 2014, 22:26 от Keй

# 646
Подкрепям Дарето, по-ранко ако може, даже и преди вечеря  Flushed

# 647
Оф, Танзу, добре че поне един има в моя отбор. Направо се бях притеснила ..............  Blush

Пате, интересна статия.

# 648
Пате, мойта племеница изкара преди няколко месеца курса. Ако искаш и не ти еспешно ще я питам и ще ти кажа.
Аз лягам. Вече бъйгън станах. Искам да тръгвам на работа и да си говоря с големи хора  tooth а и у пари вече да се видя.

# 649
  • На остров
Пате хубава статия и като цяло се покрива с моето виждане за нещата, благодаря, че я сподели  bouquet!

По ранко по ранко, ама ако не сте сами вкъщи няма как по ранко Twisted Evil . Моя младеж не си ляга в 8 за съжаление и при нас щем не щем все късно или сутрин след като той излезне.

# 650
Кей, а не може ли да засилиш имунната система с алтернативни методи? Да кажем лимони с мед?
Ми Даре, с тая мойта програма, цял ден нищо не хапвам, и на вечеря колкото и да се ограничавам, колкото и малко да хапвам, направо се чувствам кат слон  Sick И кат си хапна, така ми се приспива. И все някоя от двете буби се гуши до мен, как да мисли човек за други работи  Joy

# 651
Хайде, като съм тръгнала да ви заливам с полезна информация
Кей, да минава бързо Praynig Ох, мен как ме е страх от разни вливки, а гледам, че и аз натам вървя. Много ми се струва страшно да се бърка така в организма. А и тази имунология е много спорен въпрос.
Стига и ти сега. Аз пък искам на бебешки да ми говорят, прати я малко насам Heart Eyes Не ми е спешно, питай. Синът ми ще го кара, то ясно де, аз не съм в София. Питай я дали е доволна като цяло от инструктора и дали е имала проблем с изпита.
Танзу, те с тези вливки й свалят умишлено имунитета. Един вид заблуждават имунната система за да не разпознае бебчето като враг.

# 652
Раздвижихте се,а?
Даре няма неподходящо време за секс.Особено за такива като мен дето е мираж от няколко месеца.ММ си зачерква календара,както едно време в казармата Laughing
Аз се надявам тази вечер да се наспа,че днес се скапах.ММ все ми повтаря,че това бебе ще го родя качена на някой стол или шкаф.
Пате много интересна статия.Мога с чиста съвест да заявя,че по съвсем различен начин приемам бременността на 20/на 27 или сега на 35.Като че ли сега е по-осъзната(не че не съм същата луда глава).

# 653
Ние я сриваме нарочно, за да не отхвърли ембриончето. Пия преднизолон, имуновенина също я подтиска. Оф, тая работа е много тънка, с витамините и добавките. Хем да сме силни и здрави, хем да подтискаме съпротивлението на организма. Луда работа.

# 654
Пате, къф му е зора пък на твоя син да го кара шофьорския курс в София? Що не си го изкара в Бс като се прибере между сесиите или лятото? Виж за там май на една позната брат й е инструктур и мога да ударя едно рамо.

# 655
  • На остров
Шери аз съм съгласна с мъжа ти, не се спря  Hug . За бремеността на 20 и сега ако ми се случи сега ще е много по осъзната, но рисковете ще са по големи. А зако ви разкажа колко лудости правех наремето докато бях бремена  Mr. Green ама хич не се тревоежх де.

Кей бързо оздравяване от мен  bouquet !

Перу не е писала цял ден.

# 656
Рансън и нея я няма май вече 2 дни.Дано е добре.

# 657
Хъм, 2 дни .... да взема утре да я чуя?

# 658
  • На остров
Да Даре обади и се, дано е добре Praynig .

# 659
  • На остров
Хайде чакаме Тита и другите, които четатат да се разпишат Hug

Общи условия

Активация на акаунт