СЕДМИ КЛАС - тема 57

• 61 209
  • 752
  •   1
Отговори
# 735
Знаете ли кога ще излезнат резултатите от пробния по МАТ в СМГ? Възможно ли е да има грешка в условието на една от задачите?

# 736
  • Пловдив
Знаете ли кога ще излезнат резултатите от пробния по МАТ в СМГ? Възможно ли е да има грешка в условието на една от задачите?

Теоретично винаги може да има грешка в някоя задача. Обаче няма как да видим, понеже никой още не е качил ПИ в пощата.

Аз чакам официалните отговори от състезанието в Пловдив по БЕЛ, но не мога да отворя сайта им. И ще кача теста заедно с верните отговори.

# 737
  • Варна
Не си спомням кой в темата може да зачиства изпити  newsm78 Че на лични ме попитаха и за ПИ по МАТ от СМГ.   

dundi, аз мога да зачиствам. Peace

# 738
Ох, аз да се оплача с малката сме в болница с пневмония , каката се оправя сама , даже не съм видяла в какво се е състояло състезанието по БЕЛ .Каза че имало неща от сложното изречение които не ги е учила , но ще видим.Те са доста назад в училище по БЕЛ .

# 739
  • Пловдив
Ох, аз да се оплача с малката сме в болница с пневмония , каката се оправя сама , даже не съм видяла в какво се е състояло състезанието по БЕЛ .Каза че имало неща от сложното изречение които не ги е учила , но ще видим.Те са доста назад в училище по БЕЛ .

нашите са взели вече този материал ... но дзверът е оплескал няколко отговора.
julisa качи теста в пощата

diamondlady, бързо да оздравява детето и да си се приберете вкъщи.

Последна редакция: пн, 01 дек 2014, 15:45 от dundi73

# 740
diamondlady,здраве и спокойствие.Ще се наредят нещата Peace

# 741
Благодаря момичета.С 5.40 на класната по математика, за не достатъчно подробно изписана последна задача.Нямам представа какво е имало и там .Нещо ме притеснява това съчинение - разсъждение по БеЛ , за сега имат дадена само една тема.Нищо не и пробвала да напише.

# 742
  • Пловдив
Благодаря момичета.С 5.40 на класната по математика, за не достатъчно подробно изписана последна задача.Нямам представа какво е имало и там .Нещо ме притеснява това съчинение - разсъждение по БеЛ , за сега имат дадена само една тема.Нищо не и пробвала да напише.

Последната задача е параметрично уравнение.
И моята има 5,40, но утре съм й казала да поспори с госпожата за 1 т. Не е дочела добре условието и при половин вярно решена задача, й е отрязала 2 т., а е можело да й даде 1 т., което автоматично превръща оценката в Отличен.
fros, поздравления за дъщеря ти. Единствената без грешка в класа.  smile3501

Сега ще учи темите по литература. Вчера ми каза, че не харесва това, което е написала и цял ден е преработвала съчиненията - разсъждение. Направо са зачудих това моето дете ли е или не. Да чукна на дърво, дано се амбицира покрай дружките в училище.  Praynig

# 743
  • София

Последната задача е параметрично уравнение.
И моята има 5,40, но утре съм й казала да поспори с госпожата за 1 т. Не е дочела добре условието и при половин вярно решена задача, й е отрязала 2 т., а е можело да й даде 1 т., което автоматично превръща оценката в Отличен.
fros, поздравления за дъщеря ти. Единствената без грешка в класа.  smile3501

Сега ще учи темите по литература. Вчера ми каза, че не харесва това, което е написала и цял ден е преработвала съчиненията - разсъждение. Направо са зачудих това моето дете ли е или не. Да чукна на дърво, дано се амбицира покрай дружките в училище.  Praynig
Да поспори с госпожата по мат, защото има 5? Защо? Не е дочела вярно условието, защо тогава учителката да й даде бонус?

# 744
  • Пловдив
Не искам бонус, а точка за това, което е решила вярно. А и на друго дете е дадена точка за същото нещо.
Т.е. критериите за оценка трябва да са еднакви за всички.

# 745
  • Стара Загора
Здравейте, не съм писала до сега , но ви чета от известно време . Имам седмокласничка , която меко казано ме влудява  #Cussing out . За това и не пиша . Сякаш няма никакви амбиции /поне резултатите това показват/. само казва "аз ще се оправя" - и никакъв резултат. Ходи на индивидуални уроци по математика и по БЕЛ. ............отплеснах се. Как мога да получа достъп до пощенската кутия и до тестовете които пускате там. Освен това от къде мога да проверя къде се провеждат предварителни изпити . Аз съм от Ст. Загора . ако има родители от Ст. Загора може би те иха ми дали по- точна информация .

# 746
  • София
Една задача е многопластова. В една  могат да се допуснат повече от една грешки- не само технически, но и смислови. Смисловите са по-сериозни от техническите.  В този ред на мисли, питайте учителката.

# 747
  • София
Не искам бонус, а точка за това, което е решила вярно. А и на друго дете е дадена точка за същото нещо.
Т.е. критериите за оценка трябва да са еднакви за всички.
Видяла ли си двете писмени работи или съдиш за оценката, само по думите на детето?

# 748
При нас с г-жата по МАТ и дъщеря ми са все на нож. На родителската, г-жата я определи като "брилянтна". Да, ама при всяка минимална грешка вече е максимално орязана, на контролни й се дават различни задачи от на другите и т.н. Не искам да се кара с г-жата, макар че ми идва аз здравата да се с карам с нея. Между другото явно и аз с моето мнение, което на родителските отстоявам пред г-жата съм й като трън в очите. Старая се дъщеря ми да приеме поведението на г-жата като предизвикателство, като й обяснявам, че ако е перфектна няма как да бъде ощетен а.

# 749
При нас се получава същото, но по БЕЛ. На родителската среща госпожата ми каза, че ако така работи в годишен аспект няма да има притеснения за оценката, но сега умишлено е максимално строга към него, защото вижда, че е амбициозен /и това си е така/ и всяко дори и минимално несправяне с нещо, го подтиква към повече работа.
Не знам правилно ли е, но работи. Е, от време на време му дава и бонуси разбира се, за да не го обезсърчи!  Wink

Общи условия

Активация на акаунт