Ето есента дойде, а Февруарчето расте, расте!!!

• 42 849
  • 733
  •   1
Отговори
# 165
И аз не го знаех newsm78,знам прясно мляко и АБ ,че не се пият заедно.

# 166
Засега от показалите се бебчета на първа страница са 29 момичета и 44 момчета ... Хеехее засега мъжката половина преобладава  newsm53

# 167
  • София
За магнезия (ако не се лъжа) го четох на опаковката. След това като купувах желязото специално питах и в аптеката.

# 168
  • София
Засега от показалите се бебчета на първа страница са 29 момичета и 44 момчета ... Хеехее засега мъжката половина преобладава  newsm53
Има време , все пак сме над 130 и резултата може да се обърне  Grinning Wink
Я бързо всички на отчет за щъркели  Laughing

# 169
  • София
И мен ме няма отпред. Simple Smile 17-ти,  stork-boy

# 170
И мен -  stork-girl

# 171
Така като гледам май повече ще сме мъжките мами през 2015 г. Имам много познати, които са бременни и са с термин предимно март и април. За сега се очертава, че почти  всичките ще имат момченца. Утре една от моите приятелки е на ФМ и ще каже дали се присъединява към групата на момченцата Simple Smile.
Аз също не знаех за влиянието на прясното мляко върху магнезии и желязо. За сега все още не пия нито едно от двете.
Мами, а да ви питам за болничният. Вие колко време чакахте да ви го издадат. Аз ходих на преглед на 6.10 и казах на моито АГ да ми го пуснат от 15-ти за 30 дена, тъй като до 14.10 бях в отпуск.  трябваше да ида на 20 -ти в понеделник да го взема, но се сетих, че може да ми го напишат със старата длъжност. Звъннах на АГ-то да й кажа, ако не са го издали да променят длъжността. Питах я дали да мина в понеделник, а тя ми каза да ида в сряда или четвъртък, че няма да е готов. Утре ще ида да видя дали е готов, но може и още да не са го направили, тъй като минава през комисия ЛКК.

# 172
Аз знаех, че млечните продукти неутрализират както магнезия така и желязото, но се притесних да не би двата медикамента да си пречат на действието, като ги приемам заедно...
Аня, благодаря за разяснението  Wink

# 173
И мен няма на първа страница   stork-girl pregnant

# 174
За мене сложете  stork-boy   Така ми каза докито на последния преглед. Simple Smile

# 175
Аня, понеже пишеш, че си на второ шишенце капки да не би запушения нос да е от тях. По принцип капки за нос повече от три дни знам, че не се слагат, защото изсушават носната лигавица и ефекта е обратен. newsm78 Питай в някоя аптека за нещо ефикасно за отпушване на носа, преди си спомням, че с някакви мехлемчета съм се мазала, мажат се в областта на носа, миришат много на мента и евкалипт, малко са гадни, защото ти загряват намазаното място, но помагат. Просто името на мазилото не го помня.
Относно статистиката сред моите близки и познати всички мацки, с които раждахме 2008 г. всички имаме момиченца. Сега масово при всички вторите деца са момченца, както и при нас. А онзи ден се сетих нещо любопитно. Казват, че по време на война и тежка криза се раждат повече момчета. Като гледам накъде върви страната май още дългичко ще сме в криза!  Thinking Да сме живи и здрави само да си гледаме дечицата, все юе се справим!  Simple Smile
Поздрави за всички, които се радват на хубави новини!:))))

# 176
  • София
И аз знам, че не е добре дълго време, ама... Виж за мехлем не се бях сетила, мерси за идеята. От време на време си пръскам само физиологичен разтвор, за да се овлажнява лигавицата.

Аз знаех, че млечните продукти неутрализират както магнезия така и желязото, но се притесних да не би двата медикамента да си пречат на действието, като ги приемам заедно...
Аня, благодаря за разяснението  Wink
Специално питах в аптеката за двете добавки, каза, че е добре да има час м/у двата приема. Въпреки че като се замислих, в мултивитамините са заедно.

По този повод, пиете ли витамини за бременни?

# 177
Аз не пия витамини за бременни, защото АГ-то все още не ми е изписала. Мисля, че нейната практика е без витамини за бременни, а само с Фолиева киселина, Папаверин и Дуфастон. Евентуално, ако се наложи изписва желязо и нещо подобно. Simple Smile

# 178
Добър вечер, на всички мами Simple Smile 
Утре сме на преглед стискайте палци и аз най накрая да разбера какво ще е бъдещото бебче
Много се вълнувам дано да се покаже най накрая.
Не пия никакви витамини, похапвам си зеленчуци и плодове похапвам млечни продукти и така ..  preggo

# 179
  • София
Моят доктор също не ми дава, но аз с моя чувствителен стомах, ям основно макарони и сандвичи и след консултацията с гастроентеролога си самоизписах, започна и косата да ми капе и сега пия на Абофарма. Естествено утре ще се консултирам и с него, но от няколко дни се чувствам доста по-добре, не знам от мултивитамините, или от желязото, или и от двете, но не съм толкова отпаднала, пак се измарям, но като съм се наспала ми е свежо, по-добре се чувствам, определено!
От друга страна, момчетата се родиха по 4кг, сега бебо също върви по-едричко, чета, че калций, ако се натрупа ставало по-сложно при раждането, бебетата се раждали с почти затворена фонтанела... Моя приятелка ги пиеше през ден, чудя се дали да не карам по нейната схема. То е ясно, че бебето си 'дърпа' от мен, но не искам после косопад или проблеми със зъбите, все пак и кърмене ми предстои, живот и здраве смятам дълго да кърмя.

Последна редакция: вт, 21 окт 2014, 21:12 от Аня♥♥♥

Общи условия

Активация на акаунт