Лакове за нокти- 95

• 59 152
  • 736
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Ето и моя маникюр от днес. Не че се виждат кой знае колко, но лаковете са 08 и 929 на КА, декорирани с черна боичка и печат m93 на Konad.

https://plus.google.com/u/0/107204613645981488772/posts/BYNGARsH … 04613645981488772

# 271
  • София

Кой номер е това "брюле"? Много е нежно. Heart Eyes

# 272
  • Sofia
Кой номер е това "брюле"? Много е нежно. Heart Eyes

11. Peace

# 273
Може ли някакви отзиви за този Selected спрямо Rich Color? Като количество е повече, а цената е по-ниска. newsm78 Четката обикновена ли е или е от по-големите?

# 274
Четката е обикновена, но не е от най-тънките, де. От серията Selective повечето лакове са с jelly finish и покриват по-трудно. Поне аз на такива съм попадала, докато rich colour са кремове. Пак казвам - тези, които аз имам. Но пък имам по 3-4 от двете серии и може би трябва да споделят притежателките на повече бройки  Laughing

# 275
  • Germany
Един есенен маникюр от мен. Лакът е някаква лимитка на Перфект, но не виждам номер. Цветът е много трудно уловим - принципно е лилав, но на определена светлина кафенее. На живо е страхотен. Heart Eyes Четката е от обикновените, но се нанася много лесно, съхне бързо и е издръжлив. Peace

прасковка, zazzzi , страхотен маникюр, момичета! Heart Eyes

# 276
Четката е обикновена, но не е от най-тънките, де. От серията Selective повечето лакове са с jelly finish и покриват по-трудно. Поне аз на такива съм попадала, докато rich colour са кремове. Пак казвам - тези, които аз имам. Но пък имам по 3-4 от двете серии и може би трябва да споделят притежателките на повече бройки  Laughing
Благодаря за инфото, аз пък съм забелязала, че светлите лакове винаги са по-прозрачни и искат повтаряне. Например на ГР 52 и на Римел Аляска консистенцията ми изглежда много подобна. Малко ме отказа с това, че трябва много да се повтаря, защото си търся някакво нежно сиво, но предполагам, че и при тях ще е същото. newsm78
Ех защо Essie трябва да са толкова скъпи... ooooh!

# 277
  • Стара Загора
Аз обаче съм много доволна от Селектив. От четвъртък съм с Morning Rose + глитъра на Есенс и слой Пош, не е мръднал. Като гел изглежда на ноктите ми, единствено започна да израства от основата.

# 278
И аз си взех Golden Rose  - Selective 11 (брюлето).  Много елегантно стои.

Както и Golden Rose - Rich color 66. Този е по-траен от другата серия.

# 279
  • Стара Загора

При мен сякаш е обратното. Аз намирам Selective за по-трайни, но то си е и до нокът.
Искам да си взема още 2-3 цвята от нея, въпреки че хич не ми трябват. Разглеждам и видях, че има нови. Дали обаче тук са заредени? Rolling Eyes

Скрит текст:

# 280

При мен сякаш е обратното. Аз намирам Selective за по-трайни, но то си е и до нокът.
Искам да си взема още 2-3 цвята от нея, въпреки че хич не ми трябват. Разглеждам и видях, че има нови. Дали обаче тук са заредени? Rolling Eyes

Скрит текст:

Заредени са, аз имам 74 и 75  Simple Smile

# 281

66 е личният ми любимец от лятото, но така и не си го взех, защото имам подобен и всеки път го гледах влюбено в магазина  Laughing

# 282
Аз чакам новите от rich color.... утре пак ще ги издирвам.  Не ми се ходи чак до моловете, там вероятно ще ги има на фирмените щандове, ама пуст мързел..

# 283
  • София
Момичета, страхотни маникюри сте показали! Heart Eyes
Да покажа и аз няколко снимчици.  Grinning
Лилавото лакче е на Perfect, номерчето май е 10. Пясъчният лак е Zoya - Stevie, а сребърният - Avon - Starry Sky.
Скрит текст:

Лилав пясък на Perfect (един от най-любимите ми лакове въобще) и Zoya - Stevie. Втората снимка е с топ лак и частичките на Perfect-а се виждат добре.  Heart Eyes
Скрит текст:

Снощи котките ми не бяха особено фотогенични...  Laughing Лакът, който се опитвах да снимам е Flormar Jelly Look - Salmon Pink, уникално готин прасковен цвят. Heart Eyes Не успях да уловя добре ноктите, но за сметка на това се получи доста симпатична котешка фотосесия.  Laughing Държа да отбележа, че никоя котка не е била стискана, мачкана или измъчвана по какъвто и да е начин. Всяка тяхна физиономия е натурална, не са използвани външни стимули за постигането й.   Crazy Снимките са правени на лампа, без светкавица.  Grinning
Скрит текст:

# 284
  • На планетата Земя
Милена, фантазия!

Crissie, сама ли нарисува тези есенни листа? Невероятно!

Аз се упражнявах вчера с малко хелоуински мотиви, идейки от нета, много трудно, еййй. Особено с лявата ръка. А и направих грешка да започна към 23 часа, гледайки един трилър - то не става така - тъмно, уморено, разсеяно.....

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт