Лакове за нокти- 95

• 59 150
  • 736
  •   1
Отговори
# 345
  • Пловдив
От днес съм така, не се вижда хубаво но...
Скрит текст:

flormar 124 /бебешко розово/
selene 173 /лилав брокат/

# 346
  • UK
Лумос в Хари Потър е заклинание за светлина, затова е фенерчето. Не знам дали всички лакове от серията светят в тъмното, но може фенерчето да помага за това, като разните фосфоресциращи луни и звезди, примерно, или просто да е заради името. Авада Кедавра също е заклинание.

# 347
Изби ме нещо на тъмни цветове покрай лошото време Simple Smile Днес съм със Севънтийн 100.

# 348
...Разглеждам и видях, че има нови. Дали обаче тук са заредени? Rolling Eyes

Скрит текст:

Пробвах 73 и 75. Скоро не бях купувала ГР и съм разочарована. Ноктите ми станаха някак странни и се изпочупиха. Отдавна не ми се е случвало, затова го отдавам на тях.

# 349
Взех тази вечер топа на ГР за бързо съхнене, пък да видим как ще се представи този път при мен...

# 350
  • SF
И като видиш, сподели.
На мен не ми се купува Пош през интернет, въпреки че Black cat го ползва точно него, а аз съм много впечатлена от нейния маникюр.

# 351
               Аз също не съм доволна от никой от двата топ лака на ГР. Бързосъхнещият не е "плътен" и става на черти. А този с гел ефекта стои прекрасно, но след няколко часа се напуква ужасно.

# 352
Хаха, аз се чудех откъде ми е познато, вярно, че беше от Хари Потър..... Simple Smile

Гел топа на ГР го обсъждаме за кой ли път, при мен се напука на втория ден и започна да пада на парчета заедно с лака. 3D топа на Римел беше по-поносим, напукваше се на 5-тия ден, но като остана на половината се сгъсти ужасно, започна да се точи и почна също да се напуква на 2 ден. На Катрис също не ми хареса, а това чудо на Перфект е най-ужасното което съм пробвала, не изсъхна за половин ден
Скрит текст:

Изобщо толкова пари съм дала за смотани топове #2gunfire, че като ми свърши сегашният бързосъхнещ Ревлон си взимам един Пош или Еси и спирам да се занимавам с глупости..... 

Осмичка, много хубаво е станало.

# 353
Интересно това с фенерчето и заклинанията

Топовете, които не ми допадат, отиват при мен за краката
Така сега имам няколко шишенца пробни покупки, от които не съм останала доволна
За съжаление и Опи е сред тях, като използвах една четвърт и се сгъсти, разредих го, но пак не ми харесва и няма да го слагам на ръцете, там се забелязват

От Еси ми остана половината, все още се държи добре, пупу да си остане така до дъното
Тези дни ще мина да си взема още една опаковка, за да уползотворя един талон с намаления, ще ми излезе на половин цена така

Скъсаха ми се джапанките, които обувах, за да си лакирам краката
Сега не знам дали ще намеря някъде извън сезона, а да шляпам боса ми е студено вече

# 354
  • Стара Загора

# 355
  • на последния етаж
Топовете на ГР на ви ли напукват лаковете?

Използвам ето този вече второ шише нямам оплаквания
Скрит текст:

И аз. Simple Smile

# 356
iv4enceto_91 Ммм много ми хареса този цвят   Kissing Heart кой номер е? Точно такъв си търся, имам такъв пръстен от нефрит и мисля някак да ги съчетая  Rolling Eyes

# 357
  • Стара Загора
iv4enceto_91 Ммм много ми хареса този цвят   Kissing Heart кой номер е? Точно такъв си търся, имам такъв пръстен от нефрит и мисля някак да ги съчетая  Rolling Eyes

Номер 93. Peace

# 358
  • София, Лагера
Мили момичета, имам въпросче. Имам един лак, пясъчен, на ГР, който буквално не може да изсъхне. Вчера си го сложих, след 30 мин чак го докоснах - още си стоеше неизсъхнал и се нагърчи, естествено. Имам още 4 лака от същата серия, с тях нямам такъв проблем. На какво може да се дължи според вас това? За пръв път ми се случва  Rolling Eyes
П.п. То е ясно, че лака отива в боклука, няма да го чакам по час и кусур да съхне, но ми е странно каква ли е причината  Simple Smile

# 359
Такъв проблем съм имала само с на Мейбълин лаковете от серията Colorama. И на другия ден са меки... Ако му слагаш съвсем тънък слой (да не променя текстурата) от някой топ за бързо изсъхване, дали няма да стане?

Общи условия

Активация на акаунт