Лакове за нокти- 95

• 59 166
  • 736
  •   1
Отговори
# 360
База сложи ли под него? Ако да, може от нея да е, пробвай без. Нямам опит с тази серия и само това ми хрумва..

# 361
  • София, Лагера
Да, база сложих, Пух, но със същата база другите лакове си съхнат нормално  Simple Smile. Ще пробвам да слагам по-тънък слой, AraBesqUe  Peace! На мен по-скоро ми стана любопитно защо така се случва.
Би било нормално, ако всички или повечето лакове от дадена серия се държат по този начин, но пък само едно изключение - странно. Да добавя, че лакът ми е от размяна, не знам какво се е случвало с него преди да пристигне при мен.

# 362
Ноеми, не ми се е случвало никога до сега с пясъците на ГР, а и изобщо с пясъци, ползвала съм ги със и без база.

# 363
Здравейте,

Бих искала да попитам дали знаете от къде мога да си купя лак на Sally Hansen. Преди много години съм ги ползвала и имам много добри спомени,че са издържливи.
Също така се интересувам от чужди сайтове за лакове, ако имате опит и добри отзиви от такива.

Много благодаря предварително!

# 364
Преди да използвам Пош слагах топ на Севънтийн и бях доволна. За цената около 7 лв.не е лош.

# 365
Ноеми, кой номер е този пясък?
 Аз имам десетина пясъка на ГР и такъв проблем досега не съм имала
А именно пясъци ползвам като офис нокти, че съхнат бързо, когато съм уморена и нямам време

# 366
При мен се е случвало да се размаже, ако сложа дебел слой. Точния номер не помня, но е онова червеничкото със сини частички. Като цяло кофти лак за мене, на Кико жасмина ми харесва повече като формула.

# 367
  • София, Лагера
Ноеми, кой номер е този пясък?
№ 70, белият от серията Холидей. Имам от същата серия 57, 68 и 53, с тях проблеми нямам.
Този:
Скрит текст:

# 368
Много го харесвам този лак!  Heart Eyes

Днес пробвах топа на ГР върху френски маникюр. Наистина изсъхна сравнително бързо, сега да видим след 1 ден дали ще има напукано...

# 369
И аз имам същия проблем с този пясък...

# 370
Здравейте лакови момичета  Hug Heart Eyes
Аз направих една голяма чистка и освободих място за нови лакове, та да се запиша при вас  Laughing
Не съм влизала изобщо от много време, освен всеобщите любимци Пош и Сеш има ли някой нов хубав бързосъхнещ топ лак? Имам спомен за един на Джесика, бяхте писали за него.

# 371
Сега си спомних,че от всички пясъци ,които имам само този белия ми съхнеше 100 часа  Thinking

# 372
  • София, Лагера
Ахааааа, мерси Simple Smile Пътува към кофата, значи  Whistling
Девойки, да ми препоръчате друг бял пясък, наподобяващ на този?
(аз по принцип бели и розови не нося и затова не знам какво има в тези цветове, ама какво ми стана, може би от падналия сняг се огледах в бялото  Thinking Wink )

# 373
Ахааааа, мерси Simple Smile Пътува към кофата, значи  Whistling
Девойки, да ми препоръчате друг бял пясък, наподобяващ на този?
(аз по принцип бели и розови не нося и затова не знам какво има в тези цветове, ама какво ми стана, може би от падналия сняг се огледах в бялото  Thinking Wink )
На Перфект ,мисля че S 81 беше номера  Peace

# 374
  • Sofia
Здравейте,

Бих искала да попитам дали знаете от къде мога да си купя лак на Sally Hansen. Преди много години съм ги ползвала и имам много добри спомени,че са издържливи.
Също така се интересувам от чужди сайтове за лакове, ако имате опит и добри отзиви от такива.

Много благодаря предварително!

Правим общи поръчки от някои американски сайтове, ето я групата във ФБ: https://www.facebook.com/groups/289707677763107/?fref=ts. Peace

Общи условия

Активация на акаунт