Лакове за нокти- 95

• 59 166
  • 736
  •   1
Отговори
# 375
Наоми, нямам го този и затова не
мога да кажа как се държи при мен

# 376
  • Стара Загора
Ахааааа, мерси Simple Smile Пътува към кофата, значи  Whistling
Девойки, да ми препоръчате друг бял пясък, наподобяващ на този?
(аз по принцип бели и розови не нося и затова не знам какво има в тези цветове, ама какво ми стана, може би от падналия сняг се огледах в бялото  Thinking Wink )

С 2 ръце препоръчвам Перфект С81

Скрит текст:

# 377
В Елитис сега са намалени пясъците на Пърфект, мисля че са по-летни цветове, но все пак ако някой се интересува. Peace

# 378
И аз съм за този пясък на Перфекта с81, ето ме и мен с него, тия дни ми беше снежно и се спретнах с този пясък, очарована съм, много е хубав, различен и ефектен:
Скрит текст:

И да си покажа и моя вариант на хелоуински маникюр, семпъл, заимстван от нета:

ПП Страхотни сте, момичета и много полезно инфо предлагате, благодаря за което. Видях страхотни нокти и ръце, всички ми харесвате.
Миленка, котаците са върха, маникюра ти също. Пускай, моля, още котешко-маникюрени сесии, много са сладки.

Последна редакция: ср, 29 окт 2014, 22:37 от Фафла с чуден крем

# 379
  • София
Много ви благодаря за милите коментари относно котетата!  Hug
Това с "фенерчето" на Dance Legend много ми хареса! Много обичам по-интересни бутилчици и цветове, както например с парфюмния Ревлон - мога да си купя лак само заради бутилката...  Blush Колко силно свети всъщност?  Rolling Eyes Предполагам е главно за декорация, но се сетих за пинсетите с вградена лампичка, ще е добре да направят и лак на този принцип, за такива като мен, които се лакират главно по нощите...  Laughing
Аз изкарах почти седмица със Salmon Pink, толкова красив цвят, но за съжаление кофти откъм нанасяне (поне за мен). Сложих му и малко от Принцесата на Катрис за разкош. Laughing
Скрит текст:

# 380
Момичета, този пясък на Перфект  е чисто бял, а идеи за такъв блестящ (не знам как да го определя..) като на ГР имате ли?

# 381
Като се заговорихме за топ- по принцип съм фен на Пош, ползвала съм и Сеш, и на INM, като го допълвам с топа на ОПИ от дизайнерската серия. Пош-а го купувам в онези големите бутилки, дето после си преливаш в по-малка. Проблема на Пош е като на Сеш - има отдръпване, макар и в не толкова голяма степен и не винаги, но все пак го има. Но цената му е повече от прилична, времето на съхнене на лака- минимално, няма напукване, и т.н.
От един месец реших да го сменя и тествам блогърската лудост- Glisten & Glow — HK GIRL TOP COAT:
Скрит текст:
Мнението ми от един месец ползване- няма отдръпване никакво досега, съхне може би една идея по-бавно от Пош, не мирише толкова, лака е издръжлив, няма напукване, излиза малко по-скъпо като цена Peace

Последна редакция: чт, 30 окт 2014, 01:33 от nadia23

# 382
  • Sofia
   Наде, и аз от отдавна искам да пробвам въпросния топ-лак, но откъде го взимаш на прилична цена? С евентуална доставка от Щатите излиза няколко пъти по-скъп от Poshe, а в Ebay сякаш не може да бъде открит. Thinking Иначе, и аз искам да си го купя от доста време. Peace

# 383
  • Belgium
HK Girl ги имаше в Etsy, ако не се лъжа.

Моите точки издържаха цяла седмица, мноого отдавна не бях махала лак, защото ми е омръзнал.

Сега съм ChinaGlaze There`s Snowone Like You - е така и не му свикнах на този лак, а сърце не ми дава да го разменя. Луда работа   Crazy

# 384
HK Girl ги имаше в Etsy, ако не се лъжа.

Моите точки издържаха цяла седмица, мноого отдавна не бях махала лак, защото ми е омръзнал.

Сега съм ChinaGlaze There`s Snowone Like You - е така и не му свикнах на този лак, а сърце не ми дава да го разменя. Луда работа   Crazy

Ооо покажи се плс, да изплакна око
Аз най-после си го намерих този лак тук и тези дни ще го поръчам

# 385
  • София
Само да ви кажа за един бял пясък - на Есенс /асвалт се води/.
Стои добре, но се бели почти веднага!
Ето го:http://4.bp.blogspot.com/-HdfI1D6h-UM/U7V00UiV0hI/AAAAAAAAOp0/qf … ain+02+swatch.png

# 386
Здравейте, може ли да ми препоръчате лак с цвят фуксия. Предпочитам от по-бюджетните марки (флормар, ГР и тн), но също и от по-скъпите е ок. Благодаря предварително!   bouquet

Трябва ми за тази пола  Blush

# 387
  • София, Лагера
Аз имам този и сериозно го експлоатирам лятото, много ми е красив!

Orly la vida loca

# 388
  • Sofia
   Лу, мерси! Peace И Надето ми е писала на лични откъде в Европа може да се закупи, така че най-вероятно скоро ще си го взема от любопитство. Sunglasses

# 389
Момичета, зная че темата е за лакове, но можете ли да ми препоръчате крем за ръце за много суха кожа. Положението става трагично като се понижат температурите навън.

Общи условия

Активация на акаунт