Мъжете ''лепки'' по улицата

• 12 661
  • 115
  •   1
Отговори
# 15
  • Nice
JACKLIN*, такъв тип поведение срещам почти всеки ден в ''европейска'' държава от мъже от всякаква народност (малко като обобщение звучи и слагане под един знаменател). Но, уж го приемах за ''нормално'', преди да срещна такова поведение и в България. Но си спомням много цветущи случки които датират от преди да замина, но тогава някак не го приемах толкова лично. Сега просто си е като терор.

Повечето явно го игнорират, но и това не е решение. Не, че съм тръгнала на война, просто ми е интересно колко често се случва и на други жени/ момичета и дали го приемат сериозно или просто не обръщат внимание.

# 16
редно ли е да се стига до там и да трябва да защитаваш правото си на спокойствие и на сигурност докато си навън?

редно нередно, не е това въпроса

най-голям контрол имаш върху своите си действия

# 17
nikaia, да не сме близначки с теб ? И на мен ми се случват такива работи, при това коментарите не идват предимно от тъмни субекти Mr. Green .

Впрочем, JACKLIN*, ще кажеш ли какво точно трябва да преосмисли човек в гардероба си и във визията си ? Аз нямам нито една мини пола или рокля, всичките са ми малко над коляното. Нямам и такива с дълбоко деколте. Не ходя с много високи обувки, нито с мрежести чорапи. Не нося и много грим, обикновено само очна линия и фдт през деня. Нямам и дълъг маникюр.

# 18
Слънце, след така описания ти гардероб се случва да ти викат" ще те скъсам" или да те задирят по улицата? На мен не ми се случва, а имам претенция за добре изглеждаща. Затова си мисля, че ако жена е обект на постоянен тормоз, както описва авторката, до степен да се чувства унизена, има нещо провокативно във вида и. Може и да греша разбира се, говоря си теоретично, не съм виждала момичето, нито гардероба и. Възможно е в държавите, в които живеете да се случва или мъжете да са по агресивни. Ни нали в други тем все се хвали "вносното", а Ганьо е смотан и невъзпитан. Не съм чувала никоя от приятелките ми да се оплаква от подобно отношение.

# 19
Слънце, след така описания ти гардероб се случва да ти викат" ще те скъсам" или да те задирят по улицата? На мен не ми се случва, а имам претенция за добре изглеждаща. Затова си мисля, че ако жена е обект на постоянен тормоз, както описва авторката, до степен да се чувства унизена, има нещо провокативно във вида и. Може и да греша разбира се, говоря си теоретично, не съм виждала момичето, нито гардероба и. Възможно е в държавите, в които живеете да се случва или мъжете да са по агресивни. Ни нали в други тем все се хвали "вносното", а Ганьо е смотан и невъзпитан. Не съм чувала никоя от приятелките ми да се оплаква от подобно отношение.

newsm10  Подкрепям. Нещо не е съвсем така.

# 20
нали сте чували

тя: абе тоя ме гледа само в гърдите

а тя разбираш ли си сложила некво супер дълбоко деколте и таака ги притиснала че ще те ударят в челото

по подобен начин гледах една скрита камера, в кафене, мъж сервитьор, напъхал си да му изглежда много надуто местенцето под колана и взема поръчка на жените, ония се чудят да гледат ли, мятат по един поглед върху набъбналото чудовище

Joy

# 21
  • София
Освен да сте някакви предразполагащи оплакващите се от подобно отношение, друго обяснение не мога да измисля.
Има си и такива жени -  магнит за идиоти.

# 22
Както има и жени магнит за ....... НИЩО   Laughing

# 23
Ами то има различни видове лепки. Някои се разкарват много лесно: един злобен поглед или по-рязка реплика и готово. Други като например арабите и албанците в Германия, са много упорити и трябва да си много категорична с тях или да се намеси някой познат от мъжки пол, за да се оттеглят.
Зависи и какво искат. Някои само се занасят, други излизат с покани, трети ти се канят сексуално, а има и разни психопати, които може и да вървят зад теб, докато не се прибереш у вас. Навремето един такъв пиян мераклия си позволи да се домъкне пред бунгалото ни на морето, където бяхме отседнали с една приятелка, та го заплашихме с една сопа, за да се махне  Laughing

# 24
Ако не е видимо, че човекът има агресивни намерения, в повечето случаи подвикването и лепенето не са проблем.

Нито пък си мисля, че жените са дефектни, ако им подвикват. Това значи, че освен всички качества излъчват и сексуалност- независимо от дрехите. В този смисъл е добре да се знае, че все още те заглеждат. Полезна способност е, дори самата Карла Бруни се прежали да й се мазни Кадафи, с добра кауза.

В повечето случаи се лепят разни тъмнозелени. Част от културата, а и в момента може да зарибяват булки да раждат терористчета за ИД.

# 25
Лиляна, мисля, добре го е формулирала.
Тази  жена, независимо как се облече, дали ще предизвика особена мъжка улична реакция?

# 26
Убедена съм, че има много специален тип жени като външност и излъчване, по които си позволяват мъжете да подсвиркват и нахалстват на улицата. От друга страна има жени, които с поведението си на улицата, без то да е отблъскващо, вдъхват такъв респект, че никой не си и помисля да свирне, защото рискува да го направят на две стотинки пред много хора.

Рядко съм съгласна с Лиляна, но този път... Peace
Едно е да освиркат 15-20г момиче, но ако се отнася за жена 25 и нагоре, определено са си от една порода. Joy

Аз пък не съм съгласна. В тази категория съм - над 25. На бърз ход се прибирам след като съм тичала в парка - рошава, зачервена и изпотена, спортният екип и маратонките се подразбират. Някакъв ме догони да сме се запознаели, защото съм била много красива. Е, показах му халката си и му казах, че ако иска да се запознаем ще трябва да се запознае с ММ и детето, защото вървим в комплект. И други съм "предразполагала" на улицата ме канят на кафе, били са отрязвани моментално. Къси дрехи и силен грим не нося, но няма да тръгна и облечена с чул. И приятелки се оплакват. Моя близка напоследък има от смешни до трагични случки и то доста начесто - на паркинг, на кръстовище, слизайки от колата и т.н. Включително някакъв ѝ беше предложил безплатно избелване на зъбите Crazy.

# 27
 Joy

На мен пък веднъж така един продавач ми вика: "Ее, ама толкова си ми симпатична, че ми иде да те черпя едни фъстъци!"
А аз бях влязла в магазина точно фъстъци да си купувам, и понеже го разбрах, че е стиснат му казах: "Ами почерпи, де!" и оня набързо си подви опашката.

# 28
Абе мен направо ме канят за жена някъде из Арабския свят.

С което спечелих култовата фраза- "Трябва научиш египетска кухня! Аз не искам моя жена да проста- да не може да готви!"

# 29
  • на брега на морето
Ох, Касита, Касита  rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Общи условия

Активация на акаунт