Мъжете ''лепки'' по улицата

• 12 665
  • 115
  •   1
Отговори
# 30
Стана ми странно какво точно ви подвикват  newsm78

Или съм много грозна, или глуха и сляпа, но май като се замисля не ми се е случвало подобно нещо  Mr. Green
Ще ви чета да видя, какво съм изпуснала  Sunglasses

# 31
Мен не ми подвикват, но ми се е случвало като ме разминат да се изцепят "Ох...", "Майкоооо...", "Дали бяха истински?" ако са били двама или трима "джентълмени"  Crazy
 Когато съм с офис облекло- пола до коляното, риза и тънък ток около 10см ме заглеждат повече, отколкото с пола или панталонки до средата на бедрото..  Peace

# 32
Не мога да не се разпиша в тази тема с най-добрата реплика, която съм получавала на улицата. Кавалерът беше пияница и клошар и спечели сърцето ми с комплимента:
"Ти си най-красивата жена, която съм виждал днес!" Laughing

Паднах Joy
Изглежда сме срещали един и същ пияница и клошар  hahaha

# 33
Не са ми подвиквали някакви груби или цинични неща, или поне нямам спомен. Чувала съм подсвирвания и надуване на клаксона от коли. Веднъж един смешко вървя след мен като ме увещаваше най-културно да му дам телефона си. Поне не беше агресивен и като разбра, че няма да му дам номера се изниза кротко.

# 34
Не мога да не се разпиша в тази тема с най-добрата реплика, която съм получавала на улицата. Кавалерът беше пияница и клошар и спечели сърцето ми с комплимента:
"Ти си най-красивата жена, която съм виждал днес!" Laughing

Сладур  hahaha

# 35
Аз съм мъж и понякога забелязвам,че жените ме заглеждат по улицата,но се правят,че не ме виждат,това се усеща Simple SmileЗа разлика от повечето мъже имам излъчване,чар,които повечето мъже не притежават. HugДаже когато излизам в компания с двойки,мъжете ревнуват от мен техните половинки,защото съм по-готин и ги засенчвам по-някакъв начин.Явно затова нямам много приятели мъже,защото не могат да изпъкнат в мое присъствие пред някоя мадама BlushЖените си търсят някой глупак,който да водят за носа и да им ходи по гъза,а при мен това не става и им омръзва да не са в центъра на вниманието.Затова сме говорили с една позната и тя ми казва,че винаги си избира по-грозни приятелки,за да няма конкуренция ако са на ресторант или дискотека.Правете си изводи мили дами   action032  action032  action032  action032  action032
Е, дай да те видим колко ослепително карсив си! Все това повтаряш във всички теми до втръсване.  (че си скромен- вече разбрахме, ама то явно приказната ти красота е от скромността- нали скромността краси човека...) Дай някое линчке към твоя снимка да видим колко си неустоим...

# 36
Не съм била обект на грозни подмятания, или не съм ги чула.
В повечето случаи съм облечена така, че не бих предизвикала интерес (дънки, панталон, блуза, ниски обувки), т.е. не изглеждам атрактивно.
Случвало се е да засека преценяващи погледи, от този тип, който те оглеждат от горе до долу. Но до там.

# 37
Аз имам един съсед, който редовно мърмори някакви гнусоти като се случи да се разминем. Ама той е нещо откачен и гледам да не го отразявам. Някой ден ако ме хване в серия обаче, може при цялото му безсрамие да го накарам да се засрами.
А грохнал дядо с бастун, който ти обяснява как шъ та скъса, ко го прайваш, ъм?

# 38
buttinsky, сетих се сега, че и аз имам един такъв комшия.
Един ден съм застанала пред блока и чакам мъжа ми да ме вземе. Казва здрасти този, застава до мен....и почва да ми обяснява как ще ми скъса п..та от....Аууу, голяма гнус...

# 39
Като кон с капаци съм като вървя по улицата , обикновено бързам за някъде и дори някой познат да има около мен едва ли ще го забележа , камо ли някой да съм чула да подвиква нещо. Нямам навика да съм с предизвикателно / секси облекло на вън , винаги нещо удобно , спортно , но пък ми се е случвало да ми задържат вратата , да ме пуснат на опашката на касата . В смисъл имало е  джентълменско отношение , но такива подсвирквания , дюдюкания или както там му казвате не съм отчитала , просто винаги ми е ангажирано мисленето с нещо и не обръщам внимание на света около мен . Ставала съм свидетел на сцени с разни девойки , но честно казано няма как да не реагира човек като се има в предвид как са били облечени , но това си е въпрос на вкус (относно облеклото) .

# 40
И мен ме притеснява един образ и ми е много неприятно, че сякаш нарочно стои сутрин да ме причаква. Работя извън града и сутрин вървя 5-6 мин до мястото, от където ме вземат. Пред една офис сграда има кафе-автомат и този обра винаги пие сутрин кафе, подпрян на колелото си. Като ме види се изпъва и поздравява: Добро утро.  Няколко пъти като го видя изпънат до кафе-автомата минавам по насрещния тротоар. Една вечер минавайки през кварталната градинка, същият този образ разхожда едно куче и след като се разминаваме вече го чувам да казва на кучето: Бау, изяж таз кака. Умрях от смях................ Имам и други засечки с него. Пролетта ме болеше кръста и реших да направя ренгенова снимка. Едва пристъпвайки във входа на болницата, изкривена от дископатията, някой ми отваря вратата и ме поздравява и хоп моя образ..............е това вече ми дойде в повече.

# 41
  • Sofia
Като чета коментарите оставам с впечатление, че сте се събрали с мъжете си след уреден брак - не сте общували с тях, нито пък сте позволявали да флиртуват или да Ви правят комплименти. Всъщност, реагирате така все едно не сте срещали мъже Grinning

# 42
Наистина ли днес жените не правят разлика между обикновено мъжкарско подсвиркване и психично болни, които се закачат?

Всъщност забелязвам, че повечето "дразнещи" подсвирквания са от мъже, които не са привлекателни. Но едва ли някоя жена ще се обиди, ако някой от ранга на Брад Пит й понамигне.

А истинската дама никога не прави "на две стотинки" никой човек. Защото изпитва съчувствие към тия, които явно са болни; а тия, които намигват и подсвиркват не могат да я изненадат, защото е наясно, че има и излъчва сексуалност, може да я контролира и да я използва.

Аз лично бих се загрижила, ако в Турция спрат да ми казват Машалла!, а в Италия да не чуя поне едно "Белла синьора".

# 43
Обикновено жените не сключват брак след като някой им каже, че ще им скъса.... таковата.
Мен лично няколко пъти са ме спирали типове, докато пресичам улицата. Кара си той колата значи успоредно с мен и ме кани да се кача или да сме пиели кафе. Ами сори, но дори и да съм искала да се запозная с някой младеж по това време, не съм чак толкова луда, че да скоча в джипа на непознат.

# 44
Глупости , с мъжа ми се запознахме по банален начин , нo много сладко в много гаден за мен период. Просто не обръщам внимание на хората около мен , когато съм на улицата , защото обикновено съм затънала в мисли за неща , които трябва да свърша . Трябва да ми се случи нещо много , знам ли УАУ  , за да му обърна внимание . Както казах кон с капаци , колкото и да е тъжно е факт , нямам време да се заглеждам в света около мен.

Последна редакция: ср, 15 окт 2014, 14:03 от Sokericata dobra

Общи условия

Активация на акаунт