Мъжете ''лепки'' по улицата

• 12 680
  • 115
  •   1
Отговори
# 75
Има много красиви 45-годишни жени,които изглеждат,като на 30.Не можеш да слагаш всички под общ знаменател.
Има и много на 30,които изглеждат ,като 50-годишни.
Но като се има предвид,отношението ти към жените,като цяло,даже не мога да повярвам колко прилично се изрази в този си пост . Grinning

Последна редакция: сб, 18 окт 2014, 16:36 от /Pəˈtrɪʃə/

# 76
Подобно откровено просташко поведение никак не ми допада.
Но в България е толкова масово, че чак някои женички си примират от удоволствие, ако в компанията имат такива мъже и отношения.
Скоро подобна грозна сцена ми направи голямо впечатление в самолет.
Нашенските мъже така нескрито и нахално оглеждаха, закачаха стюардесите, че чак на мен ми стана гнусно.

# 77
Не мога да не се разпиша в тази тема с най-добрата реплика, която съм получавала на улицата. Кавалерът беше пияница и клошар и спечели сърцето ми с комплимента:
"Ти си най-красивата жена, която съм виждал днес!" Laughing

Паднах Joy
Изглежда сме срещали един и същ пияница и клошар  hahaha

Браво, пак ме развеселихте с този си коментар. Не знаете ли поговорката? Няма грозни жени, има пияни мъже.

# 78
Затова сме говорили с една позната и тя ми казва,че винаги си избира по-грозни приятелки,за да няма конкуренция ако са на ресторант или дискотека.Правете си изводи мили дами   action032  action032  action032  action032  action032
  ooooh!

# 79
На това последното му се вика комплексарщина.
Аз пък,съм щастлива,като видя някоя моя приятелка да се е нагласила. Сигурно нещо съм сбъркана . Laughing

# 80
На скоро, внезапно една приятелка ми се обажда и казва, че ще ми дойде на гости, а у нас нищо за пиене. Решавам да прескоча до магазина от другата страна на пътя, но подлеза до нас наводнен за пореден път след поредния дъжд и няма от къде да мина, освен да пресека кръстовището през платното.
Успях да мина и да купя бутилка вино, обаче понеже бързах не си взех торбичка, ами направо грабнах бутилката в ръка. Та картината беше следната, аз по рокля, качена на токчета, гордо носеща бутилка вино и пресичаща натоварено кръстовище направо през пътното платно  Mr. Green.... та какво подсвиркване падна- направо не е истина, обаче никой шофьор не ми се разсърди, че пресичам там където не трябва. Joy

# 81
На мен често ми се случва да ми подвикват и подсвиркват. Преди отвръщах по - грубо, но сега се старая да бъда по - възпитана уж, та в зависимост от ситуацията отговарям с "благодаря" или се правя, че не чувам. Не се обличам предизвикателно. Смятам обаче че наистина зависи от поведението и излъчването на жената. Както някой по - назад каза жените сме по - лоши в това отношение.

# 82
Като чета коментарите оставам с впечатление, че сте се събрали с мъжете си след уреден брак - не сте общували с тях, нито пък сте позволявали да флиртуват или да Ви правят комплименти. Всъщност, реагирате така все едно не сте срещали мъже Grinning

Ти пък да не мислиш, че  говорят истината. Просто на тях им се иска да им подсвиркват, мечтаят си тайно мъжете да се надпреварват за тях, и да ги обсипват с комплименти. "Гладна кокошка, просо сънува".

# 83
  • София
Мен пък ме закачат само тийнейджъри по улиците. На зрелите мъже не съм им интересна  Laughing

# 84
  • Sofia
Ти пък да не мислиш, че  говорят истината. Просто на тях им се иска да им подсвиркват, мечтаят си тайно мъжете да се надпреварват за тях, и да ги обсипват с комплименти. "Гладна кокошка, просо сънува".
Това имам предвид и аз  Joy
Другото го каза някой по-горе: когато грозен мъж подсвирква - е гнусен, груб селянин. Като е богат или привлекателен - е таен обожател  Joy

# 85
А така .  Naughty Съгласявай се бързо с ментора.
Къде си, Марзиме? Включи се и ти ,моля .

# 86
  • София
Темата  която решихда пусна е предизвикана от една друга тема на която попаднах днес, отнася се за мъжете и поведението им към жените на улицата. 
Предполагам на поввечето от вас се е случвало да си вървите и някой мъж да ви подсвирне, да направи просташки коментар и тн. (дори и да сте облечени не особео привлекатолно поради някаква причина).

Имали ли сте подобна случка и как избягвате такива конфронтации?
Аз специално изпитвам ужас когато видя насреща група мъже, просто понякога от далече се вижда, че няма да мине само с оглеждане от глава до пети,ами ще всключат и някой кометар, а тази простащина ме срива и ме кара да се чувствам много нищожно Embarassed  Confused (явно го приемам твърде лично).

Има един сериал, казва се "Кралят на квартала". В една от сериите жената, която е около 32-3-годишна по това време има РД. И беше изпаднала в депресия, че остарява, че вече не я заглеждат, не й подсвиркват по улиците. И мъжът й плати на едни пичове - строители на съседен на дома им строеж, да започнат да й подсвиркват. Мацката беше в супер настроение на рождения си ден!

Извод - радвай се, че още ти подсвиркват, че ще дойдат времена, в които вече няма... Whistling

# 87
Темата  която решихда пусна е предизвикана от една друга тема на която попаднах днес, отнася се за мъжете и поведението им към жените на улицата. 
Предполагам на поввечето от вас се е случвало да си вървите и някой мъж да ви подсвирне, да направи просташки коментар и тн. (дори и да сте облечени не особео привлекатолно поради някаква причина).

Имали ли сте подобна случка и как избягвате такива конфронтации?
Аз специално изпитвам ужас когато видя насреща група мъже, просто понякога от далече се вижда, че няма да мине само с оглеждане от глава до пети,ами ще всключат и някой кометар, а тази простащина ме срива и ме кара да се чувствам много нищожно Embarassed  Confused (явно го приемам твърде лично).

Има един сериал, казва се "Кралят на квартала". В една от сериите жената, която е около 32-3-годишна по това време има РД. И беше изпаднала в депресия, че остарява, че вече не я заглеждат, не й подсвиркват по улиците. И мъжът й плати на едни пичове - строители на съседен на дома им строеж, да започнат да й подсвиркват. Мацката беше в супер настроение на рождения си ден!

Извод - радвай се, че още ти подсвиркват, че ще дойдат времена, в които вече няма... Whistling

Точно така е. Някои жени се радват когато им подсвиркват. Това е за тях барометър, за това дали още някой ги желае. Други пък умират от завист, че никой вече не им подсвирква, и за това са злобно критични към подсвиркващите мъже. За тези дето се страхуват от подсвиркване, няма страшно. "Куче което лае не хапе".

# 88
Доста ще го е закъсала тая , ако барометъра и е да е мечта
на тираджията и строителния работник.

# 89
Доста ще го е закъсала тая , ако барометъра и е да е мечта
на тираджията и строителния работник.
  202uu

Общи условия

Активация на акаунт