За прекаленото окосмяване при някои жени!

• 410 736
  • 1 578
  •   1
Отговори
# 810
ZDRAVEI ZAI4E,NE SUM SE RAZSURDILA,NAPROTIV STANA MI SME6NO.KOLKOTO DO TOVA 4E AZ 6TE Q DEPILIRAM DOBRE,NO KATO SE OJENI MUJA I LI 6TE GO PRAVI.VSU6TNOST AZ ZNAM RE6ENIETO DA SI NAMERI MUJ,KOITO 6TE MOJE DA I POZVOLI LUKSA-LAZERNA DEPILATSIQ,A DOTOGAVA MAMA VINAGI 6TE E NASRE6TA.BLAGODARQ TI.TSUNKI

# 811
CHACHE,моят съвет е да не пипаш космите на раменете и кръста,дори и тези на ръцете,ако не е толкова зле положението.Знам,че децата са жестоки,аз самата като малка така започнах да си епилирам ръцете след няколко подмятания на съученици,а да ти кажа че после съжалявах,защото не ми бяха никак големи-имам комшийка,която си ходи с доста избуяла растителност там и не й дреме,на мъжа й-също.Не знам доколко сериозно е положението,но според мен е разумна епилацията на краката,за другото-или търси причина-повишен тестостерон и т.н.,или ги остави така.Дъщеря ти просто ще трябва да се съобразява и да избягва да носи някои дрехи като потник например.Предстои й пубертет,тогава тепърва ще се променя тялото.Тя е още малка,но ти си тази,която трябва да й говори и да й помогне да превъзмогне този комплекс-най-лесно ще стане като си намери среда, деца на нейната възраст които я приемат такава каквато е-можеш да я запишеш да тренира или на някакъв курс,не знам.Но в никакъв случай епилация-обясни й,започнеш ли веднъж,космите стават по-тъмни и непрекъснато трябва да се занимаваш с тях  Stop Знам,че е трудно в тези години,когато дори мъжете се епилират и си бръснат краката...

# 812
В подкрепа на Дари, ще кажа, че наистина ефектът идва много бавно. Аз също първоначално се разочаровах, че изсипах толкова пари и не видях резултат. Едва след четвъртата процедура бях щастлива. Само, че и аз за незнам кой път зазвам, че ако окосмяването е хормонално, е страшно упорито, а ако е само кожен проблем бързо се повлиява. И има значение как е третирано преди фотоепилацията. Самото скубане - било чрез коламаска или епилатор - стимулира косъмната луковица да си произвежда косми. А ако е обръснато не. Но ние жените не се бръснем ,а се скубем, нали?
Този апарат не е чудо на техниката, но е ново поколение LHE фотоепилация. За мен обаче е ЧУДО. Кефя се на резултата. И затова искам да помогна на колкото се може  повече отчаяни момичета. Наистина е "мобилен". Слагат го в куфара и го разнасят навсякъде. Ще проверя за адрес на салон в Шумен. Същият го има и в Пловдив и в София.

# 813
Аз ще чакам за адреса и наистина ще направя няколко процедури есента, защото имам база за сравнение.

Племенника ми е на 14г и вече си епилира краката. А той имаше едва забележимо мъхче , но искал да е като другите момчета. Представям си как се отразява това на самочувствието на момичетата, които още не са готови за тази стъпка.  Sad

# 814
CHACHE, моето момиченце също има силен мъх  над горна устна и страда, че другите деца я обиждали, "че е с мустак". Я ми кажи детето ти от по-едричките ли е?

# 815
Слагат го в куфара и го разнасят навсякъде. Ще проверя за адрес на салон в Шумен. Същият го има и в Пловдив и в София.

Можеш ли да кажеш в кой салон в Бургас го ползват?Много ми е странно,че такова разнасяне пада,по принцип салоните си имат апарати  newsm78,абе не знам.А това за мъжете,дето си бръснат краката,направо ми е смешно.За мен мъжът трябва да си има косми по крайниците,какви са тия моди,не го приемам за нормално  Naughty

# 816
И аз не разбирам мъжката суета да са гладки като мекотели.
В Бургас идва лекар-дерматолог- д-р Стоилова. От скоро има бебенце и не знам кога пак ще започне да пътува. Дано да е скоро.

# 817
Искам да попитам, дали изобщо има шанс да се изчистиш от тези косми след като разбереш с точност какво ти има и след като ти препишат... каквото ти приписват?

Аз го имам този проблем от както се помня, а смятам, че съм твърде малка... И още не съм правила нищо по въпроса. Някой ще обясни ли по-подробно...

# 818
В Бургас идва лекар-дерматолог- д-р Стоилова. От скоро има бебенце и не знам кога пак ще започне да пътува. Дано да е скоро.

А къде идва? Софи,ти май си ми градска  Hug

# 819
Dari, живях малко в Бургас. Д-р Стоилова идва от Пловдив.
А току що разбрах, че за Шумен апаратът няма да пътува, тъй като ще работи в салон във Варна. Който желае може да заповяда там.

# 820
Добре де,наполовина си ми градска  Hug Ама къде идва докторката,че забрави да кажеш.В кой салон или някакъв адрес да кажеш?

# 821
Козметичен комплекс

Шумен 9700

ул. "Владайско въстание" 63

тел./факс: 054/ 830 957;

моб.: 0899 824 139

Козметично студио

Шумен 9700

ул. "Любен Каравелов" 19

/срещу лаборатория "Ноневи"/
моб.: 0894 722 755

Това открих за Шумен.

# 822
Dari, ще имаш адрес, но съм без телефон за момента. Ще потраеш нали?

# 823
Козметичен комплекс

Шумен 9700

ул. "Владайско въстание" 63

тел./факс: 054/ 830 957;

моб.: 0899 824 139

Козметично студио

Шумен 9700

ул. "Любен Каравелов" 19

/срещу лаборатория "Ноневи"/
моб.: 0894 722 755

Това открих за Шумен.
точно в това студио ходя редовно, там си направих 8 процедури фотоепилация на мустак и не не ми повлия хич. с колата ми оредяват повече

# 824
Dari, ще имаш адрес, но съм без телефон за момента. Ще потраеш нали?

ок

Общи условия

Активация на акаунт