За прекаленото окосмяване при някои жени!

• 410 515
  • 1 578
  •   1
Отговори
# 240
Бамзолина,
защо не се регистрираш?

# 241
Боже хора... чета, чета и се плаша все повече и повече ... Напоследък забелязвам, че космите в горната част на бузите са ми се увеличили Sad казвала съм на майка ми, но единственото, което тя отговаря е , че си въобарзявам и че това е съвсем нормално ... нямало жени със съвсем гладки кожи ... да бе да... Другото което е, видях че и между гърдите ми вече  също са се появили косми и просто полудявам ...  Cry сега съм на 14 , чудя се до година на какво ли ще съм заприличала ..  Cry Cry

# 242
Здравейте пак !! Simple Smile Бях писала преди време за моят проблем  и в крайна сметка се реших да ида на лекар, но Личната ми лекарка като видя окосмяването  и каза че няма за какво да се притеснявам и не става въпрос за  някво заболяване ! И след като разбрах че няма нищо сериозно ,искам да ви попитам как мога да  ги махна тез досадни косми  по кръста и дупето ? Кой метод е най-подходящия за там щото не е много приятно с тях  Cry И нямам възможност за лазерна или фото епилации мн пари са а и поне за сега няма как да стане с тях  Sad С какво ги махате ?

# 243
мария_тод, не съм махала косми там, но си мисля няма ли да е по-добре да ги изрусиш  newsm78 а иначе топла кола може би ...

# 244
еми преди време се пробвах да ги изруся с кислородна вода ама почти нищо не стана Sad а ако ги изруся с блондор няма ли да изгори кожата ?

# 245
Аз ги махам с кола маска.Това е най доброто решение защото порастват тънки както преди.С епилатор е по различно,растат по груби,но зависи и как точно ги махаш.Аз ходя на козметик  и за цели крака ,дупе ,кръст и триъгълник ми взимат по 30лв.Така че смятам че ще ти е достъпно.

# 246
Аз не бих посмяла да ги махна с кола маска.
При мен винаги след това израстват по-тъмни и дебели. Даже си бях напрвила експеримент с един косъм на корема. Изскунах го с пинцета. Сега този косъм, е по-дебел, по-тъмен и много по-дълъг от останалите.
Може би при някои хора скубането не води до такъв ефект. Но ... аз лично не бих рискувала да си правя кола - маска там.

Изруси ги. По-добре. Отколкото да рискуваш да си навредиш.

# 247
 Simple SmileЗдравейте! И аз съм от отбора /на чаровните по-нестандартно окосмени жени/! В последно време виждам само тях/косъмчетата/, мисля само за тях и се чувствам ужасно. Не, че нямам работа, семейство и нямам за какво друго да мисля. Дъщеря ми е вече в пубертета и има същия проблем. Толкова ми е жал за нея.  Жал ми е защото знам какво я очаква. Надявам само да е по-силен характер, за да не повлияе това на самочувствието и като човек, за да не се срамува от себе си, да не навежда глава,  когато някой я погледне по-отблизо и за много други неща.
Реших заради нея да се възползвам от лазерната епилация. Дано да има резултат и да и дам надежда. Ориентирала съм се към Пикасо Варна.
Ако може, който е посетил този салон да каже по-вече подробности.
А за момичето от Мюзик айдъл- Мило момиче, те показаха на цяла България, какви хора са. Трябва да ти кажа, че от тогава не мога да ги понасям. Успех.

# 248
Аз не бих посмяла да ги махна с кола маска.
При мен винаги след това израстват по-тъмни и дебели. Даже си бях напрвила експеримент с един косъм на корема. Изскунах го с пинцета. Сега този косъм, е по-дебел, по-тъмен и много по-дълъг от останалите.
Може би при някои хора скубането не води до такъв ефект. Но ... аз лично не бих рискувала да си правя кола - маска там.

И аз каквото отскубна с пинцета става по-зле, но играе ли кола маската /топла за мен/ растат рехави, тънки и видимо се разреждат с времето.

# 249
Добре де каква  е разликата? Нали и при двата случая е скубане?

# 250

Moже би има разлика къде е хванат косъма и силата на изскубване. Топлата кола отваря пората и косъма се изскубва по-добре. Целата на всяко скубане е да се премахне корена + обвивката му и луковицата да се увреди за да спре да "произвжда" нов косъм.

# 251
При мен с топла кола маска не ме боли въобще.Но пък с епилатора е истински ад!

# 252
При мен с топла кола маска не ме боли въобще.Но пък с епилатора е истински ад!

И при мен е така Peace. Например за бразилска кола нямам никакъв проблем с топла кола, ама с епилатора ша ма прощават  Naughty Joy

# 253
Забелязала съм ,че понякога епилаторът не ги отскупбва, а само накъсва,след което растът и по-дебели.

# 254
Има разлика,един ден говореха по телевизията в едно предаване.Когато си ги махам с кола маска после ми растат същите.След дълга употреба на колата ,космите се разреждат.Поне така е при мене.По краката ми вече са тука има -тука нема.На места даже вече няма,но вече повече от 5 год.ги махам само така.

Общи условия

Активация на акаунт