За прекаленото окосмяване при някои жени!

• 410 633
  • 1 578
  •   1
Отговори
# 255
Майка ми ги маха цял живот и пак са си всички там. Маха ги с кола-маска.
Явно е до човек.
 Sad

# 256
Добре де каква  е разликата? Нали и при двата случая е скубане?
Има разлика,един ден говореха по телевизията в едно предаване.Когато си ги махам с кола маска после ми растат същите.След дълга употреба на колата ,космите се разреждат.Поне така е при мене.По краката ми вече са тука има -тука нема.На места даже вече няма,но вече повече от 5 год.ги махам само така.

С кола маска, ама не може да търчи човек през  четири пет дни в козметичния салон. Ако е един път в месеца е приемливо.

# 257
Продава се топла кола за дома! В една кутийка, топлиш и действаш. Майка има колежка, което всяка сутрин си прави на лицето и ръцете. Тази жена никога не съм и предполагала, че може да има проблем с окосмяването, кожата и е опъната и изглежда много сочна. Двете ходиха в командировка преди години и така случайно стана ясно.

Моята майка пък прави оная смес с захарта+ лимонтозуто+водата и после маже на плат и лепи и отлепя. Тя самата така си е намалила космите до толкова, че от проблемна в младините си /тя също е била с поликистозни яйчници/  сега има 5-6 косъма по краката. 

# 258
видях, че за кръст предлагате кола маска ... ама за целия гръб ? вярно , че по-нагоре космите не са толкова забележими но все пак ги има ..  ooooh! и ако можете кажете някой салон в който да правят кола маска на цял гръб на жена  #Crazy

# 259
Продава се топла кола за дома!

Някой може ли да каже качествена топла кола маска за дoмашни условия /тоест име, фирма/ защото най вероятно има и боклуци.

Последна редакция: ср, 31 окт 2007, 14:45 от ВАНИНАА

# 260
Здравейте,момичета! Чета,чета и реших да се присъединя и аз.
Както успях да прочета има доста хора,с проблем като моя. Може да е малко гадно,но малко се успокоих. И аз съм с поликистозни яйчници,правила съм и хормонални изследвания. Писна ми да се самосъжалявам и търся решение на проблема по друг начин. Най-добрият такъв за мен е топлата кола маска. Жалко,че вече не правят онази тъмната,дето мирише доста неприятно,но пък е най-добрата за мен.

vesela81,къде ходиш на кола маска? И аз почиствам същите зони,но ми излиза доста по-скъпо. newsm78

# 261
Някой може ли да каже качествена топла кола маска за дoмашни условия /тоест име, фирма/ защото най вероятно има и боклуци.

Защо не поискаш някоя козметичка да ти продаде или да ти даде координати на доставчика си. Дори и самия уред дето топли и прецежда колата никак не е труден за направа  Peace

# 262
Купуваш си от онази в тубичката ,около левче е.Слага6   тубичката в купа с вряща вода и чакаш да стане достатъчно течна(и топла съответветно).Евтино и ефикасно!

# 263
Здравейте,момичета! Чета,чета и реших да се присъединя и аз.
Както успях да прочета има доста хора,с проблем като моя. Може да е малко гадно,но малко се успокоих. И аз съм с поликистозни яйчници,правила съм и хормонални изследвания. Писна ми да се самосъжалявам и търся решение на проблема по друг начин. Най-добрият такъв за мен е топлата кола маска. Жалко,че вече не правят онази тъмната,дето мирише доста неприятно,но пък е най-добрата за мен.

vesela81,къде ходиш на кола маска? И аз почиствам същите зони,но ми излиза доста по-скъпо. newsm78

Ходя ня Цар Симеон123,козметичката се казва Боби,ходя 1 път месечно и ми е достатъчно.Колата която ползва е от тези в патроните.

# 264
  • в мъжки прегръдки
Моя приятелка ми даде страхотен съвет как да ползвам ефикасно колата в домашни условия.
Първо каквато и да е кола като се намажа с нея не дърпам с лентички а си купувам най-широкия лейкопласт от аптеката и дърпам с него. Залепва се перфектно за колата и издърпва всичко. Освен това си купувам най-евтината кола от алтеката - една в тубичка, струваше около 70 ст. Слагам тубичката отворена в една чиния и пъхам в микровълновата за някалко секунди. Колата се разтапя перфектно и се намазва идеално. После с лейкопласта и готово - чисти крака и ръце.

# 265
ок,но от коя страна на лекопластта?
Мисля ,че със същата цел може да се ползва плат от стари чаршафи или носна кърпа.

# 266
И какво излезе накрая пак стигнахме до колата.

# 267
ОТ много време чета тази тема .. цялата я прочетох .. опитвах се да намеря решение на проблема си .. от всичко избрах днес да отида на козметик за кола маска на брадичката .. и тя каза че трябва да си направя изследвания , това на мен ми е ясно но до тогава не можех да ходя с косми за това отидох .. сега се чудя дали не беше грешка... не искам утре да се събудя и да са пораснали някакви дебели и черни .. като тези няколко които бях махнала с пинсета ... не мога да ви опиша как ме сасипва това .. от 2 дена само рева вкъщи защото все пак сам на 16 (почти 17) ... чета и се опитвам да мисля като вас и да си мисля че и аз ще си намеря някой и незнам .. а как да  ходя на училище .. ужасно е ..не мога да ви опиша как ми се къса сърцето .. решена сам след 18 и аз да отида на лазерна епилация ,защото сега няма да има смисал , но какво да правя до тогава ... имам чуството че дори и козметичката не разбра мъката ми ... а майка ми още по малко .. не обичам да говоря за такива неща  .. .. знам че има хора с много по сризони проблеми но в моя случай това направо ме съсипва ...

# 268
Най-тъжното момиче, тия чувства дето те тресат са ти от годините  Hug Не се тревожи, ами се бори с проблема и не чакай да станеш на 18 като те притеснява. Ако не можеш да си позволиш лазерна епилация върви на фотоепилация. Хубаво си решила да идеш на генеколог, но това че ще говориш с такъв няма да изчезнат неприятните косъмчета. Дори и с хормонален препарат космите няма да изчезнат от самосебе си. Обяви им тотална война  Peace Епилациии, кола, ел. пинцета и с търпение ще ги премахнеш. Гледай да не пипаш с пинцета косми по лицето. Ще се справиш  Peace

# 269
Здравей, тъжно момиче!

Много добре те разбирам. Sad
Предполагам и повечето хора писали в тази тема. Защото имаме същия проблем, че и по-сериозен. Защо още сега не отидеш на заерна епилация? Нищо, че си на 17. По-добре ще е от кола-маската според мен.
Simple Smile

Горе главата! Simple Smile
И ние сме хора!

Общи условия

Активация на акаунт