За прекаленото окосмяване при някои жени!

• 410 634
  • 1 578
  •   1
Отговори
# 270
МНого ви благодаря .. вече почвам да се успокоявам .. ще видя как ще изглеждам утре след колата маска .. аа за лазерната епилация ... мога да си го позволя и сега но не искам да занимавам майка и татко  .. апак и мисля че докато ходя на училище няма да стане , защото не мога да ходя с косамчета .. сигорно лятото ще отида тогава почарнявам от плажа  и не е чак толкова видимо .. надявам се да има ефект дори и да имам проблем с хормоните ..  да стана ми ясно че и да се лекувам те няма да паднат така че епилацията е варианта .. надявам се това голямо притеснение наистина да е от възраста, но повече се притенсявам от връстниците си защото те със сигорност не предполагат, че на момиче на 16-17 и се налага да си епилира лицето.. аа за най-близките ми приятели не се притеснявам 1 от тях има хипер или хипо функция на щитовидната жлеза , но при нея е обратния ефект  .. косъмчетата ми подтискат заради мен самата .. не сам умряла без приятел а и не се натискам но все някога ще имам и незнаех дали някой би ме приел и с такъв недосаттък ..

# 271
Най-тъжното момиче, естествено, че ще те приемат  Grinning стига глупости  Flutter

само да попитам .. между гърдите с какво ги махате ?  ooooh!

# 272
.. аа за лазерната епилация ... мога да си го позволя и сега но не искам да занимавам майка и татко  .. апак и мисля че докато ходя на училище няма да стане , защото не мога да ходя с косамчета .. сигорно лятото ще отида тогава почарнявам от плажа  и не е чак толкова видимо ..

Лятото не е сезона на фотоепилацията или лазерната елипация.  Naughty Кожата не бива да се излага на слънце преди и след процедурите /става дума за дни, а не часове след изгарянето/. Когато ходиш на епилация не се разхождаш като мата-космата междувременно  Joy косъмчетата се режат много късо и не личат.

# 273
Най-тъжното момиче, тия чувства дето те тресат са ти от годините  Hug Не се тревожи, ами се бори с проблема и не чакай да станеш на 18 като те притеснява. Ако не можеш да си позволиш лазерна епилация върви на фотоепилация. Хубаво си решила да идеш на генеколог, но това че ще говориш с такъв няма да изчезнат неприятните косъмчета. Дори и с хормонален препарат космите няма да изчезнат от самосебе си. Обяви им тотална война  Peace Епилациии, кола, ел. пинцета и с търпение ще ги премахнеш. Гледай да не пипаш с пинцета косми по лицето. Ще се справиш  Peace

топла коло маска на лицето в домашни условия може ли да се направи. а може ли коло маската да не е топла?

# 274
ДА сега разбрах .. прочетах почту всички теми за фото и лазерна епилация .. май е по добре фото Wink ее в Бургас няма голям избор от места за такъв вид епилация .. Разбрах и че не е толкова скъпо .. бях останало с друго впечатление ... сега почвам да се замислям че е по добре да отивам на консултация сега ... иначе лятото ще видя плаж през крив макарон .. не за друго ама като сам с тен се чуствам по спокойна апак и какво друго да правиш лятото освен плаж и работа ..  Ии сам щастлива, че не е нужно да ходиш космата между процедурите .. притесняваше ме че преди това трябва да се обръснеш ... което хич не ми се иска .. но имало и други варианти Simple Smile ее най-добре е да се консултирам с докторката дано ми помогне

# 275
Joy косъмчетата се режат много късо и не личат.

Ее добре ама като съм със светла кожа и с одрязани тъмни косъмчета няма да е приятна гледка и пак ще си личат май  Thinking

# 276
Наистина е ужасен проблем, но не се отчайвайте. Наистина причината е в хормоните и е добре да посетите ендокринолог, както са ви посъветвали вече.

Бихте ли споделили колко сте високи и какви килограми?

# 277
Аз например бих минала за човек с тегло под нормата.

# 278

Това за килограмите че имат нещо общо с окосмяването е консервативно мислене от миналото. В последните години се доказа че между двете неща не е задължително да има  зависимост. Аз съм доказателство за това, а не само аз. Много момичета със нормални и поднормени килограми и със съвсем пропорционални форми на тялото имат хирзутизъм.

# 279
Имам един въпрос .. Когато отида при ендокринолог за изследвания на хормоните какво ще ми прави ... само ще ми вземе кръв ли ?

# 280
Най-вероятно ще ти каже в коя лаборатория, кои хормони да си изследваш. За съжаление не се поемат от здравната каса всички и ще трябва да доплатиш /около 70 лв./

# 281
момичета кои хормони се гледат за повишеното окосмяване
при мен Тестостерона е 3.01 от (0.22-2.9) не  кой знае колко завишен, но пак е над границата newsm78

# 282
при мен Тестостерона е 3.01 от (0.22-2.9) не  кой знае колко завишен, но пак е над границата newsm78

Samo da popitam, tova izsledvane na testosterona na 4isto li e, toest bez hormonalni lekarstva. Ili v blizkoto minalo sa vzimani hormonalni lekarstva.
Izvinqvam se za pisaneto v momenta nqmam kirilica.

# 283

Samo da popitam, tova izsledvane na testosterona na 4isto li e, toest bez hormonalni lekarstva. Ili v blizkoto minalo sa vzimani hormonalni lekarstva.
Izvinqvam se za pisaneto v momenta nqmam kirilica.

преди 1,5-2години съм пила за един месец Диане 35 по собствена инициатива, но не ми понесе и от тогава нищо

# 284

преди 1,5-2години съм пила за един месец Диане 35 по собствена инициатива, но не ми понесе и от тогава нищо

Da zna4i e na 4isto, tova s Dianeto e bilo otdavna.

Ami ti si gi napravila neobhodimite izsledvaniq ot koito zavisi okosmqvaneto, vidqh v drugata tema stojnostite im. Vsi4kite sa zavi6eni.

Ima i o6te nqkoi izsledvaniq (SHGB, 17-progesteron, svoboden testosteron). No nqma smisyl da si dava6 parite. Osven da konstatira6 stojnostite im, za ni6o drugo ne mogat da poslujat tezi izledvaniq..

Общи условия

Активация на акаунт