Накратко искам един съвет от вас, преди 12 дни трябваше да настъпи моята менструация- но не настъпи за щастие
разбира се последваха 2-3 теста за бременност 
Вчера бях на преглед, ходих при д-р Констанца Тошева, за която дори съм чела и във вашият форум, по принцип там си ходя и на профилактика, прегледа ме доки на коремен ехограф, попита ме кога ми е бил последния МЦ - 02.09.14г, сметна термин, както и г.с., която горе долу се приближи до моите сметки 6 г.с., но това, което ме притесни е, че не видяхме ембриона, дори точица, само плоден сак 1.71cm. Kаза, че е почнало да се образува жълто тяло или нещо подобно. Говореше по-скоро за вероятни размери на ембериона, както и на снимката изписва 0.41cm
Много се притесних, но в същото време тя бе много спокойна и ми направи картон,премери ме, записа ми час за 06.10, което е след цели три седмици! Тогава ще правим и първите изследвания, както и ще ми установят кръвната група. Направо полудявам и ви моля за съвет, какво бихте направили на мое място вие...чудя се дали да ходя на друг преглед, за второ мнение, защото имам притеснение за "кухо яйце", въпреки че тя бе супер спокойна и не каза нищо, а и ме учуди, че ме гледа на коремен, не на вагинален ехограф или да изчакам другия преглед, рано ли е да не се види в 6 г.с.? Какво бихте направили на мое място, много се филмирах...на 24год. съм и това ми е първа бременност. Благодаря предварително!

Моят първи преглед също беше с коремен ехограф края на 5 г.с, начало на 6. Видяхме сакче, а 3 седмици по-късно малко ембрионче и пулс. Резултата в момента пълзи и е на почти 7 месеца. Бременността е дълга и ако почнеш сега с "диагнози" къде ще му излезе края? Да, ако нещо те притеснява, винаги можеш да потърсиш 2ро мнение. Но не мисли за никакви кухи яйца и т.н., настрой се положително, важно е и за теб и за бебчо. Леко бременеене и горе главата 
Всичко е наред, дори докторката каза " ето го голямото, хубаво ембрионче"