Индийски сериали, филми и традиции ~ Тема 7

• 47 957
  • 744
  •   1
Отговори
# 150
Мерси мац Hug
Тоя алтавия как се сетил да си освети лицето Thinking аз мислех, че с фенерче, а той с факла  hahaha hahaha hahaha hahaha
Не е толко луд, колко се прави гадта му с гад. #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Каква е тая Шиамали сега?  newsm78
РазвратИ колко е  сигурен в себе си, и той Нарцис кат тебе  hahaha hahaha hahaha

Абе много ги познавам Нарцисите...нЪл сме от една порода...надушвам ги. Joy Joy

Тая Шиамали сигурно е оная от трея...дет беха в дюкянчИтУ . newsm78

Сега не е ме е яд толкова на РазвратИ...мина ми... Laughing Laughing Laughing
Той ще оправи нещата... яко кютек ще има. Joy Joy Joy
Смени гащите тогава, че не моем те гледам така  hahaha hahaha hahaha
Сега отворих резюмето и видях, че тая е от някакво NGO, сигурно купуват подаръци за децата от дома. Thinking
Значи полета е за Париж, Laughing и както ти казах требе ние да фащаме самолета към Боливуд  Joy Joy Joy Joy

Те ако ги даваха по 3 епизода на ден както тука щеше да е интересно и по бързо щяха да се развиват събитията, пък то 20 минути докато почне и свършва.
Бубе  Hug, Да, ама Не  hahaha hahaha hahaha
Питаш ли ни нас  ooooh!, адски изнервящо е    comp03

# 151
Аааа, към Боливуд и аз път немам, а и на там без теб не тръгвам  hahaha hahaha hahaha
Арни серии - колко да са арни за 20 мин. newsm78 Добре, че пуснат по една сламка та да има с какво да си чешем клавиатурите.
Но кютек ще има мацка Laughing повече от сигурна съм.

# 152
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Аааа, към Боливуд и аз път немам, а и на там без теб не тръгвам  hahaha hahaha hahaha
Арни серии - колко да са арни за 20 мин. newsm78 Добре, че пуснат по една сламка та да има с какво да си чешем клавиатурите.
Aн тъй...ше вървим двете....ако успееш да ме убедиш за Боливуд Joy Joy

Ама верно е изнервящо...чак кат видим Джаго в кадър и знам, че ще ми вземе половината серия ме избива на агресия... hahaha hahaha hahaha

# 153
Мерси мац Hug
Тоя алтавия как се сетил да си освети лицето Thinking аз мислех, че с фенерче, а той с факла  hahaha hahaha hahaha hahaha
РазвратИ колко е  сигурен в себе си, и той Нарцис кат тебе  hahaha hahaha hahaha

Сега отворих резюмето и видях, че тая е от някакво NGO, сигурно купуват подаръци за децата от дома. Thinking
Значи полета е за Париж, Laughing и както ти казах требе ние да фащаме самолета към Боливуд  Joy Joy Joy Joy

Те ако ги даваха по 3 епизода на ден както тука щеше да е интересно и по бързо щяха да се развиват събитията, пък то 20 минути докато почне и свършва.

Аа ми аз съм със слаба психика и ако беше така нямаше да изтрая сигурно. Спомням си, че в началото и тука даваха по една серия и беше адски изнервящо. Ако го бяха оставили така щеше сигурно още Пратап да е жив.

# 154
Мерси мац Hug

Аа ми аз съм със слаба психика и ако беше така нямаше да изтрая сигурно. Спомням си, че в началото и тука даваха по една серия и беше адски изнервящо. Ако го бяха оставили така щеше сигурно още Пратап да е жив.

Интересно, как ли ще се развият събитията с тия двамата? Дано само РазвратИ да не вземе да гръмне Изкуки и да иде в затвора, че отидоха още 1000 серии. Абе какво стана с Нанду, даскала успя ли да го спаси? Може да сте споменали, ама аз да съм пропуснала

# 155

Ама верно е изнервящо...чак кат видим Джаго в кадър и знам, че ще ми вземе половината серия ме избива на агресия... hahaha hahaha hahaha
Сега да видим новия Ануп какви ще ги накъдри. Сигурно ще има нещо около него, иначе щеха да го пратят некъде  на мисия newsm78
Абе казах ти, че Дивали е около 5-ти ноември, белким до тогава има джумба, джумба hahaha hahaha hahaha hahaha
За скока във времето не ми се мисли, че тогава остана без баклава Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 156
Ох, бе Бубе... hahaha hahaha hahaha hahaha

Пратап можеше и да не се оженил още... hahaha hahaha hahaha

Спасен е Нанду...само, че сега се лекува в болница. Сигурно се е нагълтал с вода.

Аааа, Ананди няма да позволи на РазвратИ да убие ИзкукИ Naughty
Само ще му напука канчето и ще го изпрати в кукувичарника във връзка със социалната насоченост. hahaha hahaha

# 157
Аааа, към Боливуд и аз път немам, а и на там без теб не тръгвам  hahaha hahaha hahaha

Сега да видим новия Ануп какви ще ги накъдри. Сигурно ще има нещо около него, иначе щеха да го пратят некъде  на мисия newsm78
Абе казах ти, че Дивали е около 5-ти ноември, белким до тогава има джумба, джумба hahaha hahaha hahaha hahaha
За скока във времето не ми се мисли, че тогава остана без баклава Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Абе как така ще оставам без баклава... Shocked
ТЦ! Naughty Той ще си се поддържа и леко одъртял... Grinning

Требва да си скроим гащи с ИзкукИ... hahaha hahaha hahaha
Тоя ще ми липсва кат го напарвят дворцов съветник в ''Двореца на кукувиците" hahaha hahaha hahaha

# 158
Зиз Hug Ма ти дърта баклава ядеш ли  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 159
Зиз Hug Ма ти дърта баклава ядеш ли  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Не знам...ше видя ква е и дали става за ядене... hahaha hahaha hahaha

Марвелита Hug рускините са ни качили две серии... newsm18 newsm18 newsm18 newsm18

# 160
Някак не ми се вярва Изкуки втори път да отвлече Ананди  Naughty По скоро очаква, че тя ще се влюби в него и сама ще тръгне. В магазина където я изненада нали и тая от NGO-то е с нея  newsm78. Не си представям пак да я качи в някаква кола и да я замъкне на летището.  Naughty
Да не говорим, че на индийците и визи им требват за Европа. Ако пропуснат тоя факт, значи доста подценяват осведомеността на населението  newsm78 newsm78 newsm78

# 161
Зиз Hug Ма ти дърта баклава ядеш ли  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62

# 162
Някак не ми се вярва Изкуки втори път да отвлече Ананди  Naughty По скоро очаква, че тя ще се влюби в него и сама ще тръгне. В магазина където я изненада нали и тая от NGO-то е с нея  newsm78. Не си представям пак да я качи в някаква кола и да я замъкне на летището.  Naughty
Да не говорим, че на индийците и визи им требват за Европа. Ако пропуснат тоя факт, значи доста подценяват осведомеността на населението  newsm78 newsm78 newsm78
Ама той нема да я крадне от дюкянчетУ ма...ще чака празника. Joy Joy Joy
Обаче ако чака АнандитУ да се влюби в него...не знам колко Дивали-та требва да минат hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Ама Джаго е голема гад начи... #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Ама пък е добър доФтУр Mr. Green

# 163
Ама той нема да я крадне от дюкянчетУ ма...ще чака празника. Joy Joy Joy
Обаче ако чака АнандитУ да се влюби в него...не знам колко Дивали-та требва да минат hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Ама Джаго е голема гад начи... #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Ама пък е добър доФтУр Mr. Green
Зиз, не знам при теб как е, но при мен яко забива. РазвратИ получава оргазъм само като си погледне телефона  hahaha hahaha hahaha

# 164

Зиз, не знам при теб как е, но при мен яко забива. РазвратИ получава оргазъм само като си погледне телефона  hahaha hahaha hahaha
Ох... rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

чей, че има и още... rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

И на мен ми забиваше, та на три пъти рефрешвах страницата...ама като тръгне, направо цепим къде ми е забило. Laughing

Много Арна серия... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт