Индийски сериали, филми и традиции ~ Тема 7

• 47 957
  • 744
  •   1
Отговори
# 165

Зиз, не знам при теб как е, но при мен яко забива. РазвратИ получава оргазъм само като си погледне телефона  hahaha hahaha hahaha
Ох... rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

чей, че има и още... rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

И на мен ми забиваше, та на три пъти рефрешвах страницата...ама като тръгне, направо цепим къде ми е забило. Laughing

Много Арна серия... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

И какво стана, не я ли отвлече?

# 166
Мерси за разказа. Да не би утре да не е финала? Във финалната серия Рагини вече е казала на Анмол, че ще се разделят и точно финалната серия започва как тя му дава документите за развод. Тя трае около 45 минути някъде. Това не вярвам да стане в рамките на един час, щом все още днес не са стигнали до там, където тя му каза, че иска да се разделят.

Утре би трябвало да качат във войо новия сериал сутринта, ще видим колко серии и като ги изгледам ще напиша впечатления. Друг е въпроса какво и колко ще азбера, ама дано той е по разбираем от кармата, че там с тая музика нищо не мога да схвана какви действия се извършват.

Според мен финала ще е утре, но ще си го дават от 15.30 до 17 часа - нали онзи ден заради партиите съкратиха една серия и сега вървят с една назад. Така, че вероятно новия сериал ще стартира в понеделник - а утре ще излъчат края на този до 17 - разбира се най-вероятно техния кратък финал, който е повече от гаден. Как може да изрежат най-важните моменти. Просто нямам думи. Както и да е - утре ще разберем ...  Naughty

# 167
Мерси за разказа. Да не би утре да не е финала? Във финалната серия Рагини вече е казала на Анмол, че ще се разделят и точно финалната серия започва как тя му дава документите за развод. Тя трае около 45 минути някъде. Това не вярвам да стане в рамките на един час, щом все още днес не са стигнали до там, където тя му каза, че иска да се разделят.

Утре би трябвало да качат във войо новия сериал сутринта, ще видим колко серии и като ги изгледам ще напиша впечатления. Друг е въпроса какво и колко ще азбера, ама дано той е по разбираем от кармата, че там с тая музика нищо не мога да схвана какви действия се извършват.

Според мен финала ще е утре, но ще си го дават от 15.30 до 17 часа - нали онзи ден заради партиите съкратиха една серия и сега вървят с една назад. Така, че вероятно новия сериал ще стартира в понеделник - а утре ще излъчат края на този до 17 - разбира се най-вероятно техния кратък финал, който е повече от гаден. Как може да изрежат най-важните моменти. Просто нямам думи. Както и да е - утре ще разберем ...  Naughty

Затова ли и във войо са го отложили? Вчера пишеше, че остават 1 ден и 12 часа, сега пише 3 дена че остават. На всичкото отгоре пише нещо цена, та се чудя дали няма да искат допълнително пари

# 168
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Бубе, чакай да дойде Дивали....рано е за отвличане. hahaha hahaha hahaha

# 169

Затова ли и във войо са го отложили? Вчера пишеше, че остават 1 ден и 12 часа, сега пише 3 дена че остават. На всичкото отгоре пише нещо цена, та се чудя дали няма да искат допълнително пари

Да вероятно е отложен за понеделник понеже онзи ден извънредно прекъснаха "Цветовете" и са с една серия назад - това значи, че утре би трябвало да си го дават до 17 часа - а от понеделник да започне новия сериал. Но това с цената ще е прекалено - не стига, че Войо е платен пък те ще искат още пари. newsm78

# 170
Зизу Hug Вади книгата с посланията  hahaha hahaha hahaha hahaha
Днес с превенция за епидемиологични зарази требва да се справяме и по-конкретно - "Свински грип" hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Тоя Джаго органически не го понасям и аз не знам защо Sick
Голем д-р, големо чудо, ама се изкефих кат му падна одеялцето  Joy Joy Joy

Бубе  Hug Чакай малко с отвличането - полета е на Дивали  hahaha hahaha hahaha

# 171
Зизу ама какво единомислие имаме за отвличането  hahaha hahaha hahaha

# 172
Днес с превенция за епидемиологични зарази требва да се справяме и по-конкретно - "Свински грип" hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Забележи само... Thinking ООН и СЗО им беше трудно да се справят...но, Джаго се оправи със "свинския грип" Joy Joy Joy Joy Joy

Откри го, изкефи се простака....и го изгони далеч от пределите на Джейсар Joy Joy Joy

Е, и наште помогнаха с една дъждовна нощ... Mr. Green
Там посланието е за превенция срещу изкълчени глезени... Grinning
Ето как докато си учиш кротко в Лондон те учат и глезени да наместваш... Grinning

И като стана дума... Laughing да се изпомпоним...

Да живей РазвратИ! newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18

# 173

Забележи само... Thinking ООН и СЗО им беше трудно да се справят...но, Джаго се оправи със "свинския грип" Joy Joy Joy Joy Joy

Откри го, изкефи се простака....и го изгони далеч от пределите на Джейсар Joy Joy Joy

Е, и наште помогнаха с една дъждовна нощ... Mr. Green
Там посланието е за превенция срещу изкълчени глезени... Grinning
Ето как докато си учиш кротко в Лондон те учат и глезени да наместваш... Grinning

И като стана дума... Laughing да се изпомпоним...

Да живей РазвратИ! newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18

newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18

Изкълчения глезен не е за днес  Naughty

# 174
Е, не е...ама аз да не забравя...така се обрисува цялостната картинка... Mr. Green
Туку виж някой помисли, че само Джаго е помогнал... Joy Joy Joy

# 175
Е, не е...ама аз да не забравя...така се обрисува цялостната картинка... Mr. Green

За мен Джаго си е пълен помияр и никой не може да промени мнението ми Crossing Arms
Не разбрах само как мисли да вземе парите от водопровода  newsm78 newsm78 newsm78

# 176

Да вероятно е отложен за понеделник понеже онзи ден извънредно прекъснаха "Цветовете" и са с една серия назад - това значи, че утре би трябвало да си го дават до 17 часа - а от понеделник да започне новия сериал. Но това с цената ще е прекалено - не стига, че Войо е платен пък те ще искат още пари. newsm78

Току що изгледахме първите два епизода на цветовете от първия сезон. Приятелят ми не го е гледал от начало, та искаше, пък и на мен ми се гледаше. Такава носталгия ме обзе, като дадоха Садна и Рагини, колко са задружни и Кошалия как мразеше Садна направо от сърце си поревах. Не знам какво е това внушение, ама си мисля, че никой сериал няма да ме заинтригува повече от цветовете до преди смъртта на Садна и Ранвир естествено. Добре, че поне има много епизоди до там и има много време да се гледа с тяхно присъствие.В първите епизоди Алек още никакъв го няма. Като се сетя какви циркове разиграваха Кошалия и майка и, когато щяха да омъжват Рагини за някакъв. Криха Садна да не разберат, че има и друго момиче в семейството само и само да не предпочетат нея и накрая пак не им излязоха сметките.

# 177

За мен Джаго си е пълен помияр и никой не може да промени мнението ми Crossing Arms
Не разбрах само как мисли да вземе парите от водопровода  newsm78 newsm78 newsm78

Направо като ви слушам как говорите за Джаго, не мога да повярвам. По едно време и аз много го бях намразила, когато се беше лепнал с оня Сундар, ама сега някак ме кефи все защитава Ананди. Не мога да повярвам, че после ще се промени толкова, чак ми е чудно, дали и аз ще го намразя?

# 178

Не разбрах само как мисли да вземе парите от водопровода  newsm78 newsm78 newsm78
Той не мисли...взе ги... #Cussing out Ама кинтите беха за железницата Grinning
И сега кат се разбере, ше приберат РазвратИ в кауша... #2gunfire #2gunfire
Ама оня нали го прегриза съвестта, та отиде да си признае, че той ги е взел. Crossing Arms

# 179
Още ли не спите  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт