Индийски сериали, филми и традиции ~ Тема 7

• 47 956
  • 744
  •   1
Отговори
# 285
Зиз Hug известен, неизвестен, ако един мъж  не може да опази жената си, егати и мъжа, егати и колектора hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Не ми аресва, че се оплака Naughty, требваше сам да се справи със ситуацията. Crossing Arms Да млати ИзкукИ докат му дойде акъла. box box box box box box
Ми Анандито, и тя кат препикано мушкато гледа Shocked Друг път се фърля ще им издере очите, сега целата е в стрес. Crossing Arms
Сценаристите нещо объркаха сюжетната линия hahaha hahaha hahaha hahaha

Според мен също трябва той да се оправи с Изкуки. Абе май ще има отвличане накрая, няма да се размине току тъй. Освен ако нещо не ги проследят, нищо чудно Изкуки да земе да се гръмне..
Бубе, и да има отвличане ще е до летището...там драмата трябва да свърши, но аз си мисля. че няма да откараме до Дивали... Joy
Макар, че кат разкарат ИзкукИ ще ми липсва много... Joy

Ее, ти докат искаше РазвратИ, сега пък Изкуки ще ти липсва.

# 286
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Тая па...от де пари да местат действието в Париж... hahaha hahaha hahaha
Оно нема парекя да им сменят гардероба и чаршафите...ти па чак Париж. Mr. Green

Освен това, може би ги е страх да не стане кат в Кашмир...да има ''джумба, джумба" и после никво КПД на сета... Joy Joy hahaha hahaha
Пък докато си затоплят после отношенията...мой да си отгледам внуците... hahaha hahaha

Бубе, аз още си искам РазвратИ, ама ИзкукИ ми е забавен некъФ...дава колорит на сериите Joy Joy

# 287
Марвелита Hug кво съдействие от полицията да търси...нали той е полицията... Joy Joy Joy
Другите са му подчинени...ама тука става въпрос за държавна поръчка...опазването на сигурността на ИзкукИ.
Но въпреки това си мисля, че бой ще последва още в другата серия...нали Анандито и тя се оплака  на моля -Колектора... hahaha hahaha hahaha hahaha

Пък вече може би ще има оправдание пред министъра...''казах ти, не взе отношение, саморазправих се" и те така... hahaha hahaha Joy Joy

Каква полиция бе мац  Hug, или 700 серии съм гледала и съм спала  hahaha hahaha hahaha
Мислех си, че областен управител го раздава  newsm78 newsm78 newsm78
Светни ме, молим ти се, че станах за смех  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 288
Марвелита Hug кво съдействие от полицията да търси...нали той е полицията... Joy Joy Joy
Другите са му подчинени...ама тука става въпрос за държавна поръчка...опазването на сигурността на ИзкукИ.
Но въпреки това си мисля, че бой ще последва още в другата серия...нали Анандито и тя се оплака  на моля -Колектора... hahaha hahaha hahaha hahaha

Пък вече може би ще има оправдание пред министъра...''казах ти, не взе отношение, саморазправих се" и те така... hahaha hahaha Joy Joy

Каква полиция бе мац  Hug, или 700 серии съм гледала и съм спала  hahaha hahaha hahaha
Значи той управлява полицията и още с куп неща се занимава.
Грижи се за сигурността на министри и величия и полицията му седи на стой -млък.
Занимава с бедствия, аварии, тероризъм и кво ли не свързано със сигурността... Grinning

А инак на село беше нещо като областен управител...у градО друга работа върши.

# 289

Значи той управлява полицията и още с куп неща се занимава.
Грижи се за сигурността на министри и величия и полицията му седи на стой -млък.
Занимава с бедствия, аварии, тероризъм и кво ли не свързано със сигурността... Grinning

А инак на село беше нещо като областен управител...у градО друга работа върши.
Ясноооо, шеф на НСО  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 290
Тия па верно не я смениха тази завивка   Sick Sick Sick Sick Sick smile3555 smile3555 smile3555 smile3555 smile3555 smile3555 Joy Joy Joy Joy Joy

# 291
Марвелке Hug не помниш ли как спаси живота на министъра на едно събитие. Бомбата беше в скута на Амол в една кошница с цветя...Влезна Супер РазвратИ, грабна бомбата, изкара я навън...хвана терориста, разби целата мрежа и го даваха по ТВ-то... Grinning Grinning Grinning

# 292
От как са се оженили са с нея... hahaha hahaha hahaha
Обаче се опитват да ни заблуждават....един път я сгъват наопаки, веднъж на лице... hahaha hahaha

# 293
Марвелке Hug не помниш ли как спаси живота на министъра на едно събитие. Бомбата беше в скута на Амол в една кошница с цветя...Влезна Супер РазвратИ, грабна бомбата, изкара я навън...хвана терориста, разби целата мрежа и го даваха по ТВ-то... Grinning Grinning Grinning
Спомням си много точно всичко, но нали е Супер РазвратИ, та предположих, че от вътре му иде, а не че изпълнява служебните си задължения  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 294
Спомням си много точно всичко, но нали е Супер РазвратИ, та предположих, че от вътре му иде  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Отвътре , по ДНК и служба... hahaha hahaha hahaha
Даду бил генерал...командосите на министъра му козируват...татю -  таен агент...сал Алок е смотан и се занимава с бизнес... Joy Joy Joy
Сега се чудя кат се върне Махи с какъв статут ще е.... hahaha hahaha

# 295
# 296
Другата баклавичка...брата на РазвратИ...малкото РазвратИ Joy Joy hahaha

# 297
Aaaa, той е сладурче  Mr. Green

# 298

Алоооу, вие у вас на 20-30 минути ли сменяте чаршафи hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Тия за 700 серии и толко не са изкарали у спалнята Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 299

Алоооу, вие у вас на 20-30 минути ли сменяте чаршафи hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Тия за 700 серии и толко не са изкарали у спалнята Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Не , ама те си празнуваха година от брака и още не са сменени  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт