Индийски сериали, филми и традиции ~ Тема 7

• 47 944
  • 744
  •   1
Отговори
# 660
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Марвелита Hug има превод в нашия сайт и на новите серии...ама Иветка Hug кай, че пак са резали ама тоя път в началото... hahaha hahaha hahaha

# 661
Аре ма Марвелооо Heart Eyes Hug Party Party егати Истанбула hahaha hahaha

Нищо не си изпуснала...сериите на руски беха интересни...инак в онлайна още се движим по твоите звезди Joy Joy

Малииии, тия рускините не са спали hahaha hahaha hahaha
Ама да си кажа честно, поведението на Разврати чак ме дразни. Crossing Arms То бива, бива, ама с извънземни нервички го изкараха hahaha hahaha hahaha

Зиз   bouquet Току що изгледах посещението на министъра. Баба ти как се спече  Joy Joy Joy
Ама верно е дразнещ на моменти с тия железни нерви... hahaha hahaha
Брейййй...голем толуп ше ми дойде... Mr. Green
Тоя па от зор да цуне АнандитУ от Джаго е готов на всичко. hahaha hahaha

Не мога да го гледам тоя помияр и това е Crossing Arms, скролвам го с кеф и хич не ме интересува какви ги плещи Crossing Arms Но Байрон много ме радва. Човека реалист Peace И въобще не го интересува, че нищожеството му е син. Peace

Зиз Hug в новия качеството определено е по добро, а и не забива като скролвам, така че за сега ще гледам тук Hug Hug Hug

# 662
Верно качеството е перфектно в новия...и не режат hahaha hahaha hahaha
Аз поне съм Фърта ше го отразя тук, пък после ше гледам орязаното там... hahaha hahaha

# 663
  • Варна
И на мен много ми харесаха Сугна и Шам днес. Много бяха сладки.

Показах на сина, който е мързел като Джагдиш, какви сънища спохождат хората, които не учат. На което той отговори, че не сънувал такива работи, защото не го било страх от нищо, дори и да не си знаел урока.

За сега се въздържам от това да се загледам по новият сериал. Много е ангажиращо като хлътне човек в някой филм.

Може ли и на мен линк към новият сайт, в който гледате последните серии на Булката?

# 664
Деспинка  Hug ето мило три броя... Laughing

http://iplay.kaztrk.kz/kelin/

http://www.zharar.com/kz/film/4813-kelin_1118-1119_online_1118-1119.html

http://serialsezon2.ru/2971-kelin-keln-nevestka-indiyskiy-serial … 1-560-seriya.html

И тук не режат Naughty На първия линк качеството е супер Peace

# 665
Верно качеството е перфектно в новия...и не режат hahaha hahaha hahaha
Аз поне съм Фърта ше го отразя тук, пък после ше гледам орязаното там... hahaha hahaha

Ама тоя Джаго и като визия и като актьорска игра не ми аресва, ама ич Naughty Naughty Naughty
Толко изкуствено се моли на баба ти, че въобще не мога да повярвам ни на сълзите му, ни на  приказките му  Naughty

Друго си е РазвратИ  Laughing Laughing Laughing Който може го може, това е  Crossing Arms
Сещам се за сцената, дето Санчи си представяше, че танцува с Джаго hahaha hahaha hahaha Те две тояги да беха сложили, повече химия щеше да има hahaha hahaha hahaha hahaha

# 666
МарвелО ма Hug що не гледаш помияра? Ми той мнооу убаво рИве на баба... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

А, тая Кало как ме напрегна... #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Ма те играха ма... hahaha hahaha hahaha Нъл беха на дискотека и оная се беше спретнала кат шаврантия... hahaha hahaha hahaha

# 667
МарвелО ма Hug що не гледаш помияра? Ми той мнооу убаво рИве на баба... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

А, тая Кало как ме напрегна... #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Ма те играха ма... hahaha hahaha hahaha Нъл беха на дискотека и оная се беше спретнала кат шаврантия... hahaha hahaha hahaha

Обаче си мисля, че Ананди нямаше да се съгласи Naughty. Нема баба, нема дедо - това РазвратИ ма hahaha hahaha hahaha hahaha Да не е луда да се откаже  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 668

Обаче си мисля, че Ананди нямаше да се съгласи Naughty. Нема баба, нема дедо - това РазвратИ ма hahaha hahaha hahaha hahaha Да не е луда да се откаже  Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Тва леке мноооу мЪ напрегна шЪ знайш #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Баба ти се самозабрави, а АнандитУ...знам ли я...кат знам как я манипулира дъртата...не изключвам и да беше приела... Naughty
Добре, че се намеси Байрон... Joy Joy Joy

# 669

Тва леке мноооу мЪ напрегна шЪ знайш #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Баба ти се самозабрави, а АнандитУ...знам ли я...кат знам как я манипулира дъртата...не изключвам и да беше приела... Naughty
Добре, че се намеси Байрон... Joy Joy Joy
Ей, тая дъртата много ми падна в очите #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Мац Hug гледа ли днешната серия newsm78 newsm78 newsm78 Изкуки верно си липсва hahaha hahaha hahaha

# 670
Ми аз кво ти казвам, че кат фане самолетЯ за перката ше ни липсва мнооууу hahaha hahaha hahaha

Днеска сме още под давление на звездите ти, Ануп е на работа в NGO, вече опрай на АнандитУ бизнеса. Обаче се появи един педофил даскал и тормози една съученичка на баба ти... Crazy Crazy Crazy
Не знам, ама гласят некво послание от там, ама ше видим кво и изобщо за какво се борим тези серии. Thinking

# 671
Ми аз кво ти казвам, че кат фане самолетЯ за перката ше ни липсва мнооууу hahaha hahaha hahaha

Днеска сме още под давление на звездите ти, Ануп е на работа в NGO, вече опрай на АнандитУ бизнеса. Обаче се появи един педофил даскал и тормози една съученичка на баба ти... Crazy Crazy Crazy
Не знам, ама гласят некво послание от там, ама ше видим кво и изобщо за какво се борим тези серии. Thinking

Sick Sick Sick Sick Само педофил още се не бе явил  Joy Joy Joy Joy Joy Ай стига бе Crossing Arms

# 672

Sick Sick Sick Sick Само педофил още се не бе явил  Joy Joy Joy Joy Joy Ай стига бе Crossing Arms
Да бе...мазник гаден #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Как се точи на детенцето...а то едно сладичко... Heart Eyes
Ама баба ти ше го подреди...сал трее видиме кво ше е посланието. Naughty

# 673

Да бе...мазник гаден #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Как се точи на детенцето...а то едно сладичко... Heart Eyes
Ама баба ти ше го подреди...сал трее видиме кво ше е посланието. Naughty
Ох бе, то ясно че посланието ще е насочено към децата жертва на някакво насилие, ама се чудя колко ли често се случва това в Индия newsm78 Много се напрегам значи Crossing Arms

# 674
И аз бех мнооу възмутена... #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Що псувни отнесе тоя докат се обувах да излизам за РИлакса...майкоооуууу...

Общи условия

Активация на акаунт