С шофьор след училище

• 6 711
  • 13
  •   1
Отговори
  • София
Здравейте! Някой използва ли услуга от типа такси, което да взема  детето от училище в определен час и след това да го закара до вкъщи или на тренировка?

# 1
  • sf
Преди няколко години една позната беше уговорила един таксиметров шофьор да взима детето й в определен час от дома им и да го вози до училището. Понякога и дъщеря ми пътуваше с тях.

# 2
Моя приятелка я ползва, но от вкъщи до училище сутрин. Излиза ѝ около 100 лева на месец.

# 3
  • София
Mai Tai би ли написала повече подробности. Коя е фирмата, договор ли се сключва с нея и т.н.   bouquet

# 4
Конкретно в нейния случай, с въпросния шофьор на такси се запознава случайно - често работел с тяхната фирма и я возил няколко пъти. Направил ѝ добро впечатление, чиста кола, не пуши, възпитан, не досажда и т.н. Разказала му, че има ученик, училището е далече от тях, почва доста рано и дали може да поеме ангажимент да го вози всяка сутрин. Сългласил се и така вече втора учебна година. Договор нямат, плаща си на ръка в началото на месеца.

# 5
  • София
Звучи чудесно! А, дали е възможно да споделиш на лични негови координати, ако човекът е съгласен, разбира се?

# 6
Ще се свържа с нея и ще попитам за координати Simple Smile

# 7
  • София
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 8
  • София
Надявам се и още хора да се включат, защото информацията би била полезна на много родители.

# 9
Моя приятелка ползва такава услуга,вече две години.Доволна е,но няма да ти е от полза,не е от София.
При нея цената е фиксирана,няма значение дали няма училище,дали е болно детето и е вкъщи...

# 10
  • Пловдив
Познат в София кара такси към йелоу. Всеки ден вози 3 деца до училището и след обяд ги прибира обратно. В частно училище са. По 50 лв на дете на седмица, доколкото знам, но и разстоянието от домовете им до училище никак не е малко.

# 11
  • София
dundi73 благодаря за отговора

Доколкото разбирам, трябва да се направи лична уговорка с някой от шофьорите на някоя такси компания. Такъв тип регламентирана услуга, май иначе няма.

# 12
В училището на дъщеря ми има такава услуга. Договорът е с транспортната фирма, возят ги от и до дома на децата с микробусчета. Не съм много сигурна за таксата, нещо от рода на 140 лв. ми се върти главата, месечно.

# 13
  • Sunshine state
Аз от сега си мисля за такава услуга,понеже не желая детето ми да посещава занималня,а няма кой да я взима на обяд. Та,мисълта ми е да се уговорим с някого да я кара от у-ще до вкъщи и тя да си ни чака там. Ще го мислим като дойде,но идеята е много добра.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт