Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са активните съставки в серията NAT'AURA на Biofresh?
Какви са отзивите за продуктите на Nat'Aura от Biofresh?
Какви са резултатите от използването на лифтинг концентрата 30+ от серията NAT'AURA?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са активните съставки в серията NAT'AURA на Biofresh?
Серията NAT'AURA на Biofresh включва различни активни съставки, съобразени с възрастовата група. Например, серията NAT'AURA Pearl 20+ съдържа био екстракт от ехинацея, стволови клетки от ехинацея и био масло от вечерна иглика. NAT'AURA Platinum 30+ включва био екстракт от алпийска роза, стволови клетки от алпийска роза и био масло бораго. Нат'AURA Diamond 45+ съдържа био арганво масло, стволови клетки от арган и ORSIRTINE ISR (сиртуин активираща система).
-
Какви са отзивите за продуктите на Nat'Aura от Biofresh?
Отзивите за продуктите Nat'Aura от Biofresh са смесени. Някои потребители хвалят качеството и ефективността на продуктите, докато други имат по-малко положителен опит. Въпреки това, индивидуалните реакции на кожата и предпочитанията на потребителите могат да повлияят на цялостното удовлетворение от тези продукти.
-
Какви са резултатите от използването на лифтинг концентрата 30+ от серията NAT'AURA?
Потребителите съобщават, че лифтинг концентратът 30+ от серията NAT'AURA има видимо стягащо и изглаждащо действие върху кожата. Някои рецензии споменават, че концентратът е уникален и предлага видим ефект още след първата употреба. Освен това има споделени положителни отзиви за леката текстура на концентрата и способността му да стяга кожата, придавайки й по-гладък и младежки вид.
-
Кой дневен крем/серум от серията NAT'AURA би бил подходящ за комбинирана кожа с първи бръчки и белези от акне?
-
Какви са цените на продуктите от серията NAT'AURA на Biofresh?

) Обаче на мен 10мл ми стигат за ололо 2-3 месеца, а все пак отваряйки крема той започва окисляване, та затова бе и питането ми за вида на опаковката. Повече от половината околоочен от Йогурт серията замина в кофата, защото си промени мириса, а той е и 40 мл в обикновенно бурканче.
Съвсем скоро в магазина тествах на ръка и останах възхитена ..,но дали ще работи наистина или само омекотва ми е интересно
.След теста ,кожата беше изключитено мекичка.Аз съм с по-висок клас серум за лице в момента и консултантката ме убеждаваше ,че този неотстъпвал по нищо,което ми стана любопитно дали си заслужава наистина.Цената не бих определила ,като ниска ,но пък ако вземе ,че се окаже наистина добър бих се радвала да му се доверя всъщност:lol:Иначе си взех крема за ръце по отзиви от тук , наистина е чудесен (пак от тази линия)Имам и крема им за очи ,който също не е никак лош.
) поне си имате отворени кутии. Тук, и да е имало, нито съм видяла, нито някоя от приличните на навити механични играчки продавачки, ме е уведомила. А въпросът ти за подходящото нощно облекло за посещение при тестване на нощен крем е колкото смешен, толкова и логичен. Аз бих го изплющяла, само за да видя как прекъсват декламацията на заучена информация ( от която леко се съмнявам, че разбират повече от повърхността, иначе поне щяха да направят опит за обслужване съобразно нуждите и желанията на клиента )