Отзиви за серията NAT'AURA на Биофреш

• 55 417
  • 390
  •   1
Отговори
# 30
  • Sofia
Кремът за нормална/смесена кожа 30+ - Идва ми леко по-богат, отколкото ми се иска. Кожата ми е склонна към омазняване, може би трябва да пробвам кремчето 20+.  Thinking

И моята кожа е смесена/склонна към омазняване през лятото, кремът 20+ ми беше перфектен, този 30+ прекалено богат. Пробвай 20+, имат тестери.

# 31
  • Пловдив

Нека докладвам...
Пяната за лице 20+ - Честно казано, не съм особено възхитена. Изсушава ми и ми се струва, че не премахва особено добре грим, най-вече спирала.
Кремът за нормална/смесена кожа 30+ - Идва ми леко по-богат, отколкото ми се иска. Кожата ми е склонна към омазняване, може би трябва да пробвам кремчето 20+.  Thinking

От опаковката на кремовете съм възхитена, но не и от тази на измиващата пяна.  Rolling Eyes

А как приемаш мириса на пяната? Защото тя е разработена с основен пенител (екстракт) сапунена ядка, която има специфичен мирис и цвят.

# 32
  • София
И аз имам пяната, харесва ми миризмата.

# 33
И аз имам пяната, харесва ми миризмата.

+1  Peace

# 34
Иланг_иланг, защо правите околоочните толкова големи ? То нямат изразходване.... И в тази връзка да попитам, околоочните от NAT'AURA със същия дозатор като тестерите ли са ?

# 35
  • Пловдив
Иланг_иланг, защо правите околоочните толкова големи ? То нямат изразходване.... И в тази връзка да попитам, околоочните от NAT'AURA със същия дозатор като тестерите ли са ?

30 мл. по принцип е стандартна разфасовка за околоочен продукт.
Предполагам, че говориш за тестерите във фирмените магазини, които са реалните подукти - околоочните кремове, както дневните и нощните кремове са в airless буркани.

# 36
Иланг-иланг, благодаря за бързия отговор  bouquet
30 мл може и да са стандарт, но  на повечето марки околоочните продукти за масово 10,15 или рядко 20мл ( т.е пак ни прецакват  #2gunfire) Обаче на мен 10мл ми стигат за ололо 2-3 месеца, а все пак отваряйки крема той започва окисляване, та затова бе и питането ми за вида на опаковката. Повече от половината околоочен от Йогурт серията замина в кофата, защото си промени мириса, а той е и 40 мл в обикновенно бурканче.

# 37
  • Пловдив
Иланг-иланг, благодаря за бързия отговор  bouquet
30 мл може и да са стандарт, но  на повечето марки околоочните продукти за масово 10,15 или рядко 20мл ( т.е пак ни прецакват  #2gunfire) Обаче на мен 10мл ми стигат за ололо 2-3 месеца, а все пак отваряйки крема той започва окисляване, та затова бе и питането ми за вида на опаковката. Повече от половината околоочен от Йогурт серията замина в кофата, защото си промени мириса, а той е и 40 мл в обикновенно бурканче.

Срокът след отваряне е обект на внимание най-вече при продукти, които съдържат натурални суровини или пък са съставени основни от натурални суровини.
Както си забелязала при Yogurt околоочен - няма как да се избегне външното влияние - и достъп на кислород и контакт при използване. Определено има негативен ефект върху продукта.
Бурканите на новата серия в това отношение са по - добър вариант най-вече заради ограничаването на достъп на въздух и замърсявания. Ако бурканчето отгоре се почиства редовно няма да има проблем да издържи 3 месеца, което е оптимален срок за използване на един продукт.

# 38
Някой  ползвал енергизиращия серум от линията  Натаура 30+ има ли ,та да даде някакъв отзив?  Simple SmileСъвсем скоро в магазина тествах на ръка и останах възхитена ..,но дали ще работи наистина или само омекотва ми е интересно newsm78.След теста ,кожата беше изключитено мекичка.Аз съм с по-висок клас серум за лице в момента и консултантката ме убеждаваше ,че този неотстъпвал по нищо,което ми стана любопитно дали си заслужава наистина.Цената не бих определила ,като ниска ,но пък ако вземе ,че се окаже  наистина добър бих се радвала да му се доверя всъщност:lol:Иначе си взех крема за ръце по отзиви от тук , наистина е чудесен (пак от тази линия)Имам и крема им за очи ,който също не е никак лош. Peace

# 39
  • Варна
Включване и от Варна, здравейте!
Поради специфичен проблем на чувствителна кожа ( който се проявява не веднага, а след няколкодневно ползване на козметика)  години бях само   с Толериан на Ла Рош-Позе, който успях с  късмет да заменя с Аква  експерт на Йогурт.  Имам повече изхвърлена или подарена козметика, отколкото  съм купила ( шегата, уви, е много, ама много близо до истината) И тъй като нуждите ми го изискват (  възраст 45+) щом попаднах на темата за Натаура, веднага се появих в по-близкия  от двата ви магазина на "Княз Борис". И дотук с хубавите новини. Оказа се, че тестери няма ( освен на дневния скулпториращ крем), което за такава голяма серия от среден ценови клас е  недопустимо.

Въпросът ми към Иланг-Иланг е съвсем простичък: откъде ( и как) мога да получа или купя тестери на всички изделия в серията 45+

# 40
  • Бургас
И аз да измрънкам. В представителния магазин в Бургас тестер взех само на околоочен. Другите тестери представляваха вече отворени кутии. Попитах дали не мога да си отсипя за проба вкъщи - не, на място трябвало да се пробва. Да съм дошла сутрин без крем и грим и да пробвам. За малко да питам за нощния по пижама вечер ли да дойда, ама се сдържах. Като че ли има значение дали ще се мажа там, или ще взема същото количество в моя кутийка.

# 41
  • Варна

Тинтина, Бургазлии пак сте едни тестери напред от нас Wink) поне си имате отворени кутии. Тук, и да е имало, нито съм видяла, нито някоя от приличните на навити механични играчки продавачки, ме е уведомила. А въпросът ти за подходящото нощно облекло за посещение при тестване на нощен крем е колкото смешен, толкова и логичен. Аз бих го изплющяла, само за да видя как прекъсват декламацията на заучена информация ( от която леко се съмнявам, че разбират повече от повърхността, иначе поне щяха  да направят опит за обслужване съобразно нуждите и желанията на клиента )
И пак към Иланг-Иланг:  уважаема госпожо, предполагам че щом един крем от Вашите разработки е станал "моят" крем, сигурно ще се намери поне още едно изделие ( а силно се  надявам да не е само още едно) защо недостатъчната кадърност на така наречените продавач-консултанти трябва да е пречка, на всичко отгоре в ситуация, при която на козметичния пазар  няма само пет марки с по два крема?!

# 42
  • Бургас
Да не говорим, че като поисках да ми отсипе, ме изгледа сякаш съм някой клошар. При други много по-скъпи марки това не е проблем. Досега не бях се интересувала от цените на Натура, наистина не са ниски. Макар че в момента ползвам два пъти по-скъп крем. Но го купих след няколко дни тестване.

# 43
  • Пловдив
Не знам защо нямат тестери.  Confused Направихме съвсем скоро нови.
Ще попитам утре.

# 44
  • Варна
В Гранд Мол Варна има тестери под формата на отворени кутии,а аз дори имах късмета да получа и от нормалните тестери на двата крема,от които се интересувах.Но доколкото разбрах бяха последните.

Общи условия

Активация на акаунт