Отзиви за серията NAT'AURA на Биофреш

• 55 417
  • 390
  •   1
Отговори
# 375
 L i n d a, и аз много серуми ползвам самостоятелно... Ако усетя опъване след няколко минути когато попие серума, едва тогава мажа някакъв крем отгоре... Иначе не...
Последно имам един концентрат с масло от роза и него така ползвам без крем след това... Не усещам никакво опъване или сухота на кожата, а напротив - мека и хидратирана кожа...
Пробвала съм да слагам крем след всички серуми, но тогава кожата ми лъсва или тена на лицето на другия ден не е така свеж... Така че, всеки преценява според кожата си...
Ти по-добре си купувай не кремове, а емулсии.. Много от марките имат такива и те са много по-леки от съответните им кремове...  Peace

# 376
Благодаря bouquet поръчах си някои неща от сайта.
Да знаете случайно защо ги няма околоочните кремове онлайн?

# 377
  • Варна

Linda, околоочните кремове ги няма не само онлайн - липсват и в  търговската им мрежа, поне в магазините във Варна ги няма. Всеки път получавам различни отговори на въпроса си " Защо", впрочем отговорите са  отвлечени, нулева конкретика. В единия от магазините, попаднах на достатъчно заета с клиенти продавачка, и дали защото аз бях нервно напориста или тя - заета, вместо заучените и нищонезначещи фрази, на  които се бях наслушала, изстреля: " Изтеглиха ги". Изчаках да свърши с хората преди мен и се заех да я въртя на шиш ( предполагам така  са изглеждали за нея въпросите ми) Явно усети, че е направила грешка, заоправдава се, заобяснява и колкото повече заораваше в обяснения, толкова повече се объркваше и говореше глупости.  В резюме нещата звучаха така: " Абе....да, изтеглиха ги, аме не, не ги изтеглиха защото има някаква нередност, а защото искат да ги направят още по добри"  На това  място ядът ми се смени със смях и я оставих намира.
По една или друга причина, околоочните кремове ги няма -  в нито един магазин, нито една опаковка. Факт. Фирмата-производител мълчи упорито по въпроса, а "лицата и" ( продавачите) говорят общи неща, при това без връзка с темата. Пак факт, след който, на мен - клиентът, не ми остава друго, освен да направя извода, че действително име нещо нередно. И да се ориентирам към друга фирма. Жалко, защото нещата им   ми харесваха и ползвах цялата серия Натаура 45+

# 378
  • Пловдив
Истината е, че чакаме доставка на бурканите. Читавите фирми производители на такива буркани са заети месеци напред и трудно изпълняват бързо поръчката.
Не сме спирали продукта.
Евентуално мислим да направим само една почистваща линия, а не почти еднакви продукти в 3 линии. Това ще са корекциите по серията.

# 379
Супер, чакам с нетърпение!  bouquet

# 380
  • Някъде по Дунава
Момичета, в петък в сайта ще има 20% намаление на серията с йогурт и 10% намаление на всички кремове. Сега се чудя дали да си взема дневен и нощен от Нат'аура или по един дневен и нощен от някоя друга серия да пробвам. Пробвах тестери на крема и серума с маслина и ми допаднаха.

# 381
Иланг—иланг моля те разкажи малко повече за новата серия с маслина. За съжаление в сайта няма качени всички продукти, състава също не се вижда. Във фирмения магазин бяха любезни, дават мостри,но и те не са много наясно,а състава на продуктите изглежда интересен и иновативен

# 382
  • Пловдив
Серията е конвенционална - няма претенции за натуралност.
Вложили сме различни суровини на база маслина - масло, восък, емолиенти, активни съставки. Маслото маслина е органик.
Имаме интересни продукти - като ледена маска, крем за измиване на лице, серуми със съставка екстракт от "сълзите на Елена от Троя"  Laughing
Парфюмната композиция се приема доста добре.

pipi554, за да нямам проблеми с форума ако нещо те интересува в детайли пиши ми на лични.

# 383
  • Варна
Имам серията с Маслина и сълзи  Mr. GreenМаската така и не съм ползвала още,че с това замразяване малко ми е играчка.Не е нещо уау.Натура са по-добри,определено.

# 384
Изкушава ме възтановяващия серум от маслинената серия, gali-presi можещ ли да го сравниш със серумите от Натура

# 385
  • Варна
Не,съжалявам.
На Натура съм ползвала кремовете 30+
На Маслина-околоочен,нощен и Маската стои,но както казах,не съм още.
Т.е. не съм пробвала всичко,но усещам разлика и в тези продукти.

# 386
  • Варна

Не съм сигурна дали точно към Иланг-Иланг  трябва да адресирам, но:
    Аз съм  клиентът. Не че в БГ сме разглезени и не че сме с главна буква - клиентите, но сме хора все пак. И след  почти половингодишно  настъпване на собствените си нерви, търпението ми направи завой.  Към друга марка козметика.
    Dнес.  Вярно, че не отидох с вечерна черна  рокля и перлена огърлица да пазарувам  -  бях се запътила към  Синия пазар. Минавайки, влязох в  празен магазин ( впрочем, те почти  винаги са празни  и двата, домът ми се намира между тях, имам наблюдения) Установих, че все още няма околоочен крем, липсваше и дневния от Натаура 45+. Dали защото го казах на  глас и попитах какво става,  дали защото бях в спортно-небрежно облекло или на госпожицата вътре   много не и се гледаха хора -   получих троснат отговор. Впрочем отговор, в смисъл на конкретна информация липсваше,  но пък   се наложи да успокоявам продавач-консултанта, уверявайки я, че претенции към нея нямам, нямам и нищо лично,  просто аз съм клиентът ( дали беше толкова просто?!), а тя - представителното лице на фирмата в този момент. Разбрахме се. Засмях се и излязох. Вън теглих една майна  и вече не ми беше смешно, а тъжно. Тъжно ми  беше за това, че почти половин година, фирма - производител не успява да намери  друга - произвеждаща  опаковки, та да пусне на пазара нещо, което е добро и търсено.  Или както обикновено в БГ става, това не е  вярното ( или  изцяло вярното) обяснение на нещата -  продавачките  говорят едно ( от лятото до сега поне един път седмично влизам и питам),  Иланг-иланг твърди  друго. В крайна сметка,  с или без обяснения, аз нямам козметична серия. А вие - клиент в мое лице.

# 387
Някой знае ли какво се случва със серията... да не би да я спират, няма я никъде в сайта? А толкова много ми допадна... Cry

# 388
  • Sofia
И аз влизам с това питане, свърши ми енергизиращия серум, от известно време го ползвам нощем след един витамин с серум и сутрин лицето ми е уау. Търся в сайта да взема нов и не виждам нищо. По магазините дали го има?

# 389
  • Sofia
Само да пиша, че сериите Nataura са заредени в магазините, или поне този в Парадайз мол. Бях си оставила телефона преди време, защото така и не намерих с какво да заменя любимия серум. Една любезна продавачка ми звънна преди няколко дни и пак съм с мека и успокоена кожа от него, на път съм да им простя голямото отсъствие. Дано не се случва пак. Имайте предвид, че кутиите са леко променени.

Общи условия

Активация на акаунт