Отзиви за серията NAT'AURA на Биофреш

• 55 417
  • 390
  •   1
Отговори
# 60
  • на последния етаж
Защо не се виждат цените на сайта вече?
Скоро ще ми свърши серумът от серията Yoghurt - много ми харесва, но опаковката се прецака при оставаща 1/3 от продукта и това ме подразни. Реших сега да взема серум от серията Nat'aura 30+, но се чудя между енергизиращия серум и експресния лифтинг концентрат.  Thinking

# 61
  • Бургас
Не се гримирам особено и май не мога да помогна. На горния клепач слагам само молив - ами леко се размазва. Подочите като че ли има филм, но е много фин.

# 62
Благодаря Tintina!
Оказа се, че 30+ е почти същия като 45 +, сменени са само акцентите - стволовите клетки (арган-алпийска роза), активните съставки (сиртуин активираща система-органик екстракт алп. роза) и водещото масло (арган-бораго). Тоест разлика в основната маса и съставката за околоочен контур няма. Не би трябвало да има някакви разлики като усещане и действие.

Консултирах се с иланг-иланг относно използването на крем на горен клепач. Тя нанася съвсем малко количество крем като внимава да не влиза в окото. Не й се е случвало "стичане".

Към момента дамите, които ни консултират относно продуктите на Фитокод и Биофреш са преустановили писането в темите и нямат възможност да отговарят на въпросите ни.

# 63
  • Бургас

Към момента дамите, които ни консултират относно продуктите на Фитокод и Биофреш са преустановили писането в темите и нямат възможност да отговарят на въпросите ни.
[/quot

Защо? Да не би магазинът на форума да ги счита за конкуренция?

# 64
Letsgo, благодаря за съвета за кафето.
Околоочен мажа винаги и на горния, и на долния клепач. Няма логика да се слага само отдолу, след като и горния клепач има нужда от подхранване.

Слагам ФДТ или ББ крем над околоочния на Натаура 30+. Нямам забележки.

Някой питаше за разликата в серумите. На мен лифтинг серума ми харесва повече. Там има незабавен ефект, докато анти-ейдж явно действа във времето.

# 65
  • София
Кремчето за ръце 30+ е страхотно. Прекрасен аромат и много хубаво омекотява кожата.  Peace Определено ми става фаворит; в тази ценова категория според мен няма конкуренция.

# 66
  • Бургас

Някой питаше за разликата в серумите. На мен лифтинг серума ми харесва повече. Там има незабавен ефект, докато анти-ейдж явно действа във времето.

В какво точно се състои ефектът? Стягане, или нещо друго?

# 67
По-свежа и загладена кожа. Иланг- иланг сподели по-нагоре, че това е и търсеният ефект-мигновенно действие на хиалуроновата киселина.

# 68
  • София
Красавици,
Не съм прочела всичко, което сте написали, но искам да споделя за маската за дълбоко почистване
http://www.biofresh.bg/vsichki-produkti/serii/nat-aura-platinum- … -30-nat-aura.html

Страхотна е, кожата е почистена, но и хидратирана,  не суха и опъваща като след почистваща маска. Аз стоя малко повече от 15 минути.  Ползвам я два пъти седмично. Следващия път ще взема тази за 45+,  защото не мисля, че има толкова възрастовото ограничение.

# 69
  • София
Аз ползвам маската 20+ от NAT'AURA. Хубаво действие има, не е агресивна, нанася се приятно и не е гъста като повечето глинени маски.
Освежава и почиства без уау ефект, според мен в дългосрочен план ще е видим ефект, защото не е агресивен продукт.
Както и с йогурт маската на Биофреш, усещам едно леко щипене като я нанеса, не мога да си обясня от какво е. Някой друг с подобно усещане? Иначе нямам проблем, просто ми пари първите 5 минути.

# 70
При маската Йогурт и аз усещам леко пощипване първите няколко минути, вероятно заради някоя от съставките. Използвала съм и други продукти от Йогурт- аква експерта (страхотен!), кремовете за лице и околоочен контур, но не съм имала такива усещания.
Колкото до Натаурата и аз ползвам маската 20+ и съм мнооого доволна. Първоначално не харесвах аромата, може би защото леко се усещат и суровините, но вече нямам проблеми, а и ефектът е видим.

# 71
имат ли сайт?

# 72
# 73
  • Седмото небе
Когато я ползвах и аз маската усещах пощипване в началото за 2-3 мин и минаваше.С другите продукти от серията,които ползвах не съм имала това "проблемче" Peace Но въпреки това,за мен е 1 от най-добрите продукти на българската козметика!!!

# 74
Когато я ползвах и аз маската усещах пощипване в началото за 2-3 мин и минаваше.С другите продукти от серията,които ползвах не съм имала това "проблемче" Peace Но въпреки това,за мен е 1 от най-добрите продукти на българската козметика!!!
За съжаление аз като спамър не бих могъл да се включа, но си мисля, че освен спама имате чувствителна кожа.

Общи условия

Активация на акаунт