Професионални серии за коса - тема 70

• 77 985
  • 737
  •   1
Отговори
# 240
Момичета от кои шампоани на NAPURA сте доволни и бихте ми препоръчали ?
( с боядисана коса +кичури съм, норм/мазни корени и много сухи краища )

# 241
  • Belgium
Илли, мерси за отзива, и аз в нещо подобно се съмнявх  Laughing

Наде, балгодаря, но в е-МАГ поне вчера беше изчерпана.

Ще я помисля още малко, но наистина не ми се ще излишно да си горя косата, ако няма гаранитран WOW ефект  Mr. Green

# 242
  • София
Илли, мерси за отзива, и аз в нещо подобно се съмнявх  Laughing

Наде, балгодаря, но в е-МАГ поне вчера беше изчерпана.

Ще я помисля още малко, но наистина не ми се ще излишно да си горя косата, ако няма гаранитран WOW ефект  Mr. Green

Със сигурност, ще я заредят отново... аз скоро и се чудех и беше налична, нищо не пречи да опиташ.

Илли, аз пък си мисля, че преса в краищата е много по-увреждащо отколкото в корена, къде греша  newsm78

# 243
  • София
Наде, аз от гледна точка на това, че косата от корените като стигне до раменете (при растежа) вече няма да прилича на нищо от третиране  Rolling Eyes Поне на моята така би й се отразило. А краищата така или иначе перидоично ги режа (на 3 месеца), та не ме притеснява толкова, ако се поизсушат.

# 244
  • София
Наде, аз от гледна точка на това, че косата от корените като стигне до раменете (при растежа) вече няма да прилича на нищо от третиране  Rolling Eyes Поне на моята така би й се отразило. А краищата така или иначе перидоично ги режа (на 3 месеца), та не ме притеснява толкова, ако се поизсушат.

Мисля, че в корена косата е много по-издържлива на всякакво третиране и е много по-лесно да я увредиш по дължините, отколкото в корена  newsm78

# 245
Magnolia, благодаря за изчерпателния разказ, на мен ми харесва да чета такива дълги постове  Hug  bouquet Изкушавам се да започна да използвам по-активно масла, мисля да поспра за известно време боядисването така или иначе.
 Май само аз още не съм се запалила по Напура, но може би ще пробвам нещо. Шампоана ми Екстрийм на Редкен прогресивно намалява, последните ми миенете са все с него и даже не ми с епосяга към друг.   Heart Eyes

Днес след измиване с него, нанесох Кат протеина, постоях и сложих малко от балсама( nad_tab Hug )
Реших да продължа с Анти снап, поседях около 10 мин, след това сложих thickening cream Label M, и след още 30 мин реших, че е една идея по-твърда отколкото ми се иска и сложих от кремчето за омекотяване на Шу и естествено попи чудесно в косъма, опасявах се, че след толкова финиши няма да е добре.

Наложи ми се да изляза и пръснах от  GHD термозащита и изсуших със сешоар, след това реших, че всъщност искам да съм с права коса и сложих от митикойл крема и изправих с GHD. Страхотно копринена коса, блестяща и подвижна, много ми харесва резултата. Blush

Относно пресите и аз я загледах тази за обем обаче не знам дали бих свикнала да боравя с нея, много ми е странна. Ще се радвам, ако някой я ползва, да сподели.
Засега съм доволна напълно от GHD, единствения й минус, че не може да се регулира температурата, но пък гледам рядко да посягам към нея. 

Аз лично съм забелязала, че по краищата много се бързо се вижда ефекта, ако прекаля с преси и сешоари.  Не започвам от самия корен на косата, но имам няколко места където точнокосата ми е странно начупена и се налага да я изправям.  Peace

# 246
Момичета, видяхте ли промоцията в енцо ?!  Simple Smile

http://www.enzo.bg/kozmetika/oferti/?f=1-1-2-100011-3649

Не се стърпях и поръчах комплекта Schwarzkopf Professional BC Bonacure Moisture Kick. /Дано е добра тази серия, потърсих из форума мнения, но не открих нищо и рискувах/
 Най- накрая си поръчах и термозащита, от няколко месеца бях зачеркнала пресата и сешоара, но тази седмица ми се ще да си изправя косата  Grinning И тъй като бях чела добри отзиви и поръчах тази :

http://www.enzo.bg/schwarzkopf-professional/osis-sleek-stilizira … avjane-na-kosata/

Щеше ми се да си поръчам и термозащитата на Митик ойл, доста положителни мнения имаше, но не е налична.
Хубава вечер на всички !

# 247
  • Велико Търново
Препоръчайте ми, моля, хубава кръгла четка за сешоар  bouquet Рядко по принцип ползвам, но напоследък, особено като се застуди, и в комбинация - климатици, косата ми става една разхвърчана... Confused Искам да укротявам краищата и да им придам форма/с права коса съм/.

# 248
Препоръчайте ми, моля, хубава кръгла четка за сешоар  bouquet Рядко по принцип ползвам, но напоследък, особено като се застуди, и в комбинация - климатици, косата ми става една разхвърчана... Confused Искам да укротявам краищата и да им придам форма/с права коса съм/.
Аз имам тази http://www.zlatnaribka.com/uredi/grebeni-i-chetki/chetka-za-sesh … el-m-hot-brush-xl
Всъщност няколко момичета тук сме с такава  Simple Smile
Аз с голям мерак я закупих, но чесно казано съм много лява с нея и нямам нерви и желание да се науча. Бях я пуснала в размените даже  Blush Иначе е удобна и лека  Peace

# 249
Момичета, моля за мнение за тази серия (маската, по-конкректно)

Рових с търсачката на форума и Гугъл, все ме препраща към първи стр. от темата, където има линк към колагеновата терапия, тази 

Втората отдавна не е коментирана, ако има осъвременени  Laughing мнения за нея, ще ми е приятно да прочета.Особено,ако може да се направи паралел, с по-препоръчвани в последните теми серии и терапии.

# 250
martinidan
Малко споменавана към днешна дата серия. Като цяло ШП не се споменава често.
Алена наскоро похвали крема за краищата.
Аз съм ползвала шампоана и маската отдавна, когато възстановявах косата си. Помня,че ми хареса, уж щях да купувам пак от тях, но любопитството ми да пробвам нови и нови беше надделяло  Blush Към днешна дата избирам и купувам това, което знам,че ще се хареса на косата и не експериментирам чак до там  Blush

# 251
  • Пловдив
Здравейте. Моля за помощ. Препоръчайте ми нещо против косопад. Родих преди четири месеца и още кърмя. Косата ми пада ужасно много. Знам, че е нормално, но вече започна да ми прозира темето отпред на два пръста навътре Sad((. Косата ми е чуплива, цъфти и е до средата на гърба. Благодаря   bouquet

# 252
Здравейте отново от мен, закупих въпросната боя на Oyster, номер 9,0 и другата седмица ще я пробвам. Включвам се в темата с молба за помощ, боядисвам си косата руса, винаги ми е била хубава и здрава, но напоследък не си я чувствам добре, много ми цъфти, краищата ми са изгорени. Редовно ползвам преса или маша, уж хубави и скъпи. От професионалните продукти нямам много, миналия ден си правих еластисайзър екстрийм, но не видях кой знае каква разлика, седях цял ден с него, имам съмнения, че съм сложила малко. Взех си олиото на макадамия, имам и една "ампула" от това http://www.isobeauty.com/products/black-diamond-serum-set-argan-oil , но още не съм ги почнала. Ползвам балсам - http://www.johnfrieda.com/en-US/ProductDetail/Hair-Care/Full-Rep … store-Conditioner
Имам и това за термо защита - http://global.oriflame.com/products/product-detail.jhtml?prodCode=21761
Шампоана ми е някакъв евтин на орзен
Ще съм много благодарна, ако ми дадете съвети как да ги ползвам , кое да махна, какво да включа ... и да ми порепоръчате продукти за възстановяване, примерно и шампоан. За съжаление средствата, които мога да отделям не са кой знае колко много, затова ще се радвам, ако има нещо цена-качество - изгодно  Laughing

Много, много благодаря  предварително  bouquet

# 253
Ани,препоръчвам ти серията на Лореал Absolut Repair Lipidium - шампоана , маската , серума и термото.

Друг добър вариант е Schwarzkopf Fibreforce - шампоана , маската , спрейче без отмиване.Има и ампули,които можеш да включиш,но не знам дали няма да ти дойде повече от към цена,ти ще си прецениш за себе си.

Този комплект също е за изтощена коса , на доста добра цена е,има 3 продукта в пълен размер (шампоан,балсам и маска ) , както и малка опаковка на друг шампоан.

Здравейте. Моля за помощ. Препоръчайте ми нещо против косопад. Родих преди четири месеца и още кърмя. Косата ми пада ужасно много. Знам, че е нормално, но вече започна да ми прозира темето отпред на два пръста навътре Sad((. Косата ми е чуплива, цъфти и е до средата на гърба. Благодаря   bouquet

Аз ползвам от сравнително скоро ампулите на Лореал аминексил, но малката кутия отново не е налична , тук има на бройка,можеш да пробваш. Аз съм доволна откакто си слагам по половин ампула по съвет на Фрея (  Hug ).

# 254
Biskvitka

Аз имам тази четка http://www.lookfantastic.com/ghd-natural-bristle-radial-brush-si … rel/10539595.html

Удобна ми е, въпреки че рядко посягам да се изправям с четка, отнема ми двойно повече време отколкото с преса  Laughing

Относно колагеновата терапия- според е доста добър продукт, малко повече играчка си е заради двете фази и изчакването, но си заслужава.  Peace

ШП наистина не се обсъжда много, ползвала съм показаната серия,но  беше отдавна и спомените ми никак не са пресни, но пък много харесвам серията им BC Time Restore.

Заглеждам с епо този продукт http://www.feelunique.com/p/3-More-Inches-by-Michael-Van-Clarke- … Travel-Size-100ml и се чудя дали да не го пробвам?
Някой все пак ползвал ли е нещо на марката? Hug

Общи условия

Активация на акаунт