Професионални серии за коса - тема 70

• 77 944
  • 737
  •   1
Отговори
# 300
DELI22, този крем-серум на Редкен за къдрици има ли фиксация и можеш ли да го сравниш с крема за къдрици на Лейбъл М или Йожен Перма.  Hug
Крем-серума на Редкен  си доближава повече според мен до Лейбъл М,разликата е в това, ча при Редкен са ми по завити къдриците,някак си като африканка ставам Laughing Laughingно ми харесва определено ефекта и на допир косата,има фиксация,но не е твърда,незнам как стои така на такива масури  и в същото време не се усеща твърдост, за да стоят така оформени newsm78много съм доволна от откритието на този крем-серум Simple Smileразлика има и в самата консистенция, Редкен  е по-течен,по прозрачен зеленикав цвят, а Лейбъл М е доста плътен бял крем, и определено ми става по обемна от Лейбъла косата Laughing
В сравнението не включвам Йожен перма, защото Редкен никак не се доближава до него Embarassedв смисъл че от Йожен останах разочарована Sadот него косата ми хвърчеше някак си доста,не ми се оформяха добре къдриците Laughing

# 301
Здравейте! За пръв път се включвам в темата. Имам нужда от съвет и се надявам, че ще можете да помогнете. Днес си поръчах Кератинов шампоан с коприна CHI Keratin Shampoo, Кератинов подхранващ балсам с коприна CHI Keratin Conditioner  и Elasticizer. Обаче някъде из по-старите теми бях чела, че няма смисъл след еластайзър да се ползва кератин, защото не прониква в косъма. В такъв случай удачно ли ще е след еластайзър да мия с шампоана за изтощена коса на ApHogee  и след него хидратиращия балсам на ApHogee ?

# 302
Момичета, дали някой ще може да откликне на моето питане. Купи си Protective Blow-dry Cream от серията Про кератин на Лореал. Сложих малко преди да се изсуша, но косата ми стана мазна и сплъстена там където сложих крема. Можете ли да ми кажете дали съм объркала начина по който се ползва този продукт и къде сбърках?
Не си сбъркала,точно така се ползва  Peace . Просто дори мъничко повече да сложиш,веднага утежнява косата.Трябва много внимателно и равномерно да слагаш навсякъде по много мъничко,след което сушиш. Определено е труден за ползване и нацелване на точното количество.

Аз да се похваля с Ouidad climate control Heat & Humidity Gel.Вчера дойде и веднага го пробвах.Резултата е подредена коса, обемна,лъскава,всяка една спиралка е дефинирана и обособена без да е лепкава или "бетонирана".Уж е гел,но по-скоро го усещам като много лек флуид.Много,много съм доволна,дано и Аведа-та толкова много да ми хареса.Чакам я и нея с нетърпение.

# 303
  • Бургас
DELI22, този крем-серум на Редкен за къдрици има ли фиксация и можеш ли да го сравниш с крема за къдрици на Лейбъл М или Йожен Перма.  Hug
Крем-серума на Редкен  си доближава повече според мен до Лейбъл М,разликата е в това, ча при Редкен са ми по завити къдриците,някак си като африканка ставам Laughing Laughingно ми харесва определено ефекта и на допир косата,има фиксация,но не е твърда,незнам как стои така на такива масури  и в същото време не се усеща твърдост, за да стоят така оформени newsm78много съм доволна от откритието на този крем-серум Simple Smileразлика има и в самата консистенция, Редкен  е по-течен,по прозрачен зеленикав цвят, а Лейбъл М е доста плътен бял крем, и определено ми става по обемна от Лейбъла косата Laughing
В сравнението не включвам Йожен перма, защото Редкен никак не се доближава до него Embarassedв смисъл че от Йожен останах разочарована Sadот него косата ми хвърчеше някак си доста,не ми се оформяха добре къдриците Laughing

Косата ти каква е, къдрава, чуплива?

# 304
Косата ми е ето тук на снимката,за придобиване на по реална представа: Grinning

# 305
Момичета, след якото напротеинчване, сега косата ми има нужда от хидратация. До сега ползвах Макадамия( шамп+маска+олио) и довърших на лакме хидратиращата серия.
Какво бихте препоръчали?

Косата ми е нормална към леко суха, боядисвана.

# 306
  • Стара Загора
Здравейте милички,имам едно питане към вас ако можете да ми помогнете Hugпонеже все още се уча да разчитам нуждите на косата си в момента ползвам протеинови продукти редувам с хидратиращи .....абе гледам да разнообразявам косата ми е чуплива (подобна на тази на DELI22) скоро я подстригах около педя така,че значително се съживи.....но отзад на тила много ми се заплита на какво се дължи това не знам,ползвам серуми,балсам без отмиване или крем за къдрици.....винаги нещо след банята никога не съм я оставила без нищо.....да не би да е много напротеинчена не знам по какво да познавам кога от какво има нужда Hug Hug Hug благодаря ви предварително

# 307
  • София
Здравей, kaly! Хвалени хидратиращи серии са маската и шампоана на Mythic oil(включително и от мен), червената серия na Tigi http://www.enzo.bg/tigi/bed-head-urban-antidotes-resurrection-sh … -iztosshena-kosa/ , http://www.enzo.bg/joico/moisture-recovery-maska-za-sukha-kosa-цялата серия. За тези продукти се сещам на прима виста, но със сигурност има още много, за които останалите момичета биха могли да ме допълнят. Надявам се да съм ти била от полза! Simple Smile

# 308
Здравей, kaly! Хвалени хидратиращи серии са маската и шампоана на Mythic oil(включително и от мен), червената серия na Tigi http://www.enzo.bg/tigi/bed-head-urban-antidotes-resurrection-sh … -iztosshena-kosa/ , http://www.enzo.bg/joico/moisture-recovery-maska-za-sukha-kosa-цялата серия. За тези продукти се сещам на прима виста, но със сигурност има още много, за които останалите момичета биха могли да ме допълнят. Надявам се да съм ти била от полза! Simple Smile

Много благодаря,  Аз имам митик ойл олиото/финиш, и даже нагласих в кошницата на Рибата и останалите неща. Това ще е:)

# 309
  • София
Радвам се, че помогнах и се надявам да останеш доволна! Simple Smile

# 310
kaly*,
аз като хидратоман (хаха рано сутрин какви думи ми идват  Laughing ) мога да споделя още хидратиращи продукти:
http://arlen.bg/product.php?ProductID=864 - маска Керастаз Нутритермик

http://arlen.bg/product.php?ProductID=815 - маска Керастаз Еликсир ултим (по-добре, отколкото Митик ойл  Mr. Green )

http://arlen.bg/product.php?ProductID=436 - нутритив маската на Алфапарф. Използвам я от няколко дни, по-долу ще пиша за нея първи впечатления Simple Smile

http://www.enzo.bg/orofluido/beauty-maska-za-vsichki-vidove-kosa/ - Орофлуидо маска. Вчера ми пристигна и се изкучих да я пробвам. Че е хидратираща- хидратираща е. По-подробни впечатления по-нататък  Grinning

Phipil Kingsley- moisture extreme. Имах възможността от съфорумка да го пробвам. Наподобява ми почти на 100% на червения Тиджи, като да речем, че съвсеееем малко повече хидратира косата  Peace

http://www.zlatnaribka.com/aphogee/balansirasht-hidratirasht-bal … oisturizer-237-ml- Балсама Афоджий. Чела съм доста + за него, не съм го ползвала, по състав мисля, че и той е нещо като Тиджи, дори мисля малко по-добър. Предвиждам него да закупя и ще дам впечатления. Това е по-скоро евтина алтернатива  Peace

Важно е да имаш поне 3 хидратиращи миенета. Аз точно с толкова възстановявам напротеинчването и усещам благодата на хидратиращите продукти  Heart Eyes

delqna,
да не да имаш новоизрастнала коса на тила и тя да се заплита? Аз имам много нова коса на крайния ред преди вратлето (е не, как обяснявам  hahaha ), преди време си мислих, че е накъсана коса, но се сетих, че точно там постоянно зализвах с лилавата топка на Тиджи, т.е. не е накъсано на 100%, сега вече е 1 педя  Blush
Аз всички фризита укротявам с това:
Tigi S-factor styling
С термо защита е  Peace Няма да спра да го хваля, докато не се престраши някоя да го закупи и не сподели как е влюбена в този продукт  Mr. Green Mr. Green

Alfaparf Nutritive Mask

Маска като маска- гъста като кремче, бих казала икономична. В банята някакъв Уау- ефект не виждам, дори имам чувството, че косата ми я изпива цялата и не и достига. Все едно е слабо хидратираща. Но като излезна от банята и я оставя малко да посъхне сама, косата някак си се омеква, става лесна за разресване и има изключителен блясък. Много лесна става за обработване, особено ако и мина една лека преса (само 150 градуса), става много приятно загладена, бляскава, абе страхотна  Heart Eyes За мен си е нисък клас козметика тоя Алфапарф, но пак ме изненада приятно.

Сега възлагам големи надежди на Балсама Афоджий и маска Орофлуидо. В последно време косата ми е страхотна и не и трябва тежка артилерия. Дори и с по-бюджетни маски се чувства комфортно и щастлива  Laughing Heart Eyes

# 311
  • Пловдив
Нутритермика и  Рhilip Kingsley Moisture Extreme за моята суха коса са си доста силна артилерия, да не кажа най-силните, които съм ползвала и ако не внимавам с количествата, резултата не е никак хубав - утежнена, все едно не мита коса.

Но всичко трябва да се пробва лично, защото и аз като Руса-Мамма, напоследък наблягам на хидратация, но за мен Рhilip Kingsley Moisture Extreme и червената серия на Тиджи са доста различни. Втората серия ми е някак лекичка, не утежняваща, но си я ползвам с удоволствие, преди маслени маски и Еластисазър екстрйм.

# 312
  • Варна
РуСа-Мамма ще споделиш ли какъв е аромата на Tigi S-factor styling ?
От намалението в рибката си харесах подхранващата маска за боядисана коса( въпреки, че не се боядисвам) на Напура Crazy

# 313
Като стана дума за Aphogee - как и с какви продукти е най-удачно да се ползва реконструкторът с кератин и зелен чай newsm78
Ползвах го след измиване с шампоана за изтощена коса+двеминутния реконструктор. Само от комбинацията шампоан+двеминутен реконструктор, засега, съм доволна - лъскава, жива, мека коса, без да е утежнена. Вкарах в употреба и реконструктора със зелен чай, но определено не ми харесва резултатът. Косата стана по-суха, "разхвърчана".

# 314
Нутритермика и  Рhilip Kingsley Moisture Extreme за моята суха коса са си доста силна артилерия, да не кажа най-силните, които съм ползвала и ако не внимавам с количествата, резултата не е никак хубав - утежнена, все едно не мита коса.

Но всичко трябва да се пробва лично, защото и аз като Руса-Мамма, напоследък наблягам на хидратация, но за мен Рhilip Kingsley Moisture Extreme и червената серия на Тиджи са доста различни. Втората серия ми е някак лекичка, не утежняваща, но си я ползвам с удоволствие, преди маслени маски и Еластисазър екстрйм.

О, да- Нутритермик е мнооого силна маска. Даже ми води омазняване, което "животно" по принцип не знам какво е  Mr. Green
Аз също очаквах Мойсчър екстрийма да е мноого силен, но подобно на Еластизайера чак "голяма работа" не видях. Тиджи и Мойсчър са много леки като консистенция, при Мойсчър се усеща по-голяма масленост и затова я считам за малко по-силна от Тиджи  Peace
Така е- трябва да се пробва.
Тук жестоко хвалена е маската Олео-релакс, но за мен е силно.. никаква  :lol

Di ®,
аз когато го имах го слагах след протеинова баня. Щом ти става суха, явно ти идва много протеин с тази комбинация. Аз съм го ползвала и след хидратация в банята, но тогава се тушира малко ефекта на хидратация. За мен реконструктора със зелен чай беше незаменим  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт